Slamstox eventSlamstox aanwezig bij: NK Atletiek voor junioren

Slamstox aanwezig bij: NK Atletiek voor junioren

Slamstox is aanwezig tijdens het NK Junioren in Amersfoort. Kom jij langs om een praatje te maken?

Start 11.09.2021 08:00 Eind 12.09.2021 18:00

Verlopen

Schothorsterlaan 78, Amersfoort   -   Bekijk map

Talent scouten

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september is het weer zo ver, het NK Junioren atletiek 2021. Slamstox is op vrijdag, zaterdag en zondag aanwezig bij het NK Junioren in Amersfoort om nieuw talent te spotten en nieuwe atleten te leren kennen. Slamstox is deze dag aanwezig met verschillende begeleiders en scouts om er zeker van te zijn dat wij niemand missen. Doe jij mee aan het NK atletiek? Zorg dan dat je extra goed je best doet om jezelf bij ons in de schijnwerpers te zetten want er zijn scholarships aan Amerikaanse universiteiten te verdienen. Slamstox werkt namelijk samen met ruim 2.000 universiteiten die atletiek aanbieden!

Lees meer

Slamstox area

Ben jij nog niet bekend met Slamstox en wil jij ons graag beter leren kennen of wil jij even kort bespreken wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan gerust langs bij de Slamstox area naast de atletiekbaan. Slamstox is hier aanwezig om met jou een persoonlijk gesprek te hebben, informatie te verstrekken, een (basket)balletje te gooien en nog veel meer. Je kunt de tent herkennen aan het zwarte dak met oranje letters erop! Zien wij jou in het weekend van 10, 11 en 12 september? Tot dan!

Lees meer

Evenement locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday