Slamstox eventSporten en studeren in Amerika informatieavond @ Sint-Joris College

Sporten en studeren in Amerika informatieavond @ Sint-Joris College

Slamstox verzorgt een presentatieavond bij het Sint-Joris College in Eindhoven!

Start 14.12.2022 19:30 Eind 14.12.2022 22:00

Verlopen

Roostenlaan 296, 5644 BS Eindhoven   -   Bekijk map

Maak kennis met sporten en studeren in Amerika

Op woensdag 14 december geeft Slamstox een presentatie over sporten en studeren aan Amerikaanse universiteiten. Als trouwe partner van het Sint-Joris College in Eindhoven verzorgt Slamstox een interessante presentatieavond met alle informatie die jij nodig hebt om te kunnen sporten en studeren in Amerika. Tijdens deze avond komen er verschillende Slamstox Amerika-experts naar het Sint-Joris College om te vertellen over hun ervaring als ‘student-athlete’ in Amerika en om al jouw vragen te beantwoorden!

Slamstox heeft al honderden talentvolle atleten geholpen om naar Amerika te gaan met een studiebeurs (scholarship). Daar zitten ook een groot aantal Sint-Joris atleten bij waarvan een aantal al een zeer succesvolle carrière achter de rug hebben. Zo kun je denken aan Nyls Korstanje die op dit moment zwemt voor NC State University en in 2021 heeft meegedaan aan de Olympische Spelen, Fons van Sambeek die tennist voor NC State University als een van de beste college tennissers op dit moment en Lisa Blankestein die voor zowel University of Kentucky als Troy University heeft gespeeld. Geïnteresseerd geworden? Of wil jij gewoon alles weten over sporten en studeren in Amerika? Dan is dit een must-visit voor jou! Aanmelden doe je via deze link.

Lees meer

Stel al jouw vragen

Tijdens de presentatieavond is er genoeg tijd en ruimte om al jouw vragen te stellen aan onze experts. Denk jij al een tijdje over college sport in Amerika of studeren in Amerika en heb je nog een aantal dringende vragen? Dan is dit jouw moment. Slamstox zorgt ervoor dat jij al jouw vragen kunt stellen en dat je zonder vraagtekens naar huis gaat. Wil je alvast wat informatie inwinnen over college sport in Amerika dan is het slim om eens onze kennisbank te bekijken. Op deze pagina worden een heleboel veelgestelde vragen beantwoord die ervoor zorgen dat jij al wat voorinformatie hebt over het onderwerp!

Lees meer

Voor wie is het?

De presentatieavond van Slamstox is voor alle ouders en bovenbouw studenten van het Sint-Joris College van MAVO 3 tot en met VWO 6. Weet jij nog niet wat je wilt gaan doen na je middelbare school? Dan is dit het juiste moment om kennis te maken met Slamstox, kickstarter of dreams!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?