Slamstox eventCollege Tennis bij Burgersdijk Tennis

College Tennis bij Burgersdijk Tennis

Op maandag 29 november is Slamstox aanwezig bij de training van Burgersdijk Tennis. Maak hier kennis met college tennis!

Start 29.11.2021 19:30 Eind 29.11.2021 21:30

Verlopen

Racket- en Fitnesscentrum De Rhijenhof B.V. - Noordweg 44A, 2548 AC Den Haag   -   Bekijk map

College tennis speeddates bij Burgersdijk Tennis

Op maandag 29 november is Slamstox aanwezig bij de training van Burgersdijk Tennis tussen 17:00 en 20:00 uur. Een perfect moment voor spelers en ouders om kennis te maken met college tennis. College tennis in Amerika is dé manier om tennis en studie op een hoog niveau te combineren. Do you have what it takes? Kom erachter en stel al je vragen tijdens de speeddates.

Schrijf je in voor een speeddate door een mail te sturen naar info@slamstox.com met je naam, telefoonnummer en in welke klas je zit. See you there!

Wil je alvast meer weten over college tennis? Check dan onze college tennis pagina of lees alvast dit interview met Babette Burgersdijk!

Lees meer

Evenement locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday