Slamstox eventSlamstox aanwezig bij NK Atletiek U18/U20 Outdoor

Slamstox aanwezig bij NK Atletiek U18/U20 Outdoor

Slamstox en Amerikaanse coaches zijn aanwezig tijdens het NK atletiek om nieuw talent te scouten en jou te ontmoeten!

Start 17.06.2022 15:00 Eind 19.06.2022 17:05

Verlopen

AAC Amsterdam   -   Bekijk map

NK Atletiek U20 & U18 Outdoor

Van 17 t/m 19 juni vind het jaarlijkse NK Atletiek plaats in de leeftijdscategorie├źn onder 20 en onder 18 jaar. Het nationale kampioenschap is een waar topsportevenement met zo’n 800 atleten, 1800 bezoekers en meer dan 200 vrijwilligers. Ook dit jaar doen er weer diverse Slamstox student-athletes mee en zal Slamstox als sponsor aanwezig zijn.

Slamstox zal alle drie de dagen aanwezig zijn met diverse begeleiders om alle Slamstox toppers aan te moedigen en nieuw talent te scouten. Maar dat is niet alles, dit jaar zullen ook diverse coaches van Amerikaanse universiteiten aanwezig zijn, om te kunnen scouten en nieuw talent van dichtbij in actie te zien.

Lees meer

Slamstox area

Net als tijdens eerdere edities, zal Slamstox ook dit jaar duidelijk zichtbaar zijn middels een eigen tent op het terrein. Hier heb jij als atleet ook de mogelijkheid om ons beter te leren kennen, Amerikaanse coaches te spreken en andere leuke side events om meer te weten te komen over Amerika. Interesse? Vul snel dit korte formulier in en dan nemen wij contact op om een afspraak te plannen op een van de dagen.

Wil je ook meer te weten komen over de toffe side events die we gaan organiseren? Houdt dan onze website en socials goed in de gaten voor meer updates!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?