Slamstox eventSlamstox aanwezig bij het ASICS NK Indoor atletiek in Omnisport, Apeldoorn

Slamstox aanwezig bij het ASICS NK Indoor atletiek in Omnisport, Apeldoorn

Op 19 en 20 februari 2022 is Slamstox aanwezig bij het ASICS NK indoor atletiek in Apeldoorn.

Start 19.02.2022 10:00 Eind 20.02.2022 18:30

Verlopen

Omnisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7321 MA   -   Bekijk map

Talent scouten

Op zaterdag 19 en zondag 20 februari 2022 is het weer zo ver, het ASICS NK Indoor atletiek 2022. Slamstox is op zaterdag en zondag aanwezig bij het ASICS NK Indoor atletiek in Omnisport, Apeldoorn om nieuw talent te spotten en nieuwe atleten te leren kennen. Slamstox zal met verschillende begeleiders en scouts aanwezig zijn om er zeker van te zijn dat wij niemand missen. Doe jij mee aan het NK atletiek? Zorg dan dat je extra goed je best doet om jezelf bij ons in de schijnwerpers te zetten want er zijn scholarships aan Amerikaanse universiteiten te verdienen. Slamstox werkt namelijk samen met ruim 2.000 universiteiten die atletiek aanbieden!

Lees meer

Slamstox community

Er zullen bij het event maar liefst 24 atleten van ons actief zijn voor alle verschillende onderdelen. Lijkt het jou ook leuk om bij deze community te horen en wil je meer te weten komen over sporten en studeren in Amerika? Spreek ons dan aan bij het event of laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday