Sporten

Slamstox helpt atleten in wel 35 verschillende sporten. Lees hieronder wat Amerika voor jouw sport te bieden heeft!

Tennis

Tennis

Maar liefst 1.100 Amerikaanse universiteiten bieden scholarships voor tennis aan. Benieuwd naar de voorwaarden en naar jouw kansen op een beurs?

Lees meer

Atletiek

Atletiek

Atletiek wordt in Amerika Track & Field genoemd en is razend populair. Wil jij graag deel uitmaken van deze immens grote community?

Lees meer

Hockey

Hockey

Hockey, ook wel Field Hockey genoemd, wordt op steeds meer universiteiten aangeboden. Benieuwd naar welke universiteiten dit zijn?

Lees meer

Voetbal

Voetbal

Voetbal is een snel opkomende sport in Amerika. Het voetbalniveau stijgt enorm snel. Kies jij ook voor een avontuur in de VS?

Lees meer

Golf

Golf

Amerika, bigger & better... dat geldt ook voor college golf: de nummer 1 manier om prof te worden. Benieuwd hoe college golf werkt?

Lees meer

Zwemmen

Zwemmen

Amerika is 'the place to be' als het gaat om zwemmen. Wil jij graag jouw PB's verbreken en daarnaast hoog opgeleid worden?

Lees meer

Volleybal

Volleybal

Volleybal is een van de grootste sporten in Amerika, met name voor dames! Wil je meer weten over college volleybal en de kansen op een studiebeurs?

Lees meer

Basketbal

Basketbal

De meest bekeken en besproken sport in Amerika. Heb jij het in je om college basketbal te spelen?

Lees meer

American Football

American Football

American Football is dé nummer 1 sport in Amerika. Benieuwd naar de college competitie, de voorwaarden en de scholarships?

Lees meer

Baseball

Baseball

Meer dan 1.700 universiteiten in Amerika bieden scholarships aan voor baseball atleten. Benieuwd naar de voorwaarden en naar jouw kansen op een beurs?

Lees meer

Ijshockey

Ijshockey

Ben jij ijskoud en durf jij op de baan te stappen? Dan is college ijshockey wellicht iets voor jou!

Lees meer

Waterpolo

Waterpolo

Ben jij als een vis in het water in het zwembad én in de schoolbanken? Dan is college waterpolo iets voor jou!

Lees meer

Rugby

Rugby

Ben jij een echte rugby fanaat en geïnteresseerd in Amerika? Dan is college rugby echt iets voor jou!

Lees meer

Sporten en studeren in Amerika

Meer dan 2.000 universiteiten en colleges in Amerika bieden sportbeurzen en studiebeurzen aan om sport en studie te combineren. Welke universiteit het beste bij jou past? Dit hangt af van je studierichting, sportniveau, en vele andere criteria. Slamstox heeft een groot netwerk in Amerika en wij helpen sporters om de universiteit te vinden die het beste past bij hun ambities en wensen.

Contact

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?