Slamstox eventAfter College: kennismaking met Eiffel – experts in legal, finance, en process.

After College: kennismaking met Eiffel – experts in legal, finance, en process.

Kom kennismaken met Eiffel en kom er achter of zij jou kunnen helpen tijdens je After College.

Start 22.12.2022 17:30 Eind 22.12.2022 21:00

Verlopen

EIFFEL Hoofdkantoor, Meander 1061, 6825 MJ Arnhem   -   Bekijk map

After College

Slamstox helpt student-athletes na hun carrière om een baan te vinden die perfect bij hun past. Een van de bedrijven waar we mee samenwerken is Eiffel, een toffe en sportieve organisatie actief in allerlei verschillende gebieden zoals projecten, legal, finance en process.
Eiffel biedt high level traineeships aan voor recent afgestudeerde student-athletes. Tijdens het traineeship wordt je verder opgeleid tot professional en ga je aan de slag met (ex) Olympische sporters om het maximale uit jouw carrière op de werkvloer te halen.

Lees meer

Slamstox & Eiffel

In 2022 is Slamstox student-athlete Savannah Sendar gestart met werken bij Eiffel. Savannah haalde haar bachelor diploma aan San Jose State University en haar master diploma aan TBS in Barcelona. Ze is nu aan de slag gegaan als Trainee Finance bij Eiffel en gaat tijdens het evenement vertellen over haar ervaringen en haar transitie van college sports naar werk.

Lees meer

Programma

Het programma start om 17.30u en duurt tot ongeveer 21.00.
Er zullen presentaties gehouden worden door Slamstox, Savannah en Eiffel. Na de presentaties wordt je als student-athlete uitgedaagd in een Escape Room en kun je je skills laten zien. Daarna ga je het gesprek aan met de talent coaches van Eiffel, dit zijn (ex) Olympische sporters die ook de stap naar Eiffel gemaakt hebben, en jou tijdens een baan bij Eiffel zouden gaan coachen.
Na afloop sluiten we af met een gezellige borrel en hapjes.

Lees meer

Ben jij erbij?

Neem contact op met Pedro – pedro@slamstox.com – om je aan te melden.
Tot dan!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?