Slamstox eventEIFFEL x Slamstox event

EIFFEL x Slamstox event

Maak kennis met EIFFEL bij het EIFFEL clubhuis in Arnhem en wie weet vind jij jouw droombaan!

Start 26.07.2023 16:00 Eind 26.07.2023 21:00

Verlopen

EIFFEL Clubhuis, Meander 1061, 6825 MJ Arnhem   -   Bekijk map

After College

Slamstox helpt student-athletes na hun carrière om een baan te vinden die perfect bij hun past. Een van de bedrijven waar we mee samenwerken is EIFFEL, een toffe en sportieve organisatie actief in allerlei verschillende gebieden zoals projecten, legal, finance en process. EIFFEL biedt high level traineeships aan voor recent afgestudeerde student-athletes. Tijdens het traineeship word je verder opgeleid tot professional en ga je aan de slag met (ex) Olympische sporters om het maximale uit jouw carrière op de werkvloer te halen.

Lees meer

Slamstox & Eiffel

Eiffel en Slamstox slaan de handen ineen om student-athletes te begeleiden naar hun droombaan. Eiffel en Slamstox staan allebei bekend om hun topsportmentaliteit en hun passie voor ontwikkeling. Samen vormen we een krachtige partnership. We helpen jonge talenten bij het behalen van sportieve doelen en ontwikkelen ze optimaal in hun carrièremogelijkheden. Slamstox biedt expertise en begeleiding op het gebied van sport, academische ontwikkeling en de overgang naar de arbeidsmarkt. Eiffel brengt waardevolle ervaring in talentontwikkeling en prestatiebegeleiding met zich mee. Deze partnership creëert kansen voor student-athletes om een evenwichtige en succesvolle toekomst te bereiken, waarin sportprestaties en professionele ontwikkeling hand in hand gaan.

Slamstox student-athletes Savannah Sendar en Peppe Haantjes zijn voorbeelden van student-athletes die na hun tijd in Amerika gestart zijn met werken voor Eiffel. Tijdens het event kun je ze allebei ontmoeten en meer te weten komen over hun ervaringen tot nu toe!

Lees meer

Programma

Programma vanaf 16.00

  • Inloop/ontvangst
  • Start programma over EIFFEL x Slamstox
  • Nouchka vanuit EIFFEL (inspiratie/clinic)
  • Barbecue
  • Einde +/- 21.00

Lees meer

Ben jij erbij?

Neem contact op met Pedro – pedro@slamstox.com – om je aan te melden.
Tot dan!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?