Slamstox eventTennistraining Slamstox atleten NOJK

Tennistraining Slamstox atleten NOJK

Ben jij een Slamstox tennisser en doe je in December mee aan de NOJK, dan nodigen we je graag uit voor deze training!

Start 05.12.2022 15:00 Eind 05.12.2022 17:00

Verlopen

De Rhijenhof Tennis   -   Bekijk map

Tennistraining NOJK

Op maandag 5 december organiseren we een speciale tennistraining voor Slamstox tennissers die deelnemen aan de NOJK. Op deze manier willen we onze spelers de beste voorbereiding geven voor dit belangrijke nationale toernooi. En dat is niet alles, er zullen namelijk ook meerdere coaches van Amerikaanse universiteiten aanwezig zijn om nieuw talent te scouten!

Het toernooi voor spelers U18 (enkelspel) begint een dag later, op 6 december. De spelers die deelnemen in de categorie U16 strijden een week eerder al om de nationale titel in het enkelspel. De dubbelkampioenschappen vinden plaats in het weekend van 17 en 18 december.

Ben jij een Slamstox speler en wil je graag meedoen met deze training? Neem dan even contact met Pedro zodat je op de player list komt te staan!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?