Slamstox eventSlamstox volleybal clinic – Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal

Slamstox volleybal clinic – Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal

Slamstox organiseert samen met SAJV een clinic voor talentvolle volleyballers van de club, met Ron Zwerver.

Start 14.01.2024 09:00 Eind 14.01.2024 13:00

Verlopen

Sporthal Laan van Spartaan, Amsterdam   -   Bekijk map

Slamstox x SAJV

Samen met Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal verzorgt Slamstox een volleybal clinic en presentatie over studeren en sporten in Amerika.

Tijdens deze training zal niemand minder dan Ron Zwerver een clinic komen verzorgen. Om de jeugd nieuwe technieken bij te brengen en te coachen naar een hoger niveau, maar daarnaast zal hij ook aanwezig zijn om nieuw talent te scouten. Aansluitend aan de clinic zal Ron Zwever alle volleyballers en hun ouders meer vertellen over hoe college volleybal eruit ziet in Amerika en de eventuele mogelijkheden voor iedereen.

Extra leuk; tijdens deze clinic zal Stijn van Tilburg, oud speler van the university of Hawaii, professioneel volleyballer en onderdeel van het Nederlands team ook aanwezig zijn. En alsof dat niet genoeg is, is ook Mark Jones (women’s volleyball head coach Quincy University, top Division II programma) om nog meer te vertellen over Amerika en college volleyball.

Lees meer

Ron Zwerver

Nadat hij zelf Olympisch goud won in 1996, is Ron Zwerver jarenlang actief geweest als coach van het Nederlandse volleybalteam. Bovendien is hij vier jaar lang coach geweest bij het Division I team van Oregon State University. Sinds hij terug is, wilt hij niets liever dan de volgende generatie getalenteerde volleyballers de kans geven om in Amerika volleybal en studie te combineren.

Sinds enkele jaren is hij actief binnen de volleybal afdeling van Slamstox en helpt hij onze volleyballers met hun traject richting Amerika.

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?