Slamstox eventNetherlands: Flex Leagues April 19th – May 23th

Netherlands: Flex Leagues April 19th – May 23th

Op 19 April start de tweede editie van de UTR Flex Leagues van Slamstox & Amjoy alweer! Ga jij de strijd aan?

Start 19.04.2021 08:00 Eind 23.05.2021 23:00

Verlopen

Nederland   -   Bekijk map

Netherlands: Flex Leagues April 19th - May 23th

Schrijf je via hier in!

Let op! Deze Flex League houdt rekening met de Nationale Covid-19 maatregelen vanaf 31 maart. Eventuele updates of wijzigingen aan de organisatie worden gedeeld met de deelnemers indien bekend.

**De UTR Flex Leagues zijn bedoeld om (oefen)wedstrijden te spelen die meetellen voor je UTR Rating. Door de flexibele opzet van de leagues is het mogelijk om te blijven voldoen aan de Covid-19 maatregelen.
Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van hun (oefen)wedstrijden en dienen hierbij altijd rekening te houden met de Covid-19 maatregelen van de verenigingen en (lokale) overheden.**

Slamstox en Amjoy organiseren samen met UTR alweer de tweede editie van de UTR Flex Leagues! Vanaf 12 april tot 16 mei staat deze editie op de planning. De Flex Leagues zijn tennis competities waarbij je in een tijdsbestek van vijf weken gegarandeerd 4 wedstrijden speelt tegen tegenstanders van gelijkwaardig niveau. Een unieke kans voor tennissers die in de Coronatijden toch wedstrijden willen spelen om hun (college) tennis profielen te verbeteren!

Een Flex league is een officiële UTR-competitie waarbij je in een poule terechtkomt op basis van je UTR-rating. Het is de bedoeling dat je tegen iedereen uit de poule een wedstrijd gaat spelen in een tijdsbestek van 4 of 5 weken. Er wordt gespeeld op nationaal en regionaal niveau, bij nationaal speel je tegen de beste spelers ten opzichte van je eigen ranking en heb je kans dat je wedstrijden speelt tegen spelers in heel Nederland (we proberen hierbij rekening te houden met afstand). Op regionaal niveau speel je in je eigen regio en hoef je dus nooit ver te reizen voor een wedstrijd. Onderling met je tegenstander spreek je af wanneer en waar je de wedstrijd speelt en ook voer je zelf gemakkelijk de scores in via je UTR-account. De wedstrijden worden gespeeld met een format van best of 3 waarbij de eventuele derde set een match tiebreaker is.

Het is heel makkelijk om in te schrijven voor de UTR Flex Leagues! Om deel te nemen heb je een UTR-account nodig. Indien je die nog geen hebt kun je jouw profiel op deze pagina aanmaken. Je ontvangt dan ook altijd updates van nieuwe scores of aanpassingen in jouw rating. Als je een account hebt gemaakt kun je via deze event pagina inschrijven voor de eerste editie van de UTR Flex Leagues in Nederland.

Slamstox wenst alle deelnemers heel veel succes en plezier!

Lees meer

Evenement locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday