Slamstox eventSlamstox aanwezig bij NK Atletiek U18/U20 Outdoor 2024

Slamstox aanwezig bij NK Atletiek U18/U20 Outdoor 2024

Team Slamstox is aanwezig tijdens het NK atletiek onder 18 & 20 om nieuw talent te scouten.

Start 14.06.2024 13:30 Eind 16.06.2024 17:00

Verlopen

Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Utrecht   -   Bekijk map

NK atletiek U18 & U20

Van 14 t/m 16 juni vindt het jaarlijkse NK Atletiek plaats in de leeftijdscategorieën onder 20 en onder 18 jaar. Het nationale kampioenschap is een topsportevenement met bijna 1000 atleten, 1800 bezoekers en meer dan 200 vrijwilligers. Ook dit jaar doen er weer diverse Slamstox student-athletes mee en is Slamstox aanwezig als sponsor van dit toffe event. Slamstox zal alle drie de dagen aanwezig zijn om alle Slamstox toppers aan te moedigen en nieuw talent te scouten.

Lees meer

Slamstox area

Net als tijdens eerdere edities, zal Slamstox ook dit jaar duidelijk zichtbaar zijn middels een eigen tent op het terrein. Spreek ons gerust aan als je iemand in een Slamstox shirt spot, wij staan je graag te woord voor meer informatie of een gezellig praatje.

Bij onze Slamstox tent heb jij als atleet ook de mogelijkheid om ons beter te leren kennen en andere leuke side events om meer te weten te komen over Amerika. Hopelijk zien we je daar.

 

Lees meer

Kennismaken

Wil jij graag even (kort) kennismaken met Slamstox en atletiek in Amerika? Kom gerust langs tijdens het NK om kennis te maken en meer te weten te komen over Amerika. Laat hier snel je gegevens achter om een afspraak in te plannen!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?