Slamstox eventStudent-Athlete FSTVL 2022

Student-Athlete FSTVL 2022

Connecten met andere champions, geïnspireerd raken én plezier maken met elkaar: the student-athlete FSTVL is here!

Start 09.07.2022 13:00 Eind 09.07.2022 17:00

Verlopen

Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven   -   Bekijk map

The Student-athlete FSTVL

Corona gooide de afgelopen twee jaar roet in het eten, maar dit jaar is het dan zover – The student-athlete FSTVL! Onze community is in de afgelopen jaren flink gegroeid, dat betekent natuurlijk maar een ding…. Dit evenement groeit net zo hard mee!

Bigger. Better. Stronger. – dat geldt voor onze atleten maar ook voor het festival, het belooft een geweldige editie te worden. Inspirerende sprekers, waardevolle informatie, leuke activiteiten en bovenal héél véél (future) champions bij elkaar. Gratis toegang, exclusief voor onze slamstox student-athletes (en hun familie). Beperkt aantal tickets verkrijgbaar, ben er dus snel bij en get yours here!

Lees meer

Locatie

Het student-athlete FSTVL wordt georganiseerd op de meest bijzondere locatie, ons thuishonk: het SX-gebouw in Eindhoven. Dé plek waar de student-athlete journey voor iedereen begon, het meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland en op 9 juli de plek waar ongekend veel talent samenkomt.

Lees meer

Planning

12:45 – 13:00
Inloop en ontvangst

13:15 – 14:00
Kick off & inspirational speech

14:00 – 14:15
De Slamstox prijsuitreiking: welke student-athletes nemen dit jaar de trophy’s in ontvangst?

14:30 – 16:30
Break-out sessies.. Je bent vrij om deel te nemen aan de verschillende informatieve bijeenkomsten in deze twee uur. Ook worden er ‘speeddates’ georganiseerd waarbij student-athletes ervaringen en tips kunnen delen met elkaar.

16:30 – 17:30
It’s game time!
Hier is ruimte voor nog wat extra plezier hebben en netwerken. Ons team bereid jou en je familie voor op een aantal typisch Amerikaanse spellen, dus maak je borst maar nat voor een potje cornhole, gatorade pong en een basketbal shootout!

Lees meer

Waarom aanmelden?

Voor al onze (oud) student-athletes is dit een mooi evenement om bij te wonen. Het maakt niet uit of je nu al lang klaar bent in de USA of pas net begonnen bent met het proces, of je nu freshman of senior bent: het wordt voor iedereen te gek! Jullie hebben namelijk één belangrijk ding gemeen. Jullie zijn de Slamstox community en dat moet gevierd worden. 

Voor de nieuwe generatie student-athletes een mooie gelegenheid om de ervaring experts te spreken. Misschien vertrek je na de zomer voor het eerst naar de USA en wil je graag een beter idee krijgen van wat jou te wachten staat. Of misschien weet je nog niet naar welke universiteit je gaat en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze. Het student-athlete FSTVL is daarvoor dé plek. 

Als je inmiddels actief bent in de USA ga je gegarandeerd student-athletes ontmoeten die dezelfde sport als jij doen of actief zijn in dezelfde competitie – misschien zelfs student-athletes die op dezelfde universiteit (gaan) studeren of dat gedaan hebben. Niets is leuker dan ervaringen delen, connecties op doen, anderen inspireren en geïnspireerd raken. 

Als senior of afgestudeerde student-athlete biedt het FSTVL een mooi moment om te beginnen na te denken over de volgende stap in jouw student-athlete journey – After College! Een gratis service vanuit Slamstox die afgestudeerde student-athletes helpt bij het vinden van een baan in Nederland. Tijdens het FSTVL wordt hier ook veel aandacht aan besteed, zo kun je connecten met bedrijven in de buurt waarmee we samenwerken en krijg je uitleg hoe we jou begeleiden in de volgende stap van jouw champions werk carrière!

Lees meer

More to come…

Een heleboel informatie die op je af komt, dat begrijpen we. We houden het een beetje spannend want er komt nog heel veel moois aan. Houd daarom onze socials de komende tijd in de gaten, want we zullen steeds meer onthullingen doen van bedrijven of personen die komen spreken, awards die uitgedeeld worden en nog veel meer..

Bemachtig jouw ticket(s) hier!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?