Slamstox slaat de handen ineen met professionele voetbalclub FC Eindhoven! Wij zijn als Slamstox enorm trots op de samenwerking met onze stadgenoot FC Eindhoven. Door deze samenwerking kunnen we de behoeftes van de spelers centraal stellen door de processen van het profvoetbal en een maatschappelijke carrière naast elkaar neer te leggen.

Bij FC Eindhoven staat studie hoog in het vaandel. Hoofd Jeugdopleiding Pascal Maas: “Wij als FC Eindhoven zijn erg blij met de samenwerking met Slamstox. Studie staat op één, voetbal staat op twee. De samenwerking met Slamstox brengt ons een stap vooruit in de begeleiding van onze spelers. Dit is de perfecte oplossing voor spelers die bij FC Eindhoven uitstromen, via deze weg kunnen wij samen de spelers helpen aan een vervolgstap in hun carrière door hun studie met voetbal te combineren in Amerika”.

In Nederland is de combinatie van studie en sport erg lastig, in Amerika is dit ideaal gecombineerd omdat je uitkomt voor het team van jouw school. Sommige voetballers denken als ze naar Amerika gaan dat ze hun profvoetbal carrière opgeven, maar niets is minder waar. De begeleiding en faciliteiten zijn uiterst professioneel en voor veel spelers ligt een profvoetbal carrière nog steeds in het verschiet. 

Slamstox speler Wouter Verstraaten belandde na zijn college soccer tijd bij de Portland Timbers in de Amerikaanse Major League Soccer!

Voetbal in Amerika is niet alleen maar voor topvoetballers. Voor elk niveau voetballer of voetbalster uit Nederland is er een mogelijkheid in Amerika. Ben jij benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn in Amerika, neem dan contact met ons op!