Slamstox introduceert sporten en studeren aan een High School in Amerika! Een goede kans om je studie en sport te combineren, maar daarnaast ook om de basis te leggen voor college. Ben jij 14 tot 19 jaar oud, een fanatieke sporter en lijkt het jou gaaf om dit te gebruiken ter voorbereiding op college? Dan helpen wij jou graag!

Wat houdt het in?

Het Amerikaanse High School systeem biedt flexibiliteit en sportieve mogelijkheden. Net als in Nederland heb je vier leerjaren: freshman, sophomore, junior en senior. In die vier jaar kun je vakken kiezen die jij leuk vindt en deelnemen aan jouw eigen sport. Of je nu uitblinkt in voetbal, basketbal, zwemmen of atletiek, High School geeft je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je favoriete sport en studie. Hoe tof is dat!

De mogelijkheden

Er zijn verschillende redenen en mogelijkheden voor een High School in Amerika.

  • Het behalen van je Amerikaanse High School diploma, in plaats van je havo of vwo diploma. Hiermee word je goed voorbereid en kan je daarna eventueel doorstromen naar college
  • Je volgt een Post Grad year waarbij je je laatste jaar van de middelbare school opnieuw doet om je nog verder te ontwikkelen en je wellicht klaar te stomen voor college
  • Als laatste kan je kiezen voor een Gap year, waarbij je je een jaar volledig gaat richten op je sport

Wil jij meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor sportieve talenten zoals jij bieden wij namens Slamstox een onschatbare kans om jezelf te ontwikkelen. Om te zorgen dat jij een fantastische tijd gaat beleven, helpen wij jou met dit proces. Wij begeleiden jou en je ouders gedurende het volledige traject, zodat je je op je eigen niveau volledig kan ontwikkelen op academisch en atletisch gebied, in een internationale en competitieve omgeving. We vinden het vooral belangrijk dat je terechtkomt op een plek die past bij jouw wensen, ambities en toekomstdoelen.

Waarom sporten en studeren op high school?

High Schools in Amerika vinden studeren niet alleen belangrijk, maar daarnaast ook jouw sportieve ontwikkeling. Tijdens deelname aan sportteams verbeter je niet alleen je sportieve kwaliteiten, maar ook leiderschapsvaardigheden, teamwork en doorzettingsvermogen. Deze kwaliteiten gebruik je niet alleen voor college, maar daar heb je de rest van je leven plezier van. Daarnaast is dit een perfecte voorbereiding op college. Je leert vloeiend business Engels en je verhoogt je kansen op een scholarship.

Waar wacht je nog op?

Wil jij in Amerika wonen? Je favoriete studie volgen? En je focussen en ontwikkelen in je sport? Dan is studeren aan een Amerikaanse High School echt iets voor jou! Pak deze kans om je sportieve talenten te ontwikkelen, je academische vaardigheden te versterken en je voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Wij staan klaar om je te ondersteunen in dit avontuur en je te zorgen dat dit een fantastische tijd gaat worden. Dus waar wacht je nog op?