Slamstox eventSlamstox volleybal clinic – Leython

Slamstox volleybal clinic – Leython

Slamstox organiseert samen met Leython een clinic voor talentvolle volleyballers van de club, met Ron Zwerver.

Start 30.10.2023 18:00 Eind 01.11.2023 21:00

Verlopen

Leython   -   Bekijk map

Slamstox x Leython

Samen met volleybalvereniging Leython verzorgt Slamstox een trainingsavond voor alle A + B jeugd. Op 30 oktober is de eerste groep aan de beurt, twee dagen later is het tijd voor deel twee.

Tijdens deze trainingen zal niemand minder dan Ron Zwerver een clinic komen verzorgen. Om de jeugd nieuwe technieken bij te brengen en te coachen naar een hoger niveau, maar daarnaast zal hij met team volleyball ook aanwezig zijn om nieuw talent te scouten.

Aansluitend aan de clinic zal Ron Zwever alle volleyballers en hun ouders meer vertellen over hoe college volleybal eruit ziet in Amerika en meer vertellen over de eventuele mogelijkheden voor iedereen. Team Slamstox staat hier ook klaar om alle vragen te beantwoorden en kennis te maken.

Lees meer

Ron Zwerver

Nadat hij zelf Olympisch goud won in 1996, is Ron Zwerver jarenlang actief geweest als coach van het Nederlandse volleybalteam. Bovendien is hij vier jaar lang coach geweest bij het Divisie 1 team van Oregon State University. Sinds hij terug is, wilt hij niets liever dan de volgende generatie getalenteerde volleyballers de kans geven om in Amerika volleybal en studie te combineren.

Sinds enkele jaren is hij actief binnen de volleybal afdeling van Slamstox en helpt hij onze volleyballers met hun traject richting Amerika.

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?