Een aantal weken geleden kregen we bijzonder bezoek op kantoor: Feline Voordouw, het opkomende talent in waterpolo! Op 19-jarige leeftijd heeft Feline al behoorlijk wat golven veroorzaakt. Op haar 13e dook ze in het diepe van de Eredivisie bij de Ede Polar Bears, terwijl ze op haar 11e al werd opgemerkt door het Nederlands jeugdteam. Met drie Jeugd EK’s en twee WK’s op haar naam, speelt Feline nu in de B-selectie, met haar blik gericht op een plekje in de A-selectie.

Feline, die haar passie voor waterpolo volgde en verhuisde naar de Waterpolo Academie in Eindhoven, deelde in ons interview haar fantastische nieuws. Haar droom om waterpolo te spelen in Amerika wordt werkelijkheid, want ze heeft haar oog laten vallen op de University of California, Berkeley. Waarom? Vanwege het topniveau van Division 1 waterpolo en de gezellige sfeer binnen het team. Een kans die ze niet kon laten schieten!

In ons interview deelde Feline haar enthousiasme over de kans om deel uit te maken van het Berkeley-team en de unieke waterpolocultuur in Amerika te omarmen. Division 1 belooft niet alleen intense competitie maar ook een mooie kans om haar skills uit te breiden en haar talent internationaal te laten zien.

Ben je nieuwsgierig naar het complete verhaal van Feline? Check dan snel het hele interview hieronder!

Heeft Feline’s verhaal je geïnspireerd en heb je ook interesse in een duik in de Amerikaanse sport- en studiewereld, dan nodigen we je uit om snel hier contact met ons op te nemen!