Rafael Raap, een meerkampatleet met een PR van 7829, kwam langs bij het Slamstox kantoor om te vertellen over zijn overstap naar de Oregon Ducks. In januari 2023 maakte hij de overstap naar de University of Oregon. De redenen hiervoor waren onder andere de fantastische faciliteiten, zo heeft de University of Oregon bijvoorbeeld een atletiek stadion met 25.000 plekken. Wie wil daar nou niet heen? Verder was ook de connectie met de meerkampcoach een goede reden voor Rafael om voor Oregon te kiezen. De doelen van de coach kwamen overeen met die van Rafael en de band voelde meteen goed.

Verder deelde Rafael wat hij allemaal hoopt te gaan bereiken tijdens zijn tijd in Amerika. Zo hoopt hij de top 5 van de NCAA te halen en conference champion van de PAC-12 te worden. Bovendien hoopt hij boven de 8000 punten te gaan scoren op de meerkamp, hier kwam hij al dichtbij in Nederland en in Amerika gaat hij er alles aan doen om dit te behalen. Wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat Rafael dit kan, let’s go Rafael! Zijn avontuur in Amerika moet Rafael uiteindelijk gaan helpen met het behalen van zijn ultieme doel, de Olympische Spelen. Ben jij benieuwd naar het hele interview? Check het dan snel hieronder!

Ben jij geïnspireerd geraakt door het verhaal van Rafael? Neem dan snel contact met ons op en bespreek alle mogelijkheden!