Slamstox eventOSU Volleyball Camp

OSU Volleyball Camp

Oregon State University organiseert een All-American Girls Volleyball Clinic voor de leeftijden 12 - 18 jaar!

Start 11.06.2022 09:15 Eind 12.06.2022 16:00

Verlopen

Sportcentrum TRIAS - Saendelverlaan 2, Krommenie   -   Bekijk map

OSU Volleyball Camp

Oregon State University komt naar Nederland en organiseert een All-American Girls Volleyball Clinic voor de leeftijden 12 t/m 18 jaar.

Na de geweldige ervaringen in 2018 en 2019, komt Oregon State Volleyball opnieuw de Atlantische Oceaan over en zet haar volleybalkamp op in Sportcentrum TRIAS, Krommenie op 11 en 12 juni 2022.

De clinic wordt gehouden in Sportcentrum TRIAS, Saendelverlaan 2, Krommenie in Nederland op 11 en 12 juni 2022. De inloop van het volleybalkamp begint vanaf 09:15 uur.

DAGSCHEMA

Zaterdag 11 juni

                   o Leeftijden: 12-15 jaar

                   o Kosten: 60 euro + administratiekosten 

                   o Capaciteit: 56

                   o Tijden: 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur

Zondag 12 juni

                   o Leeftijden: 16-18 jaar

                   o Kosten: 60 euro + administratiekosten

                   o Capaciteit: 56

                   o Tijden: 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur

De kampcoaches en medewerkers zijn onder andere: Ron Zwerver, Mark Barnard, Arica Nassar, Anna Khrystenko andere stafleden en OSU spelers.

Lees meer

Over de coaches

Ron Zwerver is 3-voudig Olympisch Gouden Medaillewinnaar, en was 4 jaar lang Associate Head coach aan de Oregon State University. Inmiddels begeleidt Ron Zwerver Nederlandse volleybalsters die de combinatie volleybal en studie op het hoogste niveau willen voortzetten op een Amerikaanse universiteit met een studiebeurs. 

Mark Barnard, die al 16 jaar Oregon State Volleyball coacht, heeft ook internationale ervaring. Hij heeft het Australische team gecoacht tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney.

Lees meer

Over de spelregels en aanmelden

De volleybalsters krijgen les in All-American volleybal door middel van twee sessies training en demonstraties. Gespecialiseerde training omvat serveren, passen, spelverdelen, aanvallen, blokkeren en verdedigende vaardigheden. Je leert over balcontrole en verschillende aspecten van het spel. De volleybalsters kunnen verwachten dat elk veld ten minste twee enthousiaste coaches heeft. 

Het doel van deze Europese reis is om vrouwelijke atleten kennis te laten maken met de mogelijkheid om studie en volleybal te combineren op het hoogste Amerikaanse niveau en ervaringen op te doen met de sportcultuur in Amerika. Als je geïnteresseerd bent om via een sportbeurs naar een Amerikaanse universiteit te gaan, is dit een geweldige kans om gezien te worden door topcoaches.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar alyssa.whitney@oregonstate.edu

Meld je nu aan via deze link!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?