After College

Slamstox helpt student-athletes bij het vinden van een droombaan na hun studie! Ben jij een student-athlete (geweest) én ben je benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt? Test je skills en start met ons het proces naar jouw droombaan!

Life After College!

Ben jij benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt na je studie? Zet de eerste stap en laat je gegevens achter. Wij zullen dan contact opnemen.

  • Hidden

FUTURE CHAMPIONS START HERE

Onze slogan die je vast al vaker voorbij hebt zien komen. Champions op het sportveld, in de schoolbanken maar ook in het werkveld. De kracht van een student-athlete gaat namelijk verder dan sport. Dat zien niet wij alleen, maar ook organisaties die op zoek zijn naar jong talent. Als student-athlete ben je een aanwinst voor bedrijven.

WAAROM EEN AANWINST?

Jij beschikt over een topsportmentaliteit én een mooi universitair diploma. Daarnaast heb je een internationaal netwerk opgebouwd, spreek je vloeiend Engels, ben je een teamplayer en kun je met prestatiedruk omgaan. Daarnaast ontwikkelen student-athletes zichzelf op een aantal belangrijke vaardigheden: de ‘21st Century Skills’.

21st CENTURY SKILLS

Dit zijn vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in het huidige bedrijfsleven. Wij hebben onderzocht hoe student-athletes in Amerika hier op scoren ten opzichte van studerende sporters in Nederland. De uitslag? Student-athletes scoren gemiddeld bijna 15% beter! Check it out in de grafiek hiernaast. Onderaan deze pagina kun je jouw eigen test beginnen.

Dus champ, waar wacht je nog op? Let’s get it started! Je begrijpt wel dat je als student-athlete een streepje voor hebt op studenten in Nederland. Je kunt met jouw diploma’s het werkveld instromen, zowel in Nederland als in Amerika. Je CV is daarbij belangrijk, dat is het visitekaartje dat een beeld geeft van jouw bijzondere tijd als student-athlete in Amerika. Wij helpen je daarbij!

HOE HELPT SLAMSTOX MIJ?

Zoals jullie weten helpen wij student-athletes bij het vinden van de ideale universiteit en scholarship in Amerika. Een sterk staaltje maatwerk waar we na jaren ervaring in gespecialiseerd zijn. Die kennis en ervaring zetten we nu door naar het vinden van de ideale job voor Nederlandse student-athletes. We koppelen jou, op basis van jouw ervaring en testresultaten, aan mooie werkgevers door heel Nederland.

Samen met jou zoeken we antwoorden op vragen als: wat kan én wil ik met mijn behaalde diplomas? Wat vind ik belangrijk in mijn baan en werkgever? Kortom, hoe ga ik ervoor zorgen dat ik een future champ in mijn werk word? Op basis van deze antwoorden, jouw 21st Century Skills resultaten, studierichting, CV en motivatiebrief gaan wij op zoek naar de perfecte match voor jou.

Klinkt te gek toch? Annamarie Sovic ging je al voor. Bekijk de video hiernaast over haar ervaring.

Op zoek naar talent?

Breid jij je team graag uit met hardwerkende en getalenteerde medewerkers mét topsportmentaliteit? Dan ben je hier aan het goede adres. Reach out!

Meld je aan

Op zoek naar talent?

Breid jij je team graag uit met hardwerkende en getalenteerde medewerkers mét topsportmentaliteit? Dan ben je hier aan het goede adres. Reach out!

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?