Slamstox eventSlamstox Track & Field Meet

Slamstox Track & Field Meet

Slamstox organiseert de Slamstox Track & Field Meet, de kans om jezelf in de spotlight te zetten bij scouts en coaches.

Start 31.10.2021 09:00 Eind 31.10.2021 16:00

Verlopen

Eindhoven Atletiek - J C Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven   -   Bekijk map

Slamstox Track & Field Meet

Op zondag 31 oktober is het dan eindelijk zo ver: de Slamstox Track & Field Meet. Een atletiekwedstrijd voor atleten die interesse hebben om te sporten en studeren in Amerika. Ben jij al enthousiast? Schrijf je dan hier vast in!

Dit is de unieke kans om jezelf te promoten bij scouts en scherp beeldmateriaal te vergaren om te sturen naar Amerikaanse coaches. Laat je van je beste kant zien en maak kans op een scholarship aan één of meerdere universiteiten in Amerika. Tijdens de Slamstox Track & Field Meet worden alle disciplines behandeld en zijn er officiële scheidsrechters van de Atletiekunie aanwezig. Dat betekent dus dat jij officieel jouw PR’s kunt verbreken!

Lees meer

De onderdelen

  • 100m
  • 200m
  • 400m
  • 800m
  • Verspringen
  • Discus werpen
  • Kogelstoten

Lees meer

Extra's en inschrijven

Naast alle verschillende onderdelen waar je aan kunt deelnemen, kun jij je ook inschrijven voor verschillende clinics, gave presentaties en een meet & greet met een college track atleet!

De kosten voor deelname bedragen 30 euro. Ben jij geïnteresseerd en wil jij meedoen aan onze meet? Schrijf je dan snel hier in!

Lees meer

Evenement locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday