Slamstox eventCollege Soccer Trip Boston

College Soccer Trip Boston

Van 28 juni t/m 3 juli organiseren wij een College Soccer Trip naar de USA! En mogen we meedoen aan de ID World Cup!

Start 28.06.2022 00:00 Eind 03.07.2022 00:00

Verlopen

College Soccer trip Boston

Van 28 juni t/m 3 juli organiseren wij een College Soccer Trip naar de USA! De reis gaat naar Boston, waar jullie onder leiding van Slamstox soccer specialist Kees Heemskerk mee mogen doen aan de ID World Cup. Een gaaf toernooi waar je tegen de 150 beste voetballers van over de hele wereld speelt. Slamstox mag 10 spelers meenemen die, samen met jongens uit andere Europese landen, ‘Team Europe’ vertegenwoordigen tijdens dit toernooi. Te gek toch?!

Naast deze te gekke ervaring, is het ook een unieke kans om jezelf in de kijker te spelen bij de coaches van Amerikaanse universiteiten die naar dit toernooi komen om te scouten. Ook zie je van dichtbij hoe het leven in Amerika is, een echt kijkje achter de schermen dus!

De ID World Cup wordt georganiseerd op de campus van Hillside School in Boston, Massachusetts. We verblijven gedurende de week op de campus zelf, hier spelen we alle wedstrijden en wonen we diverse bijeenkomsten bij. Er is bovendien de mogelijkheid om coaches persoonlijk te ontmoeten.

Kees is er de hele week bij om jou persoonlijk te begeleiden, zowel tijdens het toernooi als tijdens gesprekken met de Amerikaanse coaches. Voor jou een mooie kans om het beste van jezelf te laten zien, zowel op het voetbalveld als tijdens gesprekken met de coaches. Zorg dat je er snel bij bent want er is plek voor maximaal 10 spelers en vol = vol!

 

Lees meer

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen €3450.-
Hierbij zit alles inbegrepen:

  • Retourvlucht Amsterdam – Boston
  • Vervoer van en naar het vliegveld in Amerika
  • Reisvisum Amerika
  • Inschrijfgeld toernooi
  • Vijf overnachtingen
  • Ontbijt, lunch en diner voor zes dagen
  • Wedstrijdtenue
  • Videobeelden van alle wedstrijden
  • Informatieve bijeenkomsten

Lees meer

Aanmelden

Interesse? Twijfel dan niet en stuur Kees Heemskerk een mailtje via kees@slamstox.com. Vermeld hier je persoonlijke gegevens en voeg een motivatie toe. Waarom moet Kees specifiek jou meenemen naar Amerika?

Let op: de inschrijving sluit uiterlijk 10 april. Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar, vol = vol. De inschrijving kan dus mogelijk al eerder sluiten, dus twijfel niet te lang.

Lees meer

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?