Stories

Interessant nieuws, updates, succesverhalen, video's, relevante informatie over universiteiten en meer. Blijf op de hoogte en word een echte kenner op het gebied van college sports! Best cool, toch?

Around & About

Ben je benieuwd hoe de gemiddelde dag van een student-atleet er nu écht uit ziet? Een aantal van onze Slamstox-toppers nemen je mee in hun 'Around and About video'. Een uniek kijkje in het leven van een student-atleet!
Lees meer uit Around & About? Just do it!

Catching up with..

De stap naar Amerika is groot en life changing! Daarom maken we graag weer eens kennis met onze toppers wanneer ze tijdens hun vakantie terug in Nederland zijn. Maar ook met de atleten die op het punt staan te vertrekken naar Amerika! Hoe gaat het nu met ze?
Lees meer uit Catching up with..? Just do it!

In the spotlight

Universiteiten waar we mee samenwerken en Slamstox-athletes: we zetten ze in de spotlight! Dus benieuwd naar verschillende universiteiten en Q&A's met student-atleten? Lees het hier!
Lees meer uit In the spotlight? Just do it!

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?