Over Slamstox

Slamstox is een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. We werken samen met meer dan 3000 universiteiten in Amerika en hebben kantoren in Nederland, Los Angeles en North Carolina.

Waarom Slamstox?

Grensverleggende ervaringen en het maximale uit jezelf halen. Wat betekent dit precies voor jou? Heb jij als doel om de Olympische Spelen te halen? Wil je later hersenchirurg worden? Ga je voor een fantastisch tussenjaar met veel sport en een internationaal netwerk? Of een combinatie hiervan? We geloven oprecht dat de ervaringen die je opdoet als student-athlete extreem waardevol zijn voor de rest van je leven, welke route je ook kiest. We zetten ons maximaal in om voor onze student-athletes de best passende school te vinden en hun dromen te realiseren. En daar zijn we trots op.

Facts and figures

50 000 000

Scholarship $ opgehaald

35 000

Coaches in onze database

35

Aangeboden sporten

32

Ervaringsjaren van Slamstox team

213 000

Beantwoorde emails

7 675

Uren conditietraining

2015

Oprichting Slamstox

850+

Geplaatste student-athletes

500+

Awards gewonnen

Het proces om een student-athlete te worden is complex. Wij begeleiden sporters en hun ouders gedurende het complete proces, zodat zij zich op hun eigen niveau volledig kunnen ontwikkelen op academisch en atletisch gebied, in een internationale en competitieve omgeving. We vinden het vooral belangrijk dat je terecht komt op een plek die past bij jouw wensen, ambities en toekomstdoelen. Je kunt maar één universiteit kiezen en daarom is het belangrijk om meteen de juiste keuze te maken. Het persoonlijke contact staat bij ons voorop. Hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen adviseren.

Meer weten over sporten en studeren in Amerika? Contact ons Bekijk onze Wiki pagina

MEET THE TEAM

Ons team bestaat uit een groep fanatieke college sports fanaten met ieder hun eigen kennis en ervaring. Een optimale combinatie om student-athletes te begeleiden. We zijn bloedfanatiek en werken graag samen in teamverband.

Slamstox team member

Pedro Mol

Speelde 4 jaar voor het tennisteam van University of North Carolina Wilmington en heeft daarna Slamstox opgericht.

Slamstox team member

Pedro Mol

Na het behalen van zijn VWO-diploma besloot Pedro om te gaan studeren aan Tilburg University. Al snel kwam hij erachter dat het erg lastig was om dit te combineren met zijn tennis ambities. Na een jaar in Tilburg te studeren besloot hij om een transfer te maken naar University of North Carolina Wilmington, waar hij zijn studie kon vervolgen en ging tennissen voor het tennisteam van de universiteit.

In de periode 2011-2014 was Pedro actief voor UNCW, behaalde hij met zijn team een top 35 ranking in NCAA Division 1 en behaalde hij een bachelor’s degree in International Business en een MBA degree in Finance & Investments. Voor zijn MBA heeft Pedro ook een half jaar in Valencia, Spanje gestudeerd. Daarnaast speelde hij op nationaal en internationaal niveau tennistoernooien en competities.

In 2014 verhuisde Pedro terug naar Nederland. Op basis van zijn kennis, netwerk en ervaring richtte hij Slamstox op om talenten te helpen hun droom als student-athlete waar te maken. Inmiddels is Slamstox veel meer dan dat en is het grotere doel van Pedro om de term “student-athlete” nationale bekendheid te geven in Nederland.

In zijn vrije tijd tennist Pedro in de Eredivisie bij Lewabo, reist hij graag en is hij het liefst actief en ondernemend bezig. Verder kun je hem altijd wakker maken voor een spannende basketball game, een dagje surfen of een goede steak!

Slamstox team member

Onno Gras

Digital & Creative wizard. Alle toffe foto's en video's die je ziet op onze social media worden door Onno gemaakt!

Slamstox team member

Onno Gras

Na het afronden van zijn mbo-opleiding is Onno blijven hangen bij het bedrijf waar hij zijn opleiding mocht voltooien. Een sportschool in het dorp waar hij geboren is, Veldhoven. Hier ontdekte Onno zijn liefde voor sport en hoe graag hij zich in deze wereld waant.

Daarna is Onno gestart met de opleiding SPECO Sportcommunicatie op het Fontys in Tilburg. Daar kon hij zijn liefde voor sport combineren met een studierichting die perfect aansluit op zijn wensen en behoeften. Naast de fulltime studie is Onno erg actief gebleven in de sportschool waar hij verschillende lessen per week gaf als instructeur.

In zijn vrije tijd vindt Onno het erg leuk om creatief bezig te zijn, hierdoor is zijn passie voor content creatie ontstaan. Onno heeft in zijn vrije tijd zichzelf wegwijs gemaakt in de creatieve programma’s van Adobe als Photoshop, InDesign en Premiere. Deze skillset kan Onno direct toepassen bij Slamstox om vette content van onze student-athletes te maken.

Onno is erg sportief aangelegd en heeft een speciale voorliefde voor urban- en extreme sports. Freerunnen, skateboarden en inline skaten kan hij allemaal van zijn lijstje afstrepen. Ook kun je Onno elke nacht wakker maken om een flinke afdaling te maken op zijn snowboard.

Slamstox team member

Thijs Seijler

Recruiting specialist en After College manager voor alle student-athletes in de US. Kan overigens ook aardig golfen.

Slamstox team member

Thijs Seijler

Na het behalen van zijn HAVO diploma is Thijs begonnen aan de opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de HAN in Nijmegen. Op dat moment speelde Thijs op nationaal en internationaal niveau golf. Zijn droom was toen om professioneel te gaan golfen na zijn studie. Als snel merkte hij dat het heel moeilijk was om een HBO studie te combineren met golf.

Aan het einde van zijn studie is hij door collega en teamgenoot van The Duke Club Rob van de Vin, geïntroduceerd bij Slamstox om zijn afstudeer onderzoek te kunnen doen. In dit onderzoek heeft hij onderzocht of studenten die in Amerika studeren meer kans maken op een baan in Nederland dan studenten die in Nederland studeren omdat ze bepaalde skills beter ontwikkelen. Na de afronding van zijn onderzoek is Thijs bij Slamstox blijven werken als Golfspecialist en After College Manager. 

Thijs speelt nog altijd op hoog niveau golf. Hij is sinds vier jaar lid bij The Duke Club in Nistelrode en speelt daar in het eerste team. Twee jaar geleden zijn ze gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Verder zal je hem nog altijd zien shinen bij de Nederlandse kampioenschappen en andere grote landelijke toernooien. 

Het doel van Thijs is om het jonge golftalent te helpen hun dromen als student-athlete waar te maken, en de afgestudeerde student-athletes te helpen aan de baan die ze verdienen. Daarnaast is Thijs altijd in voor een potje basketbal, een gezellige ronde golf en een goede grap!

Slamstox team member

Brian Riesmeijer

Basketbal specialist bij Slamstox. Speelde 2 jaar voor EMCC, bekend van de Netflix show "Last Chance U"

Slamstox team member

Brian Riesmeijer

Na jaren basketbal gespeeld te hebben op hoog niveau in Nederland vertrok Brian naar Mississippi voor zijn basketbal en studie. De netflix film ‘Last chance U’ als eens gezien? De school waar deze film zich afspeelt is East Mississippi Community College, waar Brian voor gescout werd met een volledige studiebeurs. Door zijn ervaring weet Brian hoe hij student-athletes fysiek het best kan voorbereiden en adviseren over college basketbal en wat

de voordelen zijn van student-athletes voor hun toekomst. Zijn tijd in de Verenigde Staten bracht een groot netwerk van basketbal spelers, coaches en universiteiten mee, die hij nu fantastisch kan inzetten voor Slamstox atleten.

Slamstox team member

Ron Zwerver

Volleybal specialist, Olympisch gouden medaille winnaar en voormalig coach van Oregon State University.

Slamstox team member

Ron Zwerver

Oud volleybal international, gouden medaille winnaar op de Olympische Spelen en voormalig coach van het Nederlands team en bij Oregon State University. Niet alleen volleybal specialist bij Slamstox dus, maar vooral ook volleybal legende. En daar zijn we trots op!

Ron weet hoe mooi de volleybalsport in Amerika is, hoe bijzonder de sfeer is binnen college volleybal wedstrijden en hoe goed de faciliteiten op de universiteiten zijn. Daarom wil Ron, samen met Slamstox, ervoor zorgen dat jouw droom om college volleybal in Amerika te spelen waargemaakt kan worden. Wisten jullie al dat Ron 200 centimeter lang is?

Meer zien van Ron? Neem contact met ons op!

Slamstox team member

Famke Heinst

4 jaar track & field atleet geweest bij High Point University. Super snelle mid distance runner.

Slamstox team member

Famke Heinst

Nu Famke is afgestudeerd aan High Point University gaat zij na het behalen van haar Bachelor’s Degree in Exercise Science verder studeren aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Naast deze master Cognitive Neuroscience werkt zij nu ook voor Slamstox waarbij zij zich vooral richt op Track & Field. Famke zal hierbij atleten recruiten en begeleiden in hun proces om de perfecte fit te vinden bij een Amerikaanse universiteit. Op basis van haar ervaring zal zij atleten adviseren en ondersteunen bij hun Amerikaanse avontuur voor een onvergetelijke ervaring als student-athlete.

In combinatie met werk en studie traint zij ook nog volle bak voor haar eigen atletiek carrière als mila-loopster waarbij zij deelneemt aan wedstrijden op (inter-)nationaal niveau en haar eigen Olympische droom najaagt. Als er dan toch nog wat vrije tijd overblijft drinkt ze graag koffietjes op het terras met vriendinnen, maakt ze een mooie ronde met de racefiets en heeft ze altijd vers gebakken bananenbrood in huis.

Slamstox team member

Marle van Dessel

Field hockey specialist bij Slamstox. Een levende legende bij VCU, waar ze 4 jaar hockeyde samen met haar twee zussen.

Slamstox team member

Marle van Dessel

Na het behalen van haar VWO diploma in 2007 wist Marle nog niet zo goed in welke richting ze verder wilde studeren en nam ze een tussenjaar om te studeren en hockeyen in de Verenigde Staten (Virginia Commonwealth University). Dat bleek een gouden zet, want zes jaar later, 2 diploma’s, werkervaring, en ontelbaar waardevolle memories later kon ze volmondig zeggen dat het de beste keuze uit haar leven is geweest.

Dankzij de professionele sportcultuur en vele trainingsuren in Amerika kon Marle eenmaal terug in Nederland haar hockey carrière op hoog niveau vervolgen bij Were Di (Tilburg) in de Overgangsklasse en later de Promotieklasse. Hier speelt ze inmiddels alweer 9 jaar.

Als Field Hockey Specialist bij Slamstox gaat Marle met veel enthousiasme er voor zorgen dat Nederlandse hockeysters ook zo’n geweldige tijd kunnen gaan beleven. Ze helpt je met het proces van A tot Z.

Wanneer Marle niet op het hockeyveld te vinden is, is ze niet vies van een potje tennis/padel of andere sportieve activiteiten.

Slamstox team member

Kees Heemskerk

Speelde 4 jaar voor College of Charleston en maakte daarna de overstap naar o.a. Eredivisie club RKC Waalwijk.

Slamstox team member

Kees Heemskerk

Na 7 jaar in de jeugdopleiding bij Ajax gezeten te hebben stond Kees in het laatste jaar voor een keuze, volle bak voor het voetbal gaan of een studie volgen en een maatschappelijke carrière opbouwen. Omdat dit in Nederland bijna niet te combineren is kwam hij er na wat research achter dat deze twee opties perfect te combineren waren in Amerika.

Na gesprekken met meerdere universiteiten koos hij ervoor om in 2010 naar College of Charleston in de NCAA Division 1 te vertrekken. Hier was hij altijd de eerste keus als keeper, en beleefde hij 4 succesvolle jaren en volgde hij naast het voetbal een studie psychologie. In januari 2014 werd hij met de top-50 student-athletes uitgenodigd voor de MLS draft, waarna hij een maand later zijn eerste profcontract tekende in Noorwegen.

In juni 2014 maakte hij de overstap van Noorwegen naar Nederland en tekende hij een contract bij FC Den Bosch, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie. Bijna 130 wedstrijden later maakte hij de overstap naar RKC Waalwijk waar hij in 2019 mee promoveerde naar de Eredivisie.

In zijn vrije tijd rijdt hij graag motor, maar zal hij ook regelmatig op de golfbaan te vinden zijn.

Slamstox team member

Samuel Franssen

Student Commerciële Economie, Slamstox Soccer Specialist en speelt in het eerste van VV UNA.

Slamstox team member

Samuel Franssen

In de zomer van 2021 kwam Samuel voor het eerst op kantoor bij Slamstox. Het kantoor straalt professionaliteit, jeugdigheid en sportiviteit uit. Hij wist meteen al, hier wil hij stage lopen. Hij is namelijk nog student Commerciële Economie op de Avans in ’s-Hertogenbosch. Na een half jaar als stagiair te hebben gewerkt mocht, kon en wilde hij enorm graag blijven werken bij Slamstox. Jongens en meiden helpen aan een nieuw avontuur in hun leven maar nu als parttime soccerspecialist.

De passie in voetbal heeft er bij Samuel al sinds jongs af aan in gezeten. Na 11 seizoenen met heel veel plezier bij RPC Eindhoven te hebben gevoetbald wilde Samuel iets nieuws proberen. Hij ging op een hoger niveau voetballen, namelijk bij VV UNA. Na drie jaar op het hoogste jeugdniveau te hebben gevoetbald heeft hij de stap naar het eerste elftal kunnen maken. Hij speelt hier met veel plezier in de 3de divisie landelijk. Zelf heeft hij de stap naar Amerika nog niet gemaakt, wellicht kunnen jullie samen gaan ;).

Slamstox team member

Maud van der Velden

Field Hockey specialist bij Slamstox, speelt in Were Di dames 1 en is daarnaast communicatie student aan het Fontys.

Slamstox team member

Maud van der Velden

Maud is een van de field hockey specialisten van Slamstox. Na haar stage is ze bij ons blijven werken en helpt ze samen met Marle, Kim en Marique om hockeysters naar Amerika te helpen. Daarnaast is ze ook bezig met haar studie Communicatie IEMES en hockeyed ze bij Were Di in de promotieklasse.

Maud heeft heel haar jeugd op het hoogste niveau gehockeyd bij Oranje-Rood. Toen ze naar de senioren moest, maakte ze de overstap naar Were Di Tilburg, om zo hoog mogelijk te blijven hockeyen. Maud heeft veel teamgenoten gehad die naar Amerika zijn gegaan en kent al veel succesverhalen. Ze wil dan ook graag nieuwe meiden helpen om dit avontuur ook te beleven.

Ze komt uit een erg grote hockeyfamilie en is opgegroeid met een stick in haar hand. Naast hockey vind ze het ook leuk om andere sporten te volgen. Als ze op zondag niet op het veld staat, pakt ze graag een livestream mee van Formule 1.

Slamstox team member

Eva Smolenaars

Won 3 NCAA Championships en 5 ACC Titles met het field hockey team van UNC Chapel Hill. Field Hockey Specialist.

Slamstox team member

Eva Smolenaars

Eva heeft altijd de droom gehad om naar Amerika toe te gaan. In 2017 werd deze droom realiteit toen ze besloot om daar te gaan hockeyen. Ze heeft 4.5 jaar gehockeyd en gestudeerd bij the University of North Carolina in Chapel Hill. Het team heeft succesvolle jaren gehad waarbij ze 5 ACC championships en 3 NCAA National Championships gewonnen hebben. Daarnaast heeft ze een Public Relations and Advertising bachelor afgerond met een minor in coaching. De topsportmentaliteit, het teamverband, en de mensen die ze heeft ontmoet, hebben enorm veel indruk op haar gemaakt. Ze zegt dat Amerika de mooiste tijd uit haar leven is en gaat dan ook vaak terug om nu haar zusje te zien spelen in Amerika. 

Eva werkt bij Slamstox als Field Hockey specialist en helpt andere hockeysters bij het waarmaken van hun Amerikaanse droom. Eva heeft veel contact met coaches uit Amerika en kan met haar eigen ervaring hockeysters goed begeleiden om de perfecte universiteit te vinden! Ze is enorm enthousiast en helpt onze field hockey meiden om een fantastische tijd te beleven in Amerika.

Slamstox team member

Cedric Willems

Speelde college tennis voor o.a. Clemson & University of Utah. Student-athlete recruiter voor Slamstox vanuit de USA.

