Slamstox eventStudent-Athlete FSTVL (Postponed to 2021)

Student-Athlete FSTVL (Postponed to 2021)

Slamstox presenteert het Student-Athlete FSTVL. Hét evenement voor elke student-athlete in Nederland!

Start 03.07.2020 16:00 Eind 03.07.2020 20:00

Verlopen

Torenallee 3

Student-Athlete FSTVL

Slamstox presenteert het Student-Athlete FSTVL, het festival voor alle student-athletes in Nederland. Tijdens de summer break nodigt Slamstox alle student-athletes uit om langs te komen op het kantoor van Slamstox voor een namiddag vol met interessante activiteiten. Het evenement is bedoeld om informatie op te doen, bij te praten met andere Slamstox student-athletes, potentiële werkgevers te ontmoeten en niet te vergeten een leuke dag te hebben!

Lees meer

Interessante activiteiten

Het Student-Athlete FSTVL wordt dusdanig ingedeeld dat het evenement interessant is voor iedere bezoeker. Gedurende deze namiddag worden verschillende activiteiten georganiseerd denk hierbij aan interessante sprekers, verschillende quizjes om kennis over Amerika op te doen en een zogeheten ‘Career Fair’.

Daarnaast mogen de fun activiteiten niet vergeten worden, Slamstox organiseert verschillende typische Amerikaanse spellen zoals Corn hole en een basketball shoot-out. Ook verzorgt Slamstox de gehele dag van een gezellige sfeer door middel van muziek en een uitgebreide BBQ.

Lees meer

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available from 00:00 to 23:59 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday