Juniors, seniors en afgestudeerde student-athletes opgelet.. De kans is groot dat jij nu, of op korte termijn, op zoek gaat naar een baan. Als student-athlete heb je alles uit je studententijd weten te halen, we twijfelen er niet over dat je dit ook bij je werkcarrière wilt doen. Een goed begin is het halve werk en het ‘after college traject’ van Slamstox helpt je daarbij. Let’s get started!

Slamstox begeleidt student-athletes nu al jaren bij het vinden van de beste scholarship in Amerika, een sterk staaltje maatwerk waar we na jaren ervaring in gespecialiseerd zijn. Die ervaring nemen we mee in deze volgende stap binnen het proces: het vinden van een mooie werkplek voor student-athletes. Na een studie in Amerika kan het best lastig zijn deze eerste stap te zetten in Nederland, echter beschik jij als student-athlete over velen kwaliteiten die onderscheidend zijn.

De kracht van een student-athlete gaat namelijk verder dan sport. Dat zien niet wij alleen, maar ook organisaties die op zoek zijn naar jong talent. Als student-athlete ben je een aanwinst voor bedrijven. Jij beschikt over een topsportmentaliteit én een mooi universitair diploma. Ook heb je een internationaal netwerk opgebouwd, spreek je vloeiend Engels, ben je een teamplayer en kun je met prestatiedruk omgaan. Ten slotte ontwikkelen student-athletes zichzelf op een aantal belangrijke vaardigheden: de ‘21st Century Skills’.

Dit zijn vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in het huidige bedrijfsleven. Wij hebben onderzocht hoe student-athletes in Amerika scoren ten opzichte van studerende sporters in Nederland. De uitslag? Student-athletes scoren gemiddeld bijna 15% beter! Check it out in de grafiek hieronder. Hier kun je jouw eigen test beginnen.

Samen met jou zoeken we antwoorden op vragen als: wat kan én wil ik met mijn behaalde diplomas? Wat vind ik belangrijk in mijn baan en werkgever? Kortom, hoe ga ik ervoor zorgen dat ik een future champ in mijn werk word? Op basis van deze antwoorden koppelen we jou aan een van de mooie bedrijven waarmee we samenwerken. En hadden we al verteld dat deze service gratis is voor alle student-athletes in Nederland? Niet alleen voor Slamstox student-athletes dus, maar voor allemaal. Daar blijkt maar weer: future champions start here!

Annamarie Sovic ging je voor, zij deelt haar after college ervaring in de video hieronder.

Dus champ, waar wacht je nog op – Let’s get it started! Meld je aan.