Een paar maanden geleden vertrok Laura Rijkers om te tennissen en te studeren in Amerika. De droom om deze combinatie in Amerika te maken was er al lange tijd en deze ‘Veldhovense’ heeft dit kunnen realiseren. Ze werd een deel van de Razorbacks van de Arkansas University Razorbacks  en speelt momenteel op positie # 3. Tennissen en studeren zijn altijd een groot deel van Laura’s leven geweest. Laura heeft deze combinatie ook gemaakt tijdens haar middelbare schooltijd Sint Joris College) en ze wilde haar tennis- en schooltalenten in die lijn verder ontwikkelen.

Tot nu toe is tennissen en studeren in Amerika goed voor Laura. Zoals ze zelf aangeeft “het niveau is zwaar en de trainingen zijn zwaar”. Dit past goed bij tennissen en studeren in Amerika. Het niveau wordt steeds hoger! 

Slamstox heeft het traject met Laura van A tot Z doorlopen. We zijn blij dat we haar bij dit proces hebben kunnen ondersteunen. Tennis en studeren in Amerika brengt je naar verschillende plaatsen. Zo heeft Laura’s team de volgende plaatsen al bezocht: Los Angeles, Tulsa, Nashville en Oxford.

Wil je meer weten over dit avontuur of heb je zelf interesse om sport en studie in Amerika te combineren? Vraag dan naar de mogelijkheden via info@slamstox.com