After College

Slamstox helpt student-athletes bij het vinden van een droombaan na hun studie! Ben jij een student-athlete en ben je benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt? Lees snel verder en test je skills. Deze service is gratis voor student-athletes!

Life After College!

Ben jij benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt na je studie? Zet de eerste stap en laat je gegevens achter. Wij zullen dan contact opnemen.

Wat is je diploma waard?

Na het behalen van je studie heb je een bachelor- en/of masterdiploma op zak. Je kunt met deze diploma’s het werkveld instromen, zowel in Nederland als in Amerika. Daarnaast is je CV ook heel waardevol voor toekomstige werkgevers. Hier staat namelijk dat je vier jaar lang op hoog niveau sport en studie hebt gecombineerd als “student-athlete”. Hiermee heb je wel een streepje voor op studenten die in Nederland eenzelfde soort studie hebben gedaan.

Waarom een student-athlete?

De kracht van een student-athlete gaat verder dan sport. Een student-athlete is een aanwinst voor veel bedrijven in Nederland. Waarom? Ze hebben een topsportmentaliteit ontwikkeld. Ze hebben een internationaal netwerk opgebouwd. Ze hebben een universitair diploma behaald. Ze kunnen vloeiend business Engels spreken. Ze weten wat het is om in teams en met prestatiedruk te werken. Daarnaast ontwikkelen ze zichzelf op een aantal belangrijke vaardigheden genaamd de 21st Century Skills.

21st Century Skills

21st century skills zijn vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in het huidige bedrijfsleven. Vanuit Slamstox hebben wij onderzocht hoe goed student-athletes in Amerika deze skills ontwikkelen vergeleken met studerende sporters in Nederland. De uitslag: student-athletes scoren gemiddeld 10% per skill beter dan studerende sporters in Nederland. Check de grafiek voor de uitslag per skill.

Hoe helpt Slamstox mij?

Bij het vinden van een school in Amerika was het belangrijk om een school te vinden die bij jou past als persoon. Bij het vinden van een baan is dat ook zo. Wij gaan samen met jou antwoorden zoeken op de volgende vragen: wat wil ik na mijn studie en wat kan ik na mijn studie? Op basis van deze antwoorden, jouw 21st Century Skills, studierichting, CV en motivatiebrief gaan wij opzoek naar de perfecte match voor jou. Wij helpen jou bij het inzichtelijk krijgen van jouw skills, perfectioneren van jouw CV en motivatiebrief en het in contact komen met een voor jou interessant bedrijf. Annamarie Sovic ging je al voor! Bekijk deze video om te weten hoe haar proces is verlopen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om in aanmerking te komen kun je het beste de onderstaande Slamstox skills test invullen. Hiermee test jij jouw skills set en ontvang je een mooi overzicht van jouw score. Wij zullen hierna met jou contact opnemen om te kijken hoe wij jou kunnen helpen!

Ben jij opzoek naar talent?

Is jouw bedrijf op zoek naar hardwerkend en getalenteerde medewerkers? We leren jouw bedrijf graag beter kennen.

Meld je aan

Ben jij opzoek naar talent?

Is jouw bedrijf op zoek naar hardwerkend en getalenteerde medewerkers? We leren jouw bedrijf graag beter kennen.

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen? Available from 00:00 to 23:59 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday