Over Slamstox

Slamstox is een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. We werken samen met meer dan 3000 universiteiten in Amerika en hebben kantoren in Nederland, Florida en North Carolina.

Waarom Slamstox?

Grensverleggende ervaringen en het maximale uit jezelf halen. Wat betekent dit precies voor jou? Heb jij als doel om de Olympische Spelen te halen? Wil je later hersenchirurg worden? Ga je voor een fantastisch tussenjaar met veel sport en een internationaal netwerk? Of een combinatie hiervan? We geloven oprecht dat de ervaringen die je opdoet als student-athlete extreem waardevol zijn voor de rest van je leven, welke route je ook kiest. We zetten ons maximaal in om voor onze student-athletes de best passende school te vinden en hun dromen te realiseren. En daar zijn we trots op.

Facts and figures

75 000 000

Scholarship $ opgehaald

40 000

Coaches in onze database

35

Aangeboden sporten

32

Ervaringsjaren van Slamstox team

213 000

Beantwoorde emails

7 675

Uren conditietraining

2015

Oprichting Slamstox

1000+

Geplaatste student-athletes

500+

Awards gewonnen

Het proces om een student-athlete te worden is complex. Wij begeleiden sporters en hun ouders gedurende het complete proces, zodat zij zich op hun eigen niveau volledig kunnen ontwikkelen op academisch en atletisch gebied, in een internationale en competitieve omgeving. We vinden het vooral belangrijk dat je terecht komt op een plek die past bij jouw wensen, ambities en toekomstdoelen. Je kunt maar één universiteit kiezen en daarom is het belangrijk om meteen de juiste keuze te maken. Het persoonlijke contact staat bij ons voorop. Hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen adviseren.

Meer weten over sporten en studeren in Amerika? Contact ons Bekijk onze Wiki pagina

MEET THE TEAM

Ons team bestaat uit een groep fanatieke college sports fanaten met ieder hun eigen kennis en ervaring. Een optimale combinatie om student-athletes te begeleiden. We zijn bloedfanatiek en werken graag samen in teamverband.

Slamstox team member

Pedro Mol

CEO. Speelde vier jaar tennis aan de Universiteit van North Carolina Wilmington en is de oprichter van Slamstox.

Slamstox team member

Pedro Mol

Na zijn middelbare school in Nederland besloot Pedro te gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Hij kwam er al snel achter dat het erg moeilijk was om zijn universitaire studie te combineren met zijn tennisambities. Na een jaar studeren in Tilburg stapte Pedro over naar de University of North Carolina Wilmington, waar hij zijn business degree voortzette terwijl hij speelde voor het UNCW Men's Tennis Team.

Pedro speelde voor UNCW in de periode 2011-2014. Met zijn team stond hij in de top 35 van NCAA Division 1. Daarnaast behaalde hij een bachelor in International Business en een MBA in Finance & Investments. Tijdens zijn MBA woonde en studeerde Pedro een half jaar in Valencia, Spanje. Ook speelde hij tennistoernooien en clubcompetities op nationaal en internationaal niveau. In 2014 verhuisde Pedro terug naar Nederland. Op basis van zijn kennis, netwerk en ervaring richtte hij Slamstox op om andere student-atleten te helpen hun dromen waar te maken. Slamstox is uitgegroeid tot veel meer dan dat en Pedro's hogere doel is om ervoor te zorgen dat de term "student-atleet" wereldwijd erkend wordt.

In zijn vrije tijd tennist Pedro in de hoogste Nederlandse competitie (Eredivisie) voor een clubteam genaamd Lewabo. Hij reist graag en is het liefst actief en ondernemend bezig. Je kunt hem altijd wakker maken voor een spannende basketbalwedstrijd, een dagje surfen of een grote biefstuk.

Slamstox team member

Thijs Seijler

Manager track & field en golf. Absolute wervingsspecialist. Ook een behoorlijk goede golfer.

Slamstox team member

Thijs Seijler

Na zijn middelbare school begon Thijs aan zijn bachelor Sport- en Bewegingsonderwijs. Op dat moment speelde Thijs golf op nationaal en internationaal niveau. Zijn ultieme doel was om na zijn opleiding professioneel golf te gaan spelen. Hij merkte al snel dat het erg moeilijk was om zijn studie te combineren met golf op hoog niveau.

Aan het einde van zijn bacheloropleiding werd Thijs door zijn ex-teamgenoot Rob van de Vin geïntroduceerd bij Slamstox om zijn afstudeeronderzoek te doen. Voor zijn scriptie onderzocht hij of studeren in de VS als student-atleet iemand meer kans geeft op een baan in Nederland dan iemand die in Nederland studeert vanwege de vaardigheden die hij ontwikkelt. Na het afronden van zijn scriptie is Thijs begonnen bij Slamstox als specialist van golf en track & field.

Thijs speelt nog steeds golf maar is sinds kort ook begonnen bij de basketbalvereniging in Breda. Tegenwoordig zie je hem nog steeds schitteren op de Nationale Kampioenschappen en andere grote Nationale toernooien.

Thijs' zijn doel is om de jonge talentvolle golfers te helpen hun droom als student-atleet na te jagen en de afgestudeerde student-atleten te helpen een baan in Nederland te vinden die perfect bij hen past. Ook staat Thijs altijd klaar voor een potje basketbal, een rondje golf en een goede grap.

Slamstox team member

Marle van Dessel

Manager Field Hockey. Een levende legende bij VCU, waar ze samen met haar twee zussen hockey speelde.

Slamstox team member

Marle van Dessel

Na het behalen van haar VWO-diploma in 2007 wist Marle niet zeker in welke richting ze haar opleiding wilde voortzetten. Ze besloot een "jaartje vrij" te nemen en naar de Verenigde Staten te gaan om haar studie te combineren met het spelen van hockey aan de Virginia Commonwealth University. Het bleek een geweldige zet, want zes jaar, twee diploma's, een jaar in het werkveld en talloze fantastische herinneringen later kan ze met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing van haar leven was.

Dankzij de professionele sportcultuur en de vele oefenuren bij VCU heeft Marle haar hockeycarrière op hoog niveau kunnen voortzetten. Ze speelde de afgelopen 9 jaar bij Were Di (Tilburg) in de Overgangsklasse en Promotieklasse.

Als Field Hockey Specialist bij Slamstox is het Marle's doel om Nederlandse hockeysters dezelfde geweldige ervaring te bieden als zij heeft gehad. Zij begeleidt je in het proces van A tot Z.

Slamstox team member

Ron Zwerver

Manager Volleybal. Olympisch gouden medaillewinnaar en voormalig coach van Oregon State University.

Slamstox team member

Ron Zwerver

Voormalig volleybalprof, Olympisch gouden medaillewinnaar en voormalig coach van het Nederlands elftal en Oregon State University. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat dit hem niet alleen een volleybalspecialist bij Slamstox maakt, maar ook een volleybal LEGEND! En ja, daar zijn we best trots op.

Ron weet hoe mooi college volleybal in de VS kan zijn, hoe bijzonder de sfeer is tijdens wedstrijden en hoe mooi de college faciliteiten zijn. Daarom wil Ron samen met Slamstox jouw college volleybal droom waarmaken. Wist je dat Ron 200 centimeter lang is?

Wil je meer weten over Ron? Reach out!

Slamstox team member

Onno Gras

Digital & Creative wizard. Alle gave foto's en video's die je ziet op onze social media zijn gemaakt door Onno.

Slamstox team member

Onno Gras

Na het afronden van zijn mbo-diploma is Onno gaan werken bij het bedrijf waar hij zijn diploma heeft gehaald. Een sportschool in zijn woonplaats genaamd Cardo. Hier ontdekte Onno zijn liefde en passie voor sport.

Daarna is Onno begonnen aan de bacheloropleiding SPECO Sportcommunicatie aan de Fontys in Tilburg. Onno kon zijn liefde en passie voor sport combineren met een bacheloropleiding die perfect aansloot bij zijn wensen en behoeften. Tijdens zijn bacheloropleiding bleef Onno werken in de sportschool en gaf hij meerdere groepslessen per week.

In zijn vrije tijd is Onno graag creatief bezig, hier komt zijn passie voor content creatie vandaan. Onno heeft zich geschoold in het gebruik van de creatieve programma's van Adobe zoals Photoshop, InDesign en Premiere. Onno kan deze skillset direct toepassen bij Slamstox om gave content te creëren voor onze student-atleten.

Onno is een zeer sportief persoon met een onvoorwaardelijke liefde voor urban en extreme sporten. Bijvoorbeeld free running, skateboarden en inline skaten zijn sporten die hij graag beoefent. Je kunt Onno wakker maken om met zijn snowboard een lange steile helling te maken!

Slamstox team member

Guus Koevermans

Tennis Consultant. Speelde 4 jaar op de Universiteit van San Diego en won drie West Coast Conference kampioenschappen.

Slamstox team member

Guus Koevermans

Na het behalen van zijn middelbare schooldiploma besloot Guus professioneel te gaan spelen. Het was altijd al zijn droom om volledig voor tennis te gaan en pas later kwam hij erachter wat zijn kansen in het college tennis konden zijn. Via Peter Lucassen kwam hij in contact met Slamstox. Na een paar gesprekken werd Guus vastgelegd om het college proces te starten.

Hij kreeg veel mooie aanbiedingen, maar koos uiteindelijk voor de University of San Diego. Het weer, het hoge tennisniveau en hoofdcoach Ryan Keckley waren de belangrijkste redenen achter deze beslissing. Tijdens zijn vierjarig dienstverband bij USD bereikte Guus met zijn team de top 20 in Divisie 1 en won hij drie van de vier keer de West Coast Conference.

Door meerdere zware blessures heeft Guus maar 3 van de 4 jaar kunnen spelen en na het afronden van zijn studie Communicatie en Marketing is hij als fulltime tenniscoach gaan werken voor zijn zus Anouk Koevermans. Ze hebben samen een geweldige tijd gehad op de tour, en ondertussen heeft Guus zijn master afgerond aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam.

Naast tennis speelt Guus graag golf.

Slamstox team member

Eva Smolenaars

Consultant hockey. Won 3 NCAA kampioenschappen en 5 ACC titels met het UNC Chapel Hill Field Hockey team.

Slamstox team member

Eva Smolenaars

Eva heeft altijd de droom gehad om in de Verenigde Staten te wonen. In 2017 werd haar droom werkelijkheid toen ze werd gerekruteerd om hockey te spelen voor UNC Chapel Hill. Eva speelde 4,5 jaar bij UNC en had enorme successen met haar team. Ze wonnen 3 NCAA National Championships en 5 ACC Conference toernooien. Eva voltooide haar bachelor in Public Relations en Reclame, gecombineerd met een minor in coaching. De sportcultuur, de teammentaliteit en de mensen die ze ontmoette hebben een enorme impact en indruk gemaakt op Eva's leven. Haar tijd in de VS was absoluut de beste tijd van haar leven, en ze gaat vaak terug naar UNC om haar jongere zusje te zien spelen.

Eva is hockeyster bij Slamstox en helpt andere hockeysters met het waarmaken van hun dromen. Eva heeft veel contact met coaches in de VS en op basis van haar eigen ervaring weet ze een perfecte match te maken tussen een speler en een team. Ze is enorm enthousiast en helpt onze hockeysters graag om een fantastische tijd in de VS te hebben.

Slamstox team member

Brian Riesmeijer

Manager Basketbal. Speelde 2 jaar basketbal voor EMCC bekend van het Netflix programma 'Last Chance U'.

Slamstox team member

Brian Riesmeijer

Nadat hij op hoog niveau basketbal speelde in Nederland, vertrok Bryan naar Mississippi om basketbal te combineren met een studie. Heb je de Netflix serie 'Last Chance U' al gezien? De school waar de film is opgenomen is East Mississippi Community College. Bryan werd gescout om voor deze school te spelen met een volledige beurs.

Door zijn ervaring weet hij hoe hij student-atleten fysiek moet voorbereiden op college basketbal en hen moet informeren over wat de voordelen zijn van student-atleet zijn. Zijn tijd in de VS heeft hem een groot netwerk opgeleverd van basketballers, coaches en universiteiten. Hierdoor kan hij jonge basketballers helpen hun droom om student-atleet te worden te verwezenlijken.

Slamstox team member

Yasmine Abbes

Track & Field consultant. Liep 4 jaar voor de Florida Seminols en doet nu haar master bij de San Francisco Dons.

Slamstox team member

Yasmine Abbes

Na het behalen van haar Bachelors Degree in Psychologie aan Florida State University is Yasmine nu verder aan het studeren met een Masters Degree aan de University of San Francisco. Naast haar studie in Sport Management werkt ze nu voor Slamstox met Track & Field als haar belangrijkste vakgebied. Yasmine gaat atleten helpen om hetzelfde Amerika avontuur mee te maken als zij zelf heeft gedaan. Ze adviseert atleten op basis van haar eigen ervaring en ondersteunt hen tijdens hun Amerikaanse avontuur om hen een onvergetelijke student-atleet ervaring te bezorgen.

Naast haar werk voor Slamstox loopt zij in de NCAA als middel/lange afstandsloopster en doet ze in Europa mee aan (inter-)nationale wedstrijden om haar eigen Olympische Droom na te jagen. Naast het sporten houdt Yasmine ook van reizen en koffie drinken met vrienden.

Slamstox team member

Maud van der Velden

Field Hockey Consultant bij Slamstox. Speelt voor Were Di dames 1, en studeert communicatie bij Fontys.

Slamstox team member

Maud van der Velden

Maud is een van onze Slamstox hockeyspecialisten. Nadat ze haar stage bij Slamstox had afgerond, is ze bij Marle en Eva gaan werken om hockeysters te helpen hun Amerikaanse droom waar te maken. Naast haar werk voor Slamstox studeert ze momenteel Communicatie IEMES en speelt ze voor hockeyclub Were Di Tilburg in de Promotiedivisie.

Ze heeft haar hele jeugd hockey op het hoogste niveau gespeeld bij HC Oranje-Rood. Op haar 18e besloot ze over te stappen naar Were Di om op het hoogst mogelijke niveau te blijven spelen. Maud speelde vroeger met verschillende teamgenoten die besloten naar Amerika te gaan en ze kent al hun succesverhalen. Ze wil graag andere hockeysters helpen datzelfde avontuur te beleven.

Maud komt uit een grote hockeyfamilie en is opgegroeid met een hockeystick in haar hand. Naast hockey kijkt ze ook graag naar andere sporten. Als ze zondag niet op het veld staat, kijkt ze waarschijnlijk naar de Formule 1.

Slamstox team member

Frederique van den Brul

Sports Consultant bij Slamstox en is regelmatig op de tennisbaan of andere sportvelden te vinden.

Slamstox team member

Frederique van den Brul

Frederique is een van de tennisspecialisten van team Slamstox, daarnaast is ze actief als volleybalspecialist en in het marketingteam. Nadat Frederique in de eerste helft van 2022 stage liep bij Slamstox, organiseerde ze afgelopen zomer als afstudeeropdracht de Slamstox Tennis Showcase. Sinds haar afstuderen aan SPECO Sportcommunicatie is ze deze zomer fulltime in dienst bij Slamstox.

Frederique houdt echt van de sportwereld. Als echte sportmanusje-van-alles heeft ze in haar jeugd bijna alle denkbare sporten gedaan. Inmiddels speelt ze al jaren met veel plezier op de tennisbaan. Naast haar werk bij Slamstox is ze ook regelmatig te vinden bij de plaatselijke voetbalclub, waar ze verantwoordelijk is voor de social media.

Hoewel ze zelf helaas nooit actief is geweest in Amerika, is ze super enthousiast om alle jongens en meisjes te helpen dit fantastische avontuur aan te gaan.

Slamstox team member

Bram Kaarsgaren

Manager voetbal, speelde collegevoetbal voor CNU en SMU, speelt nu voor SC Tec.

Slamstox team member

Bram Kaarsgaren

Na een carrière in de jeugd bij zowel Willem II/RKC als FC Den Bosch heeft Bram in 2019 de keuze gemaakt om een avontuur aan te gaan in Amerika. Het combineren van voetballen op hoog niveau en een opleiding SPECO op de FONTYS in Nederland werkte niet meer ideaal waardoor hij de keuze heeft gemaakt om dit anders te gaan doen.

Zijn Amerikaanse avontuur is hij begonnen bij Carson Newman University in Tennessee waar hij een Bachelor in Marketing heeft afgerond. Deze division II school is gelegen in Jefferson City. Bram won hier 3 jaar op rij de SAC Conference. Ook won hij meerdere awards zoals Defensive player of the year, Defensive player of the week en werd hij 3 jaar op rij uitgeroepen tot first team ALL-SAC. Na 3 jaar is hij opzoek gegaan naar een stap hogerop en is hij terecht gekomen bij de Division I school "Southern Methodist University" in Dallas, waar hij uitkwam in de AAC Conference.
In zijn vrije tijd speelt Bram nu in de tweede divisie voor SV Tec in Tiel en brengt hij verder veel tijd door met zijn vrienden in het centrum van Den Bosch.
Slamstox team member

Daisy de Boer

Manager vrouwenvoetbal. Is op dit moment Women’s Soccer Graduate Assistant Coach bij Minot State University.

Slamstox team member

Daisy de Boer

Na een mooie carrière bij PEC Zwolle (voorheen CSE Zwolle), FC Twente, SC Heerenveen en Nederlands elftal onder 15 en 16 jaar, maakte Daisy de keuze om in Amerika haar studie en voetbal te combineren. De Apeldoornse verruilde Windesheim Zwolle en het Nederlandse voetbal in om zichzelf in Amerika verder als voetbalster door te kunnen ontwikkelen. Voor Daisy was dit niet bepaald een gepland avontuur. Ze kreeg de kans om voor de ervaring mee te doen aan de Dallas International Girls Cup in Texas, waarna ze verschillende aanbiedingen kreeg. Nadat de University of Arkansas, die uitkwam in de Division I SEC Conference, niet kon doorgaan in 2016, is ze in 2018 naar Angelina College gegaan. Terwijl ze haar General Studies behaalde op deze junior college in Texas, haalde ze ook het All-Region 14 team als beste middenvelder en kwam ze op de Dean’s List. Daarna maakte ze de overstap naar Summit League Division I school University of North Dakota waar ze wederom de President’s List haalde. Een jaar later wilde ze toch iets anders en maakte ze de transfer naar Division II school Minot State University. Terwijl ze in Minot, North Dakota, uiteindelijk haar Bachelor in Business Management afrondde, beleefde ze twee succesvolle jaren waarin ze het All-Tournament team, First & Second Team All-Conference en All-Academic Award wist te behalen.

Na zes mooie jaren met veel belevenissen en koude winters van -35 graden, was het voor Daisy nog niet klaar. Ze besloot om door te gaan bij Minot State University als Women’s Soccer Graduate Assistant Coach terwijl ze haar master in Sports Management afrondt. Daisy hoopt met deze rugzak vol ervaringen iets terug te kunnen doen door de beste begeleiding verzorgen, zodat meiden die deze droom hebben, ook dit geweldige avontuur kunnen ervaren!

Verder houdt Daisy van reizen, gezelligheid en quality-time met familie en vrienden. Daarnaast hoopt ze snel weer zelf als voetbalster op het veld te staan in Nederland als ze In December terug verhuist.

Slamstox team member

Mats Roorda

Speelde voor FC Groningen en in de NCAA D1 in New York en New Jersey. Voetbalspecialist bij Slamstox

Slamstox team member

Mats Roorda

Na zeven jaar in de jeugdopleiding van FC Groningen te hebben gespeeld, heeft Mats in de zomer van 2019 de stap gemaakt naar Amerika. Hij combineerde sport en studie aan de Hanzehogeschool in Groningen, maar dit sloot uiteindelijk niet goed op elkaar aan. Hij vond het altijd belangrijk om sport en studie te blijven combineren. Daarna kwam de optie om naar Amerika te gaan, en deze kans heeft hij volop gegrepen.

Hij is begonnen bij Binghamton University in New York, waar hij zijn bachelor in Human Development heeft afgerond. Het voetbalteam van Binghamton University komt uit in de NCAA Division 1 en de America East Conference. Daarvoor heeft hij de hele oostkust van Amerika afgereisd voor wedstrijden. Hij heeft bij Binghamton meerdere individuele awards gewonnen. Na 3,5 jaar bij Binghamton University te hebben gespeeld, besloot Mats om een transfer te maken naar Seton Hall University, dat uitkomt in de Big East Conference. Daar heeft hij een aantal individuele awards gewonnen en heeft hij de langste "shutout streak" vanaf het begin van het seizoen.

Slamstox team member

Ruben Laugs

Ex-voetballer van VVV-Venlo, student SPECO Sportmarketing en stagiair bij Slamstox op de voetbalafdeling.

Slamstox team member

Ruben Laugs

Ruben is een leergierige student die een brede interesse heeft voor de voetbalwereld maar zeker ook de wereld daarbuiten. Hij heeft binnen de voetbalwereld de nodige ervaring opgedaan omdat hij jaren in de jeugdopleiding van VVV-Venlo actief is geweest. Op het moment dat voor hem het voetballen bij VVV-Venlo niet meer te combineren was met zijn studie heeft hij de keuze gemaakt om zich op zijn maatschappelijke carrière te gaan richten.

Na het behalen van zijn havodiploma heeft Ruben gekozen om de opleiding SPECO-sportmarketing te gaan doen aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg. Deze keuze heeft hij gemaakt omdat hij geïnteresseerd in de sportwereld (meer dan alleen voetbal) is en de opleiding goed te combineren was met zijn topsport, zoals dat in Amerika ook het geval is.

Op dit moment voetbalt Ruben bij Wittenhorst en komt hij uit voor de O23. Regelmatig sluit hij aan bij het eerste elftal. Ook is Ruben veel te vinden in de sportschool waar hij veel energie en plezier uithaalt. Kortom als iemand veel bezig is met sport, is het Ruben. Als student in het derde jaar gaat hij zijn meeloopstage doen bij Slamstox op de, je verwacht het al, voetbalafdeling. Een half jaar met veel nieuwe uitdagingen en leermomenten waarbij hij veel bezig gaat zijn met de mooiste en leukste sport die er bestaat in zijn ogen: Voetbal.

Slamstox team member

Ramon Petit

Echte sportliefhebber, afstudeerder SPECO Sportcommunicatie en actief op de tennisafdeling van Slamstox.

Slamstox team member

Ramon Petit

Ramon is tot en met de zomer van 2024 actief als afstudeer stagiair binnen Slamstox. Dat doet hij voornamelijk op de tennisafdeling. Zelf tennist Ramon ook en dat bij de vereniging waar Pedro Mol is begonnen!

Als echte Eindhovenaar is Ramon erg betrokken bij PSV. Bij de trotse koploper van Nederland verzorgt hij regelmatig live het radioverslag en daarvoor reist hij heel het land door. Het kenmerkt de liefde voor sport bij Ramon. Hij volgt dan ook niet voor niets de opleiding SPECO Sportcommunicatie in Tilburg. Ook is hij sportjournalist bij het Eindhovens Dagblad. Ramon schrijft over allerlei sporten, dat zorgt ervoor dat hij van veel sporten kennis heeft. Bij Slamstox zal hij dan ook verschillende artikelen voor de website schrijven.

Maar even terug naar het tennis. Ramon ontdekte Slamstox tijdens de eerste editie van de Tennis Showcase. Daarna bleef hij plakken bij de Amjoy Cup en inmiddels zit hij ook in het organisatieteam van het internationale tennistoernooi als Press Manager. Wellicht dat het dus al een bekend gezicht voor jou is!

Hoewel Ramon helaas zelf niet het niveau heeft om te tennissen in de Verenigde Staten, heeft hij wel in het buitenland gestudeerd. In Wenen (Oostenrijk) volgde hij verschillende vakken op media- en communicatiegebied. Maar dat niet alleen… Hij was ook aanvoerder/coach van het volleybalteam van zijn universiteit en won met zijn team op miraculeuze wijze het scholenkampioenschap. Hier mag Ramon trots op zijn, want deze titel ontbreekt op de palmares van onze eigen volleybal legende Ron Zwerver.

Slamstox team member

Floor Engelen

Fanatiek hockeyster voor MHC Rosmalen dames 2, stagiaire bij Slamstox op de marketing en field hockey afdeling.

Slamstox team member

Floor Engelen

Stagiaire Marketing en Fieldhockey. Speelt bij MHC Rosmalen dames 2 en studeert SPECO Sportmarketing aan de Fontys.

Floor studeert op dit moment SPECO Sportmarketing en loopt stage op de marketingafdeling en helpt daarnaast ook de Fieldhockeyspecialisten. Floor is een erg leergierige student die zich graag verder wil ontwikkelen binnen het bedrijfsleven.

Naast haar studie is ze zelf ook actief in de hockeywereld, op dit moment hockeyt ze bij MHC Rosmalen in de Dames 2. Naast het hockey is ze ook vaak te vinden in de sportschool waar zij heel plezier en energie uithaalt.

Floor hoopt een leuke en gezellige tijd te hebben binnen Slamstox maar bovenal een hoop te leren en een hoop kennis op te doen voor de vervolgstappen. Tijdens haar stage zal Floor meelopen met de Fieldhockey specialisten en op de afdeling Marketing.

Slamstox team member

Raf Hendriks

Raf Hendriks, zwemmen recruiting specialist. Nederlands kampioen & momenteel actief in de NCAA bij SCSU.

Slamstox team member

Raf Hendriks

Nadat hij in 2020 zijn propedeuse International Business heeft behaald aan de Zuyd Hogeschool in Maastricht, besloot Raf zijn opleiding voort te zetten in de Verenigde Staten. Raf is momenteel een student-atleet in zijn vierde jaar aan de Saint Cloud State University en heeft sinds zijn vertrek naar de Verenigde Staten in 2020 verschillende successen geboekt.

Dankzij de geweldige trainingsomgeving bij SCSU is Raf nu 5 keer NCAA All-American, 7 keer Conference-kampioen en 3 keer Nationaal Kampioen in Nederland.

Als zwemspecialist bij Slamstox is het doel van Raf om zijn ervaringen te delen met Nederlandse zwemmers om hen te helpen bij hun proces om voor een universiteit in de Verenigde Staten te zwemmen.

Slamstox team member

Cedric Willems

Heeft college tennis gespeeld voor Clemson en University of Utah. Student-atleet recruiter voor Slamstox uit de USA.

Slamstox team member

Cedric Willems

Na het winnen van het Nederlands kampioenschap onder 18 jaar en het afronden van de middelbare school besloot Cedric naar Amerika te gaan om tennis en school te combineren. Het eerste jaar speelde Cedric op Clemson University waarna hij van school wisselde en ging spelen voor de University of Utah. Het team, dat in de PAC-12 conferentie speelde, haalde de top-50 en Cedric was een belangrijk onderdeel van het succes als captain en #1 enkelspeler en #1 dubbelspeler. Na het afronden van zijn bachelordiploma, voltooide Cedric zijn master (MSc. Business Administration, International Management) in Amsterdam.

In 2021 verhuisde Cedric naar de VS waar hij nu student-atleten werft, zodat Slamstox de perfecte match voor de atleet kan vinden. De ervaring van zijn leven met college tennis die Cedric had is nu zijn motivatie om jonge atleten te helpen dezelfde geweldige ervaring op te doen. In het seizoen 2021-2022 coachte Cedric als assistent aan de Universiteit van Nebraska-Lincoln. Door zijn ervaring als speler en als coach heeft Cedric een mooi netwerk opgebouwd. Omdat Cedric in de VS woont, kan hij naadloos aansluiten bij lokale spelers en coaches.

Slamstox team member

Tanner Stump

International Recruiting Specialist. NCAA DI Championship Coach, voormalig coach van de Universiteit van Florida.

Slamstox team member

Tanner Stump

Tanner had altijd het doel om college coach te worden. Met dat doel voor ogen koos hij Mississippi State als zijn vierjarige thuisbasis. Daar ervoer hij uit eerste hand hoe je een 'unrated' programma naar de top 25 brengt, wat hem cruciale ervaring gaf voor de reis die voor hem lag.

Hij kreeg zijn start bij Middle Tennessee State University waar hij in zijn eerste jaar als assistent-coach een conferentiekampioenschap won, gevolgd door de hoogste nationale ranking in een decennium (N 35) het volgende seizoen. Vervolgens verhuisde hij naar Furman University om samen te werken met Kelly Jones (voormalig N 1 Doubles ATP) voor een stint van één seizoen en hielp de Paladins naar de conference titelstrijd.  Die zomer kreeg Tanner de kans om terug te keren naar zijn alma mater en de volgende twee jaar te coachen bij Mississippi State. Het team behaalde in beide jaren top 25 noteringen, met als hoogtepunt een Sweet 16 run met 7 spelers die hij in één seizoen had geworven! Dat zette hem op de kaart om vervolgens het aanbod te krijgen om te coachen aan de Universiteit van Florida.

In 2016 begon Tanner aan zijn 6-jarige ambtstermijn bij UF, met onder meer de eerste nationale titel voor mannentennis in 2021, 3 reguliere SEC-kampioenschappen, 1 SEC-toernooititel en 2 individuele nationale kampioenschappen in het enkelspel. Tijdens zijn periode was Tanner in staat om zichzelf te verankeren als een top recruiter, met meerdere N1 gerangschikte klassen.

In 2022 stopte Tanner met coachen om meer tijd door te brengen met zijn groeiende gezin, waaronder zijn vrouw Chelsea en hun drie kinderen. Dit leidde tot zijn komst aan boord van Slamstox, waar hij zijn ervaring en kennis over werving kan gebruiken om toekomstige studenten over de hele wereld te helpen. Als hij niet aan tennis denkt, houdt Tanner van spelletjes spelen met zijn kinderen, houtbewerkingsprojecten en elke vorm van sport.

Slamstox team member

Geraldo Boldewijn

Heeft gespeeld voor Boise State University, NFL's Atlanta Falcons en BC Lion. American Football specialist bij Slamstox.

Slamstox team member

Geraldo Boldewijn

Geraldo begon met American football voor Amsterdam Panthers van de American Football Bond Nederland (AFBN). Op zijn 17e verhuisde hij naar Boise, Idaho, om één jaar high school football te spelen op Capital High School, waar hij eerste-team All-Southern Idaho Conference en tweede-team All-State Honors verdiende in zijn laatste jaar.

Na zijn laatste jaar kreeg Geraldo een full-ride beurs om football te spelen aan de Boise State University. Hij speelde van 2009 tot 2013 voor de Broncos en won uiteindelijk 3 conference titels en 4 college bowl games.

Na de universiteit tekende Geraldo een preferred free-agent deal met de NFL's Atlanta Falcons nadat hij undrafted was in de 2014 NFL Draft. Geraldo's poging om het definitieve rooster van de Falcons te halen werd afgebroken door een blessure (beschreven op HBO Hard Knocks). Na de NFL tekende Geraldo bij de BC Lions van de CFL voordat hij in 2017 terugkeerde naar Amsterdam.

Geraldo heeft een passie voor American football en het delen van zijn kennis en ervaring met jonge sporters om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Slamstox team member

Peter Lucassen

Won 4 NCAA D1 kampioenschappen met University of Southern California. Tennis & West Coast Adviseur.

Slamstox team member

Peter Lucassen

Peter Lucassen heeft een groot netwerk in de tenniswereld. Hij heeft nog steeds goede contacten met college tennis coaches die hij goed kan onderhouden vanuit zijn huis in Californië. Dit netwerk komt voort uit zijn eigen prestaties in het college tennis. Tijdens zijn college carrière won Peter de NCAA National Championships voor de University of Southern California.

Na zijn carrière als tennisser begon hij zijn carrière als succesvolle tenniscoach. Tegenwoordig heeft hij al veel grote prijzen gewonnen als coach van verschillende professionele tennisspelers. Hij heeft ook zijn eigen tennisacademie in Los Angeles.

Peter weet alles over de overstap van college tennis naar professioneel tennis en omgekeerd. Ook kan hij atleten van Slamstox in de VS perfect begeleiden.

Slamstox team member

Looking for: Recruiter College Soccer

Wil jij werken bij het coolste bedrijf voor het rekruteren van student-athletes in Nederland? Schrijf je dan nu in!

Slamstox team member

Looking for: Recruiter College Soccer

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en ben je thuis in de voetbalwereld? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, the student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe voetbalspecialist die toekomstige college soccer spelers benadert, enthousiasmeert en helpt bij het waarmaken van hun American Dream.

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) soccer student-athletes in contact bent over alles wat met voetballen en studeren in Amerika te maken heeft. Jouw doel: ambitieuze voetballers helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk.
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?
Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus.

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als voetbalspecialist 
Als voetbalspecialist heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je voor voetballers het maximale kunt bereiken.

De functie van een voetbalspecialist in een notendop:

 • in overleg met het college soccer team ga je op zoek naar de juiste talenten;
 • je kunt goed inschatten welke voetballers potentiële student-athletes zijn;
 • je hebt veel contact met verschillende voetballers, clubs en jeugdopleidingen en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • je gaat een groot netwerk opbouwen in de Amerikaanse sportwereld om de best mogelijke plekken voor onze student-athletes te kunnen vinden;
 • je bent een sterke onderhandelaar en kunt goed omgaan met tijdsdruk en zogenaamde “curveballs”;
 • je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?
We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • ben je communicatief sterk, ook telefonisch en online;
 • heb je affiniteit met voetbal;
 • heb je een groot netwerk in de voetbalwereld;
 • beheers je de Engelse taal;
 • vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • ervaring met college sports in Amerika is een pré.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Looking for: Intern marketing/communicatie

Wil je werken bij het coolste bedrijf voor het rekruteren van student-athletes in Nederland? Schrijf je dan nu in!

Slamstox team member

Looking for: Intern marketing/communicatie

Slamstox is een jong en dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om studiebeurzen te vinden aan universiteiten in de Verenigde Staten. Wij zijn gepassioneerd over alles wat met College sport te maken heeft en zijn actief in verschillende sporten, van voetbal tot tennis tot atletiek. Om de (internationale) groei van Slamstox verder te ontwikkelen, zijn we het hele jaar door op zoek naar enthousiaste en energieke medewerkers vol goede ideeën.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent of hebt:

 • Ondernemend
 • Positief
 • Nauwkeurig
 • Sportief
 • Een winnaarsmentaliteit

Jij kunt:

 • Goed Engels spreken en schrijven
 • Flexibel werken
 • Gemakkelijk socializen

Jij wilt:

 • Veel leren
 • Hard werken
 • Plezier hebben
 • Je mening en (innovatieve) ideeën delen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een werkweek van 40 uur
 • Flexibele werktijden
 • Een zeer gaaf kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Een jong en dynamisch team
 • Veel netwerkmogelijkheden

Heb je een groot netwerk in een bepaalde sport of specifieke ervaring met Amerika? Laat het ons dan zeker weten!

Flexibele werktijden en ruimte voor persoonlijke inbreng en initiatief zijn standaard voor ons. Jouw vaste werkplek zal ons kantoor zijn in een gebouw dat sport ademt: SX Eindhoven. We dagen je ook graag uit voor een potje (tafel)tennis, voetbal, hockey, basketbal of iets anders!

Geïnteresseerd in de openstaande vacature? Vul dit formulier direct in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Slamstox team member

Looking for: Intern College Sports Recruiter

Kom stage lopen bij Slamstox als College Sport Recruiter

Slamstox team member

Looking for: Intern College Sports Recruiter

Wil je werken bij het coolste bedrijf voor het rekruteren van student-athletes in Nederland? Schrijf je dan nu in!

Als stagiair college sports recruiter bij Slamstox zul je de hele dag bezig zijn met verschillende soorten werkzaamheden. Dit kan variëren van het voeren van verkoopgesprekken, begeleiden van het proces van atleten en spreken met coaches van Amerikaanse universiteiten. Werken bij Slamstox betekent dat je elke dag iets anders doet en nooit stilzit. De dynamiek in het team zorgt ervoor dat je elke dag bezig bent met nieuwe taken en dat je jezelf maximaal kunt ontwikkelen. Door de verschillende samenwerkingen binnen het SX-gebouw kun je snel je netwerk uitbreiden en in contact komen met veel sportgerelateerde organisaties.

Wat zijn je taken?

 • Benaderen van potentiële student-athletes
 • Voeren van verkoopgesprekken
 • Scouten bij sportcompetities
 • Organiseren van sportcompetities
 • Bijwerken en opzetten van databases
 • Contact opnemen met potentiële klanten, huidige klanten en sportbedrijven
 • Matchen van atleten met Amerikaanse universiteiten
 • Deelnemen aan marktonderzoek

Wat verwachten we van jou?

Jij bent of hebt:

 • Ondernemend
 • Positief
 • Nauwkeurig
 • Sportief
 • Een winnaarsmentaliteit

Jij kunt

 • Goed Engels spreken en schrijven
 • Flexibel werken
 • Gemakkelijk socializen

Jij wilt

 • Veel leren
 • Hard werken
 • Plezier hebben
 • Je mening en (innovatieve) ideeën delen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een werkweek van 40 uur
 • Flexibele werktijden
 • Een zeer gaaf kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Een jong en dynamisch team
 • Veel netwerkmogelijkheden

Heb je een groot netwerk in een bepaalde sport of specifieke ervaring met Amerika? Laat het ons dan zeker weten!

Flexibele werktijden en ruimte voor persoonlijke inbreng en initiatief zijn standaard voor ons. Jouw vaste werkplek zal ons kantoor zijn in een gebouw dat sport ademt: SX Eindhoven. We dagen je ook graag uit voor een potje (tafel)tennis, voetbal, hockey, basketbal of iets anders!

Geïnteresseerd in de openstaande vacature? Vul dit formulier direct in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Slamstox team member

Looking for: Student-Athlete Recruiter

Wil jij werken bij het coolste bedrijf voor het rekruteren van student-athletes in Nederland? Schrijf je dan nu in!

Slamstox team member

Looking for: Student-Athlete Recruiter

Ben je klantgericht, nauwkeurig en help je graag mensen? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een bedrijf voor student-athletes. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen sporters om studiebeurzen te vinden aan Amerikaanse universiteiten. Om verder te groeien (internationaal), zijn we op zoek naar een 'Student-Athlete Recruiter' die toekomstige student-athletes benadert, hen enthousiast maakt en helpt bij het eerste contact.

Een belangrijke positie waarin je in contact staat met (potentiële) student-atleten over alles wat te maken heeft met sporten en studeren in Amerika. Je legt ook het eerste contact met de klant en helpt klanten met vragen die ze hebben. Jouw doel: ambitieuze student-athletes helpen het beste uit hun carrière te halen!

Wat kun je van ons verwachten?

Het Slamstox-team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Dit komt door de prettige en informele werksfeer en doordat collega's zich voor elkaar inzetten. En natuurlijk dit alles in combinatie met een uitstekend pakket aan voordelen.

 • Een uitdagende fulltime baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen.
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda te organiseren, zodat je de beste resultaten behaalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen en creatief te zijn in je eigen werk.
 • Een werkplek in het mooiste en meest inspirerende sportmarketinggebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?

Slamstox is een jong en dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-athletes helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. We zijn enthousiast over alles wat met College sport te maken heeft en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team werkt op kantoor in Eindhoven. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor elke sport een specialist die alle ins en outs van die sport kent, maar er is ook samenwerking met de marketing- en social media-afdeling. Een groep teamspelers.

Waar geloven wij in? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is wat je van ons kunt verwachten. We werken hard, maar maken ook tijdens de pauze voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Jouw baan als Student-Athlete Recruiter

Als Student-Athlete Recruiter heb je op een dag contact met veel verschillende mensen, dus het is belangrijk dat je gestructureerd en nauwkeurig werkt. Elke student-athlete is anders, daarom is het belangrijk dat je over sociale vaardigheden beschikt en weet hoe je kunt helpen.

Contacten met student-athletes en ouders vinden plaats online, telefonisch en bijvoorbeeld tijdens onze sportevenementen. Met jouw enthousiasme en hulp worden potentiële klanten vervolgens gekoppeld aan een van onze College sports-specialisten. Dus eigenlijk is jouw verantwoordelijkheid alles wat hieraan voorafgaat - best bijzonder, nietwaar?

De rol van een Student-Athlete Recruiter

 • In overleg met onze College sport-specialisen ga je op zoek naar de juiste doelgroep;
 • Je hebt een goed idee van welke atleten potentiële student-athletes zijn;
 • Je hebt veel contact met verschillende topsporters en vindt het leuk om andere mensen te helpen het beste uit hun carrière te halen;
 • Je lost diverse klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • Je gebruikt je creativiteit om tot de beste oplossingen te komen;
 • Je stelt ambitieuze doelen voor jezelf en doet je best om deze doelen te bereiken!

Wanneer pas je goed bij ons?

We vinden het belangrijk dat je een gezonde nieuwsgierigheid hebt, dat je durft de juiste vragen te stellen, maar ook een goede luisteraar bent. Verder ben je een collega die gedreven is in sales, en niet bang is om een uitdaging aan te gaan. Elke dag ga je met veel energie en positiviteit naar je werk. Daarnaast:

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar op kantoor.
 • Je hebt al werkervaring in sales en klantenservice.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als online.
 • Je hebt affiniteit met (top)sport.
 • Je beheerst de Engelse taal.
 • Je geniet ervan om doelen te behalen en bent resultaatgericht.
 • Ervaring met universiteitssporten in Amerika is een voordeel.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een kampioen te worden op onze werkplek? Solliciteer nu door het invullen van dit formulier of door een e-mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Open solicitatie

Wil je werken bij het coolste bedrijf voor het rekruteren van student-athletes in Nederland? Schrijf je dan nu in!

Slamstox team member

Open solicitatie

Slamstox is een jong en dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om studiebeurzen te vinden aan universiteiten in de Verenigde Staten. Wij zijn gepassioneerd over alles wat met College sport te maken heeft en zijn actief in verschillende sporten, van voetbal tot tennis tot atletiek. Om de (internationale) groei van Slamstox verder te ontwikkelen, zijn we het hele jaar door op zoek naar enthousiaste en energieke medewerkers vol goede ideeën.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent of hebt:

 • Ondernemend
 • Positief
 • Nauwkeurig
 • Sportief
 • Een winnaarsmentaliteit

Jij kunt:

 • Goed Engels spreken en schrijven
 • Flexibel werken
 • Gemakkelijk socializen

Jij wilt:

 • Veel leren
 • Hard werken
 • Plezier hebben
 • Je mening en (innovatieve) ideeën delen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een werkweek van 40 uur
 • Flexibele werktijden
 • Een zeer gaaf kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Een jong en dynamisch team
 • Veel netwerkmogelijkheden

Heb je een groot netwerk in een bepaalde sport of specifieke ervaring met Amerika? Laat het ons dan zeker weten!

Flexibele werktijden en ruimte voor persoonlijke inbreng en initiatief zijn standaard voor ons. Jouw vaste werkplek zal ons kantoor zijn in een gebouw dat sport ademt: SX Eindhoven. We dagen je ook graag uit voor een potje (tafel)tennis, voetbal, hockey, basketbal of iets anders!

Geïnteresseerd in de openstaande vacature? Vul dit formulier direct in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil jij werken voor Slamstox? Stuur ons jouw CV!

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?