Over Slamstox

Slamstox is een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. We werken samen met meer dan 3000 universiteiten in Amerika en hebben kantoren in Nederland, Los Angeles en North Carolina.

Waarom Slamstox?

Grensverleggende ervaringen en het maximale uit jezelf halen. Wat betekent dit precies voor jou? Heb jij als doel om de Olympische Spelen te halen? Wil je later hersenchirurg worden? Ga je voor een fantastisch tussenjaar met veel sport en een internationaal netwerk? Of een combinatie hiervan? We geloven oprecht dat de ervaringen die je opdoet als student-athlete extreem waardevol zijn voor de rest van je leven, welke route je ook kiest. We zetten ons maximaal in om voor onze student-athletes de best passende school te vinden en hun dromen te realiseren. En daar zijn we trots op.

Facts and figures

75 000 000

Scholarship $ opgehaald

40 000

Coaches in onze database

35

Aangeboden sporten

32

Ervaringsjaren van Slamstox team

213 000

Beantwoorde emails

7 675

Uren conditietraining

2015

Oprichting Slamstox

1000+

Geplaatste student-athletes

500+

Awards gewonnen

Het proces om een student-athlete te worden is complex. Wij begeleiden sporters en hun ouders gedurende het complete proces, zodat zij zich op hun eigen niveau volledig kunnen ontwikkelen op academisch en atletisch gebied, in een internationale en competitieve omgeving. We vinden het vooral belangrijk dat je terecht komt op een plek die past bij jouw wensen, ambities en toekomstdoelen. Je kunt maar één universiteit kiezen en daarom is het belangrijk om meteen de juiste keuze te maken. Het persoonlijke contact staat bij ons voorop. Hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen adviseren.

Meer weten over sporten en studeren in Amerika? Contact ons Bekijk onze Wiki pagina

MEET THE TEAM

Ons team bestaat uit een groep fanatieke college sports fanaten met ieder hun eigen kennis en ervaring. Een optimale combinatie om student-athletes te begeleiden. We zijn bloedfanatiek en werken graag samen in teamverband.

Slamstox team member

Pedro Mol

CEO. Speelde vier jaar tennis aan de Universiteit van North Carolina Wilmington en is de oprichter van Slamstox.

Slamstox team member

Pedro Mol

Na zijn middelbare school in Nederland besloot Pedro te gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Hij kwam er al snel achter dat het erg moeilijk was om zijn universitaire studie te combineren met zijn tennisambities. Na een jaar studeren in Tilburg stapte Pedro over naar de University of North Carolina Wilmington, waar hij zijn business degree voortzette terwijl hij speelde voor het UNCW Men’s Tennis Team.

Pedro speelde voor UNCW in de periode 2011-2014. Met zijn team stond hij in de top 35 van NCAA Division 1. Daarnaast behaalde hij een bachelor in International Business en een MBA in Finance & Investments. Tijdens zijn MBA woonde en studeerde Pedro een half jaar in Valencia, Spanje. Ook speelde hij tennistoernooien en clubcompetities op nationaal en internationaal niveau.

In 2014 verhuisde Pedro terug naar Nederland. Op basis van zijn kennis, netwerk en ervaring richtte hij Slamstox op om andere student-atleten te helpen hun dromen waar te maken. Slamstox is uitgegroeid tot veel meer dan dat en Pedro’s hogere doel is om ervoor te zorgen dat de term “student-atleet” wereldwijd erkend wordt.

In zijn vrije tijd tennist Pedro in de hoogste Nederlandse competitie (Eredivisie) voor een clubteam genaamd Lewabo. Hij reist graag en is het liefst actief en ondernemend bezig. Je kunt hem altijd wakker maken voor een spannende basketbalwedstrijd, een dagje surfen of een grote biefstuk.

Slamstox team member

Thijs Seijler

Manager track & field, golf & zwemmen. Absolute wervingsspecialist. Ook een behoorlijk goede golfer.

Slamstox team member

Thijs Seijler

Na zijn middelbare school begon Thijs aan zijn bachelor Sport- en Bewegingsonderwijs. Op dat moment speelde Thijs golf op nationaal en internationaal niveau. Zijn ultieme doel was om na zijn opleiding professioneel golf te gaan spelen. Hij merkte al snel dat het erg moeilijk was om zijn studie te combineren met golf op hoog niveau.

Aan het einde van zijn bacheloropleiding werd Thijs door zijn ex-teamgenoot Rob van de Vin geïntroduceerd bij Slamstox om zijn afstudeeronderzoek te doen. Voor zijn scriptie onderzocht hij of studeren in de VS als student-atleet iemand meer kans geeft op een baan in Nederland dan iemand die in Nederland studeert vanwege de vaardigheden die hij ontwikkelt. Na het afronden van zijn scriptie is Thijs begonnen bij Slamstox als specialist van golf, zwemmen & duiken en track & field.

Thijs speelt nog steeds golf maar is sinds kort ook begonnen bij de basketbalvereniging in Breda. Tegenwoordig zie je hem nog steeds schitteren op de Nationale Kampioenschappen en andere grote Nationale toernooien.

Thijs’ zijn doel is om de jonge talentvolle golfers te helpen hun droom als student-atleet na te jagen en de afgestudeerde student-atleten te helpen een baan in Nederland te vinden die perfect bij hen past. Ook staat Thijs altijd klaar voor een potje basketbal, een rondje golf en een goede grap.

Slamstox team member

Marle van Dessel

Manager Field Hockey. Een levende legende bij VCU, waar ze samen met haar twee zussen hockey speelde.

Slamstox team member

Marle van Dessel

Na het behalen van haar VWO-diploma in 2007 wist Marle niet zeker in welke richting ze haar opleiding wilde voortzetten. Ze besloot een “jaartje vrij” te nemen en naar de Verenigde Staten te gaan om haar studie te combineren met het spelen van hockey aan de Virginia Commonwealth University. Het bleek een geweldige zet, want zes jaar, twee diploma’s, een jaar in het werkveld en talloze fantastische herinneringen later kan ze met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing van haar leven was.

Dankzij de professionele sportcultuur en de vele oefenuren bij VCU heeft Marle haar hockeycarrière op hoog niveau kunnen voortzetten. Ze speelde de afgelopen 9 jaar bij Were Di (Tilburg) in de Overgangsklasse en Promotieklasse.

Als Field Hockey Specialist bij Slamstox is het Marle’s doel om Nederlandse hockeysters dezelfde geweldige ervaring te bieden als zij heeft gehad. Zij begeleidt je in het proces van A tot Z.

Slamstox team member

Ron zwerver

Manager Volleybal. Olympisch gouden medaillewinnaar en voormalig coach van Oregon State University.

Slamstox team member

Ron zwerver

Voormalig volleybalprof, Olympisch gouden medaillewinnaar en voormalig coach van het Nederlands elftal en Oregon State University. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat dit hem niet alleen een volleybalspecialist bij Slamstox maakt, maar ook een volleybal LEGEND! En ja, daar zijn we best trots op.

Ron weet hoe mooi college volleybal in de VS kan zijn, hoe bijzonder de sfeer is tijdens wedstrijden en hoe mooi de college faciliteiten zijn. Daarom wil Ron samen met Slamstox jouw college volleybal droom waarmaken. Wist je dat Ron 200 centimeter lang is?

Wil je meer weten over Ron? Reach out!

Slamstox team member

Kees Heemskerk

Manager voetbal. Speelde 4 jaar college voetbal voor College of Charleston. Maakte daarna een transfer naar RKC Waalwijk

Slamstox team member

Kees Heemskerk

Na 7 jaar bij Ajax in de Youth Academy te hebben gespeeld stond Kees in zijn laatste jaar voor de keuze; volledig voor voetbal gaan of studeren en zich voorbereiden op een zakelijke carrière. Omdat dit in Nederland erg moeilijk te combineren is deed hij wat onderzoek en vond de mogelijkheid om deze twee opties perfect te combineren in Amerika.

Na gesprekken te hebben gevoerd met meerdere universiteiten koos hij in 2010 voor College of Charleston in de NCAA Division 1. Tijdens zijn tijd hier was hij altijd de eerste keus keeper, had 4 succesvolle jaren en studeerde psychologie. In januari 2014 werd hij samen met de top-50 student-atleten uitgenodigd voor de MLS draft, waarna hij zijn eerste profcontract in Noorwegen tekende.

In juni 2014 maakte hij de transfer van Noorwegen naar Nederland waar hij tekende bij FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie (2e profniveau). Na bijna 130 wedstrijden stapte hij over naar RKC Waalwijk waar hij deel uitmaakte van het team dat in 2019 promoveerde naar de Eredivisie.

In zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn motor, maar je vindt hem ook vaak op de golfbaan.

Slamstox team member

Onno Gras

Digital & Creative wizard. Alle gave foto's en video's die je ziet op onze social media zijn gemaakt door Onno.

Slamstox team member

Onno Gras

Na het afronden van zijn mbo-diploma is Onno gaan werken bij het bedrijf waar hij zijn diploma heeft gehaald. Een sportschool in zijn woonplaats genaamd Cardo. Hier ontdekte Onno zijn liefde en passie voor sport.

Daarna is Onno begonnen aan de bacheloropleiding SPECO Sportcommunicatie aan de Fontys in Tilburg. Onno kon zijn liefde en passie voor sport combineren met een bacheloropleiding die perfect aansloot bij zijn wensen en behoeften. Tijdens zijn bacheloropleiding bleef Onno werken in de sportschool en gaf hij meerdere groepslessen per week.

In zijn vrije tijd is Onno graag creatief bezig, hier komt zijn passie voor content creatie vandaan. Onno heeft zich geschoold in het gebruik van de creatieve programma’s van Adobe zoals Photoshop, InDesign en Premiere. Onno kan deze skillset direct toepassen bij Slamstox om gave content te creëren voor onze student-atleten.

Onno is een zeer sportief persoon met een onvoorwaardelijke liefde voor urban en extreme sporten. Bijvoorbeeld free running, skateboarden en inline skaten zijn sporten die hij graag beoefent. Je kunt Onno wakker maken om met zijn snowboard een lange steile helling te maken!

Slamstox team member

Eva Smolenaars

Consultant hockey. Won 3 NCAA kampioenschappen en 5 ACC titels met het UNC Chapel Hill Field Hockey team.

Slamstox team member

Eva Smolenaars

Eva heeft altijd de droom gehad om in de Verenigde Staten te wonen. In 2017 werd haar droom werkelijkheid toen ze werd gerekruteerd om hockey te spelen voor UNC Chapel Hill. Eva speelde 4,5 jaar bij UNC en had enorme successen met haar team. Ze wonnen 3 NCAA National Championships en 5 ACC Conference toernooien. Eva voltooide haar bachelor in Public Relations en Reclame, gecombineerd met een minor in coaching. De sportcultuur, de teammentaliteit en de mensen die ze ontmoette hebben een enorme impact en indruk gemaakt op Eva’s leven. Haar tijd in de VS was absoluut de beste tijd van haar leven, en ze gaat vaak terug naar UNC om haar jongere zusje te zien spelen.

Eva is hockeyster bij Slamstox en helpt andere hockeysters met het waarmaken van hun dromen. Eva heeft veel contact met coaches in de VS en op basis van haar eigen ervaring weet ze een perfecte match te maken tussen een speler en een team. Ze is enorm enthousiast en helpt onze hockeysters graag om een fantastische tijd in de VS te hebben.

Slamstox team member

Guus Koevermans

Tennis Consultant. Speelde 4 jaar op de Universiteit van San Diego en won drie West Coast Conference kampioenschappen.

Slamstox team member

Guus Koevermans

Na het behalen van zijn middelbare schooldiploma besloot Guus professioneel te gaan spelen. Het was altijd al zijn droom om volledig voor tennis te gaan en pas later kwam hij erachter wat zijn kansen in het college tennis konden zijn. Via Peter Lucassen kwam hij in contact met Slamstox. Na een paar gesprekken werd Guus vastgelegd om het college proces te starten.

Hij kreeg veel mooie aanbiedingen, maar koos uiteindelijk voor de University of San Diego. Het weer, het hoge tennisniveau en hoofdcoach Ryan Keckley waren de belangrijkste redenen achter deze beslissing. Tijdens zijn vierjarig dienstverband bij USD bereikte Guus met zijn team de top 20 in Divisie 1 en won hij drie van de vier keer de West Coast Conference.

Door meerdere zware blessures heeft Guus maar 3 van de 4 jaar kunnen spelen en na het afronden van zijn studie Communicatie en Marketing is hij als fulltime tenniscoach gaan werken voor zijn zus Anouk Koevermans. Ze hebben samen een geweldige tijd gehad op de tour, en ondertussen heeft Guus zijn master afgerond aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam.

Naast tennis speelt Guus graag golf.

Slamstox team member

Tanner Stump

International Recruiting Specialist. NCAA DI Championship Coach, voormalig coach van de Universiteit van Florida.

Slamstox team member

Tanner Stump

Tanner had altijd het doel om college coach te worden. Met dat doel voor ogen koos hij Mississippi State als zijn vierjarige thuisbasis. Daar ervoer hij uit eerste hand hoe je een ‘unrated’ programma naar de top 25 brengt, wat hem cruciale ervaring gaf voor de reis die voor hem lag.

Hij kreeg zijn start bij Middle Tennessee State University waar hij in zijn eerste jaar als assistent-coach een conferentiekampioenschap won, gevolgd door de hoogste nationale ranking in een decennium (N 35) het volgende seizoen. Vervolgens verhuisde hij naar Furman University om samen te werken met Kelly Jones (voormalig N 1 Doubles ATP) voor een stint van één seizoen en hielp de Paladins naar de conference titelstrijd.  Die zomer kreeg Tanner de kans om terug te keren naar zijn alma mater en de volgende twee jaar te coachen bij Mississippi State. Het team behaalde in beide jaren top 25 noteringen, met als hoogtepunt een Sweet 16 run met 7 spelers die hij in één seizoen had geworven! Dat zette hem op de kaart om vervolgens het aanbod te krijgen om te coachen aan de Universiteit van Florida.

In 2016 begon Tanner aan zijn 6-jarige ambtstermijn bij UF, met onder meer de eerste nationale titel voor mannentennis in 2021, 3 reguliere SEC-kampioenschappen, 1 SEC-toernooititel en 2 individuele nationale kampioenschappen in het enkelspel. Tijdens zijn periode was Tanner in staat om zichzelf te verankeren als een top recruiter, met meerdere N1 gerangschikte klassen.

In 2022 stopte Tanner met coachen om meer tijd door te brengen met zijn groeiende gezin, waaronder zijn vrouw Chelsea en hun drie kinderen. Dit leidde tot zijn komst aan boord van Slamstox, waar hij zijn ervaring en kennis over werving kan gebruiken om toekomstige studenten over de hele wereld te helpen. Als hij niet aan tennis denkt, houdt Tanner van spelletjes spelen met zijn kinderen, houtbewerkingsprojecten en elke vorm van sport.

Slamstox team member

Brian Riesmeijer

Manager Basketbal. Speelde 2 jaar basketbal voor EMCC bekend van het Netflix programma 'Last Chance U'.

Slamstox team member

Brian Riesmeijer

Nadat hij op hoog niveau basketbal speelde in Nederland, vertrok Bryan naar Mississippi om basketbal te combineren met een studie. Heb je de Netflix serie ‘Last Chance U’ al gezien? De school waar de film is opgenomen is East Mississippi Community College. Bryan werd gescout om voor deze school te spelen met een volledige beurs.

Door zijn ervaring weet hij hoe hij student-atleten fysiek moet voorbereiden op college basketbal en hen moet informeren over wat de voordelen zijn van student-atleet zijn. Zijn tijd in de VS heeft hem een groot netwerk opgeleverd van basketballers, coaches en universiteiten. Hierdoor kan hij jonge basketballers helpen hun droom om student-atleet te worden te verwezenlijken.

Slamstox team member

Famke Heinst

Track & Field Consultant. Studeerde 4 jaar aan High Point University. Extreem snelle middellange afstandsloopster.

Slamstox team member

Famke Heinst

Na het behalen van haar Bachelors Degree in Exercise Science aan High Point University gaat Famke verder studeren met een Masters Degree aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Naast haar studie Cognitieve Neurowetenschappen werkt ze nu voor Slamstox met Track & Field als haar belangrijkste vakgebied. Famke werft atleten en neemt ze mee in het proces om de perfecte fit te vinden bij een Amerikaanse universiteit. Ze adviseert atleten op basis van haar eigen ervaring en ondersteunt hen tijdens hun Amerikaanse avontuur om hen een onvergetelijke student-atleet ervaring te bezorgen.

Naast haar werk voor Slamstox en haar studie loopt ze competitief als afstandsloopster en doet ze mee aan (inter-)nationale wedstrijden om haar eigen Olympische Droom na te jagen. Als er nog vrije tijd over is geniet ze van een goede kop koffie met haar vrienden, maakt ze een ritje op haar racefiets en kun je altijd op haar rekenen voor een verse zelfgemaakte plak bananenbrood.

Slamstox team member

Maud van der Velden

Field Hockey Consultant bij Slamstox. Speelt voor Were Di dames 1, en studeert communicatie bij Fontys.

Slamstox team member

Maud van der Velden

Maud is een van onze Slamstox hockeyspecialisten. Nadat ze haar stage bij Slamstox had afgerond, is ze bij Marle en Eva gaan werken om hockeysters te helpen hun Amerikaanse droom waar te maken. Naast haar werk voor Slamstox studeert ze momenteel Communicatie IEMES en speelt ze voor hockeyclub Were Di Tilburg in de Promotiedivisie.

Ze heeft haar hele jeugd hockey op het hoogste niveau gespeeld bij HC Oranje-Rood. Op haar 18e besloot ze over te stappen naar Were Di om op het hoogst mogelijke niveau te blijven spelen. Maud speelde vroeger met verschillende teamgenoten die besloten naar Amerika te gaan en ze kent al hun succesverhalen. Ze wil graag andere hockeysters helpen datzelfde avontuur te beleven.

Maud komt uit een grote hockeyfamilie en is opgegroeid met een hockeystick in haar hand. Naast hockey kijkt ze ook graag naar andere sporten. Als ze zondag niet op het veld staat, kijkt ze waarschijnlijk naar de Formule 1.

Slamstox team member

Frederique van den Brul

Sports Consultant bij Slamstox en is regelmatig op de tennisbaan of andere sportvelden te vinden.

Slamstox team member

Frederique van den Brul

Frederique is een van de tennisspecialisten van team Slamstox, daarnaast is ze actief als volleybalspecialist en in het marketingteam. Nadat Frederique in de eerste helft van 2022 stage liep bij Slamstox, organiseerde ze afgelopen zomer als afstudeeropdracht de Slamstox Tennis Showcase. Sinds haar afstuderen aan SPECO Sportcommunicatie is ze deze zomer fulltime in dienst bij Slamstox.

Frederique houdt echt van de sportwereld. Als echte sportmanusje-van-alles heeft ze in haar jeugd bijna alle denkbare sporten gedaan. Inmiddels speelt ze al jaren met veel plezier op de tennisbaan. Naast haar werk bij Slamstox is ze ook regelmatig te vinden bij de plaatselijke voetbalclub, waar ze verantwoordelijk is voor de social media.

Hoewel ze zelf helaas nooit actief is geweest in Amerika, is ze super enthousiast om alle jongens en meisjes te helpen dit fantastische avontuur aan te gaan.

Slamstox team member

Bram Kaarsgaren

Speelde collegevoetbal voor CNU en SMU, speelt nu voor SC Tec en is voetbalspecialist bij Slamstox.

Slamstox team member

Bram Kaarsgaren

Na een carrière in de jeugd bij zowel Willem II/RKC als FC Den Bosch heeft Bram in 2019 de keuze gemaakt om een avontuur aan te gaan in Amerika. Het combineren van voetballen op hoog niveau en een opleiding SPECO op de FONTYS in Nederland werkte niet meer ideaal waardoor hij de keuze heeft gemaakt om dit anders te gaan doen.

Zijn Amerikaanse avontuur is hij begonnen bij Carson Newman University in Tennessee waar hij een Bachelor in Marketing heeft afgerond. Deze division II school is gelegen in Jefferson City. Bram won hier 3 jaar op rij de SAC Conference. Ook won hij meerdere awards zoals Defensive player of the year, Defensive player of the week en werd hij 3 jaar op rij uitgeroepen tot first team ALL-SAC. Na 3 jaar is hij opzoek gegaan naar een stap hogerop en is hij terecht gekomen bij de Division I school “Southern Methodist University” in Dallas, waar hij uitkwam in de AAC Conference.
In zijn vrije tijd speelt Bram nu in de tweede divisie voor SV Tec in Tiel en brengt hij verder veel tijd door met zijn vrienden in het centrum van Den Bosch.
Slamstox team member

Cedric Willems

Heeft college tennis gespeeld voor Clemson en University of Utah. Student-atleet recruiter voor Slamstox uit de USA.

Slamstox team member

Cedric Willems

Na het winnen van het Nederlands kampioenschap onder 18 jaar en het afronden van de middelbare school besloot Cedric naar Amerika te gaan om tennis en school te combineren. Het eerste jaar speelde Cedric op Clemson University waarna hij van school wisselde en ging spelen voor de University of Utah. Het team, dat in de PAC-12 conferentie speelde, haalde de top-50 en Cedric was een belangrijk onderdeel van het succes als captain en #1 enkelspeler en #1 dubbelspeler. Na het afronden van zijn bachelordiploma, voltooide Cedric zijn master (MSc. Business Administration, International Management) in Amsterdam.

In 2021 verhuisde Cedric naar de VS waar hij nu student-atleten werft, zodat Slamstox de perfecte match voor de atleet kan vinden. De ervaring van zijn leven met college tennis die Cedric had is nu zijn motivatie om jonge atleten te helpen dezelfde geweldige ervaring op te doen. In het seizoen 2021-2022 coachte Cedric als assistent aan de Universiteit van Nebraska-Lincoln. Door zijn ervaring als speler en als coach heeft Cedric een mooi netwerk opgebouwd. Omdat Cedric in de VS woont, kan hij naadloos aansluiten bij lokale spelers en coaches.

Slamstox team member

Geraldo Boldewijn

Heeft gespeeld voor Boise State University, NFL's Atlanta Falcons en BC Lion. American Football specialist bij Slamstox.

Slamstox team member

Geraldo Boldewijn

Geraldo begon met American football voor Amsterdam Panthers van de American Football Bond Nederland (AFBN). Op zijn 17e verhuisde hij naar Boise, Idaho, om één jaar high school football te spelen op Capital High School, waar hij eerste-team All-Southern Idaho Conference en tweede-team All-State Honors verdiende in zijn laatste jaar.

Na zijn laatste jaar kreeg Geraldo een full-ride beurs om football te spelen aan de Boise State University. Hij speelde van 2009 tot 2013 voor de Broncos en won uiteindelijk 3 conference titels en 4 college bowl games.

Na de universiteit tekende Geraldo een preferred free-agent deal met de NFL’s Atlanta Falcons nadat hij undrafted was in de 2014 NFL Draft. Geraldo’s poging om het definitieve rooster van de Falcons te halen werd afgebroken door een blessure (beschreven op HBO Hard Knocks). Na de NFL tekende Geraldo bij de BC Lions van de CFL voordat hij in 2017 terugkeerde naar Amsterdam.

Geraldo heeft een passie voor American football en het delen van zijn kennis en ervaring met jonge sporters om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Slamstox team member

Peter Lucassen

Won 4 NCAA D1 kampioenschappen met University of Southern California. Tennis & West Coast Adviseur.

Slamstox team member

Peter Lucassen

Peter Lucassen heeft een groot netwerk in de tenniswereld. Hij heeft nog steeds goede contacten met college tennis coaches die hij goed kan onderhouden vanuit zijn huis in Californië. Dit netwerk komt voort uit zijn eigen prestaties in het college tennis. Tijdens zijn college carrière won Peter de NCAA National Championships voor de University of Southern California.

Na zijn carrière als tennisser begon hij zijn carrière als succesvolle tenniscoach. Tegenwoordig heeft hij al veel grote prijzen gewonnen als coach van verschillende professionele tennisspelers. Hij heeft ook zijn eigen tennisacademie in Los Angeles.

Peter weet alles over de overstap van college tennis naar professioneel tennis en omgekeerd. Ook kan hij atleten van Slamstox in de VS perfect begeleiden.

Slamstox team member

Alec Rombeek

Student Sportkunde, stagiair marketing bij Slamstox. Heeft en half jaar gestudeerd bij ECU in Greenville en gaat dit jaa

Slamstox team member

Alec Rombeek

Alec gaat dit jaar afstuderen bij Slamstox en is een echte early bird. Zo kwam hij in december 2021 al langs voor een kennismaking, na zijn semester in Amerika was zijn eerste missie: stagelopen bij Slamstox. En dat is gelukt! 

Alec is van nature een hockeyer en speelt bij Vlijmen heren 1, daar geniet hij enorm van het spelletje en vooral van de derde helft. Gelukkig is hij er wel altijd fris en fruitig bij op maandag 8 uur. Verder helpt hij zijn vereniging in het technisch management en coacht hij de meiden onder 18-1. Alec heeft tijdens zijn minor nog even kunnen proeven van het college leven in Amerika en wist bij terugkomst zeker dat hij andere studenten dit ook wil laten meemaken. 

Voor zijn scriptie gaat Alec kijken hoe Slamstox haar student-athletes kan gaan begeleiden in Amerika! Een mooie scriptie die voor Slamstox en de student-athletes zeker bij gaat dragen, later meer hierover.

Slamstox team member

Lotte Houtman

Stagiaire bij de Slamstox track & field afdeling en marketing afdeling.

Slamstox team member

Lotte Houtman

Lotte is een van de nieuwe stagiaires bij Slamstox. Ze komt het team versterken en werkt hier tijdens haar stage. Na iets meer dan een jaar studeren en sporten in de VS werd ze enthousiast om anderen met dezelfde droom te helpen. Ze zit nu in het derde jaar van haar bachelor Sportmarketing in Tilburg.

Met haar enthousiasme over haar avontuur in Amerika gaat ze nu aan de slag als track & field specialist en ondersteunt ze Onno op onze marketingafdeling.

Lotte is lid van Prins Hendrik in Vught en is vooral actief bij het hoogspringen, verspringen en polsstokhoogspringen. In 2019 werd ze zelfs Nederlands kampioen bij het hoogspringen. In 2021 bracht ze haar kwaliteiten mee naar de VS om het track team van Oakland University te versterken.

Naast dat Lotte graag andere atleten helpt bij Slamstox, is ze altijd in voor een heerlijk etentje met vrienden, en een competitief potje padel!

Slamstox team member

Joris Pronk

Stagiair bij de voetbalafdeling van Slamstox. Helpt sporters en werkt aan zijn scriptie voor zijn bachelor.

Slamstox team member

Joris Pronk

Joris is een van onze nieuwe stagiaires. Hij gaat Kees ondersteunen bij alle activiteiten rondom voetbal en daarnaast gaat hij zijn scriptie schrijven over de naamsbekendheid van Slamstox onder jonge voetballers, om zijn bachelor af te ronden. in 2017/2018 is Joris naar de VS geweest voor een High School Exchange Year. Tijdens dit jaar verbleef Joris bij een gastgezin in San Diego, Californië, speelde hij als kicker voor het Varsity Football team van Eastlake High School en beleefde hij typische Amerikaanse tradities zoals Thanksgiving en Prom. In de toekomst wil Joris zijn Amerikaanse ervaring delen en nieuwe student-atleten helpen.

Na zijn jaar in de VS heeft Joris zijn middelbare school afgemaakt. In 2019 is Joris begonnen aan zijn bachelor Sportcommunicatie aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Joris heeft altijd al geweten dat hij in de toekomst binnen de sport wil werken. Joris voetbalt voor zijn lokale club en volgt graag alle Europese voetbalcompetities. Bij zijn lokale voetbalclub, SV Aurora, is Joris coach van de Jeugd U10 en U14 teams. In zijn vrije tijd doet Joris vaak leuke dingen met vrienden zoals sporten, reizen of uit eten gaan.

Wil jij werken voor Slamstox? Stuur ons jouw CV!

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?