Slamstox eventSlamstox Soccer Event

Slamstox Soccer Event

Op zondag 24 oktober vindt ons soccer event plaats in samenwerking met Soccer Academy Eindhoven. Meer weten? Lees verder

Start 24.10.2021 10:00 Eind 24.10.2021 14:00

Verlopen

Sportvereniging Unitas'59 - Anconalaan 3 - 5   -   Bekijk map

Slamstox Soccer Event

Zondag 24 oktober. Voetbalclub Unitas ’59 in Eindhoven. Een dag waarin jij gaat bewijzen dat je thuis hoort in de Amerikaanse voetbalcompetities. Inschrijven? Dat kan hier!

Je gaat keihard trainen onder leiding van trainers die actief zijn binnen een BVO. Je gaat jezelf laten zien in een wedstrijd en de competitie aan met andere spelers. Je krijgt informatie over voetballen en studeren in Amerika en een persoonlijke evaluatie van je kansen op een scholarship. Daarnaast ga je kennismaken met onder andere ex-profvoetballer én ex-student-athlete Wouter Verstraaten. Wouter is een van de beste Slamstox voetballers ooit, en heeft gespeeld in de Amerikaanse Division 1 competitie en in de MLS!

Een fantastische kans om jezelf te laten zien voor onze Amerikaanse coaches, maar ook om erachter te komen wat jouw mogelijkheden zijn om sport en studie te combineren in Amerika.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro. We beloven een fantastische dag, hoog niveau voetbal, waardevolle informatie én een lekkere lunch!

Lees meer

Wouter Verstraaten

Om alvast in de sfeer te komen, kan je onderstaande link bekijken. In dit artikel vertelt Wouter uitgebreid over zijn Amerika avontuur en de kansen die hij heeft gekregen tijdens die periode.

Word jij de nieuwe Wouter Verstraaten? Schrijf je in voor het Slamstox Soccer Event!

Artikel Wouter

Lees meer

Evenement locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday