Slamstox eventSint-Joris Student-Athlete Day

Sint-Joris Student-Athlete Day

Slamstox organiseert een loopbaanoriëntatie dag voor de Topsporters van het Sint-Joris College. Meer weten? Lees verder.

Start 20.10.2021 12:00 Eind 20.10.2021 15:00

Verlopen

SX Eindhoven, Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven   -   Bekijk map

Student-Athlete Day

Op 20 oktober organiseert Slamstox een loopbaanoriëntatie middag voor de atleten van het Sint-Joris college. Hier komen 5 verschillende sprekers die hun ervaringen gaan delen over hun werk en hoe ze daar zijn gekomen. Zo kunnen de studenten erachter komen wat ze willen gaan doen, nadat ze hun diploma hebben behaald.

We beginnen de dag met een presentatie van onze eigen Slamstox collega Ron Zwerver. Hij heeft een Olympische gouden medaille gewonnen voor volleybal en vertelt de studenten meer over wat topsporters zo speciaal maakt. Als topsporter kun je namelijk erg veel bereiken in zowel je sport als je maatschappelijke carrière. De rest van de onderwerpen die behandeld gaan worden tijdens deze dag, worden voornamelijk gegeven door onze SX-collega’s. Zij hebben allemaal een achtergrond in de sport en gaan de studenten meer vertellen over opleidingen, carrières en welke vervolgstappen je kan nemen na je middelbareschooldiploma. De volgende onderwerpen komen aan bod;

Lees meer

Sport en studeren in Amerika – Slamstox

Als topsporter wil je maar één ding het liefste en dat is jouw sport combineren met een studie/loopbaan. Daar is Amerika dé perfecte plek voor! Wat zijn jouw kansen om een scholarship te krijgen bij een Amerikaanse universiteit en hoe ga je dit bereiken? Slamstox oprichter Pedro Mol gaat je er alles over vertellen! Pedro heeft zelf vier jaar in Amerika gezeten om tennis met zijn studie te combineren. Tijdens zijn jaren als student-athlete was het tennisteam van zijn universiteit North Carolina at Wilmington erg succesvol. Pedro vertelt over zijn ervaringen en de voordelen van college sports. 

Lees meer

Sportmarketing – Techonomy

Hoe kom je terecht in de Champions league van (sport)marketing? Techonomy kan je er alles over vertellen! Lijkt het jou interessant hier meer over te weten? Dan is de presentatie van Techonomy iets voor jou. Techonomy medewerker Damian Francois vertelt over zijn eigen loopbaan en de verschillende paden die hij heeft bewandeld voordat hij bij Techonomy uitkwam. Techonomy is dé leider in de digitale marketingwereld, door samen te werken met verschillende grote sportorganisaties als KNVB en Jumbo-Visma drukken zij een digitale stempel in de sportwereld. Damian bespreekt alle mogelijkheden van de hedendaagse (digitale)marketing en hoe dit toegepast wordt in verschillende grote (sport)organisaties. 

Lees meer

Zaakwaarneming – SEG 

SEG werkt samen met de beste atleten en clubs uit Europa, denk hierbij aan Memphis Depay, Stefan de Vrij en nog veel meer. Met hun wereldwijde netwerk zorgen zij voor de beste talent en carrièreontwikkeling van hun klanten. Wil jij ook een kijkje nemen in de wereld van agency & management? Jorik Benoit, zaakwaarnemer voor SEG en Expeditie Robinson finalist vertelt over zijn ervaringen en de wereld van agency & management in een fantastisch verhaal.

Lees meer

Finance & Business IT - Welten

Als topsporter ben jij hartstikke aantrekkelijk voor veel bedrijven. Jouw werklust en discipline willen werkgevers graag terugzien in hun personeel. Welten denkt daar net zo over. Denk jij iets te willen doen in de financiële sector en/of Business IT sector? Dan ben je aan het juiste adres bij de presentatie van Welten. Al benieuwd, kijk dan alvast deze video voor een voorproefje.

Lees meer

Ondernemerschap - Brabants Chlorie

Dit bedrijf is het perfecte voorbeeld van het combineren van je twee passies: sport en ondernemen. Twee oud LOOT leerlingen van het Sint-Joris College, Wessel Brands en Joey Leenen hebben samen een eigen speciaal biermerk opgericht. Dit, terwijl ze nog uitkomen voor DE waterpoloploeg van Eindhoven: PSV Waterpolo. Zou je misschien een eigen bedrijf willen beginnen? Deze mannen vertellen je er meer over.

Lees meer

Evenement locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday