Slamstox eventPresentatie bij hockeyclub MOP

Presentatie bij hockeyclub MOP

Op 3 november geeft Slamstox een presentatie over Field hockey bij hockeyclub MOP!

Start 03.11.2020 19:00 Eind 03.11.2020 20:00

Verlopen

De Bus 2, Vught

Field hockey presentatie bij MOP

UPDATE: vanwege de nieuwe ontwikkelingen in Nederland van het corona virus kan deze presentatie helaas niet doorgaan. We zoeken naar een alternatieve manier waarop we jullie toch alle informatie kunnen geven!

Op 3 november geeft Slamstox een presentatie over Field hockey bij hockeyclub MOP! Tijdens deze presentatie zullen wij je alles uitleggen wat je moet weten over college field hockey in Amerika en wat de mogelijkheden voor jou zijn! Hockey jij niet bij MOP, maar wil je wel graag meer informatie over hockeyen en studeren in Amerika dan ben je van harte welkom! We zullen eerst uitleggen wie wij zijn en hoe het proces werkt. Vervolgens is er alle tijd voor vragen!

Laat via info@slamstox.com weten of je er bij bent! Dan kunnen wij zorgen dat we het corona-proof kunnen inrichten! Je ouders zijn ook welkom!

See you there!

Lees meer

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available from 00:00 to 23:59 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday