Slamstox eventCollege Tennis Presentatie @ Burgersdijk Tennis

College Tennis Presentatie @ Burgersdijk Tennis

Op maandag 21 november is Slamstox aanwezig bij de training van Burgersdijk Tennis. Maak hier kennis met college tennis!

Start 21.11.2022 19:00 Eind 21.11.2022 21:00

Verlopen

Racket- en Fitnesscentrum De Rhijenhof B.V. - Noordweg 44A, 2548 AC Den Haag   -   Bekijk map

College tennis presentatie bij Burgersdijk Tennis

Op maandag 21 november is Slamstox aanwezig bij de training van Burgersdijk Tennis tussen 19:00 en 21:00 uur. Een perfect moment voor spelers én ouders om kennis te maken met college tennis. College tennis in Amerika is dé manier om tennis en studie op een hoog niveau te combineren. Do you have what it takes? Kom erachter en stel al je vragen tijdens de presentatie!

De presentatie is voor iedereen toegankelijk en is gratis te volgen. Ben jij geïnteresseerd in college tennis in Amerika, schrijf je dan hier in! See you there!

Wil je alvast meer weten over college tennis? Check dan onze college tennis pagina of lees alvast dit interview met Babette Burgersdijk!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?