Slamstox team member

Cedric Willems

Na het behalen van het Nederlands Kampioenschap onder 18 en het afronden van de middelbare school besloot Cedric naar Amerika te gaan om tennis en studie te combineren. Het eerste jaar heeft Cedric bij Clemson University gespeeld, waarna hij is gewisseld van school en is gaan spelen voor de University of Utah. Het team, spelend in de PAC-12 conference, behaalde de top-50 van Amerika en Cedric was een belangrijk onderdeel van het succes als Captain en #1 singles en #1 doubles speler. Na het afronden van de bacheloropleiding heeft Cedric in Amsterdam zijn masteropleiding (MSc. Business Administration, International Management) gevolgd.

In 2021 is Cedric verhuisd naar Amerika en wil daar nu graag sporters helpen een passende universiteit te vinden. De enorm gave ervaring die Cedric heeft opgedaan is nu een drijfveer om jonge sporters te helpen net zo’n mooie ervaring op te doen. In het seizoen 2021-2022 heeft Cedric als assistent bij University of Nebraska-Lincoln gecoacht. Door zijn ervaring als speler en als coach, heeft Cedric een mooi netwerk opgebouwd. Daarnaast kan hij snel schakelen met spelers en coaches, omdat hij in Amerika woont.

Slamstox team member

Geraldo Boldewijn

Speelde voor Boise State University, NFL's Atlanta Falcons én de BC Lions. American Football specialist bij Slamstox.

Slamstox team member

Geraldo Boldewijn

Geraldo begon American football te spelen voor de Amsterdam Panthers van de American Football Bond Nederland (AFBN). Op 17-jarige leeftijd verhuisde hij naar Boise, Idaho, om een ​​jaar high school football te spelen op Capital High School, waarmee hij ‘first-team All-Southern Idaho Conference’ en ‘second-team All-State Honors’ wist te bereiken in zijn laatste jaar.

Na zijn laatste jaar ontving Geraldo een full-ride beurs om American Football te spelen aan de Boise State University. Hij speelde van 2009 tot 2013 voor de Broncos en won uiteindelijk 3 conference titels en 4 college bowl games.

Na de universiteit tekende Geraldo een free-agent deal bij de Atlanta Falcons van de NFL, nadat hij in de 2014 NFL Draft niet werd opgesteld. Geraldo’s poging om de definitieve selectie van de Falcons te maken werd afgebroken vanwege een blessure (dit is verfilmd op HBO Hard Knocks!). Na de NFL tekende Geraldo bij de BC Lions van de Canadian Football League voordat hij in 2017 terugkeerde naar Amsterdam.

Geraldo heeft een passie voor American football en deelt zijn kennis en ervaring met jonge atleten om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Slamstox team member

Peter Lucassen

Won 4 jaar op rij de NCAA D1 championships met University of Southern California. Tennis en West Coast specialist.

Slamstox team member

Peter Lucassen

Peter Lucassen heeft een fantastisch netwerk in de tenniswereld. Hij heeft goede contacten met tennis coaches van universiteiten die hij vanuit zijn woonplaats in California goed kan onderhouden. Dit grote netwerk heeft hij te danken aan zijn eigen prestaties binnen de sport. Peter won namelijk de NCAA national Championships toen hij bij de universiteit van Southern California speelde.

Na zijn carrière als tennisser, is Peter nu ook succesvol als coach. Hij heeft inmiddels veel mooie prijzen gewonnen als coach van professionele tennissers. Ook heeft hij zijn eigen tennis academie in Los Angeles.

Peter weet alles van de overgang van college tennis naar professioneel tennis en omgekeerd en kan vanuit zijn woonplaats atleten die via Slamstox naar de Verenigde Staten gaan perfect ondersteunen.

Slamstox team member

Alec Rombeek

Student Sportkunde, stagiair marketing bij Slamstox. Heeft een half jaar gestudeerd bij ECU in Greenville.

Slamstox team member

Alec Rombeek

Alec gaat dit jaar afstuderen bij Slamstox en is een echte early bird. Zo kwam hij in december 2021 al langs voor een kennismaking, na zijn semester in Amerika was zijn eerste missie stagelopen bij Slamstox, en dat is gelukt!

Alec is van nature een hockeyer en speelt bij Vlijmen heren 1, daar geniet hij enorm van het spelletje en vooral van de derde helft. Gelukkig is hij er wel altijd fris en fruitig bij op maandag 8 uur. Verder helpt hij zijn vereniging in het technisch management en coach hij de meiden onder 18-1. Alec heeft tijdens zijn minor nog even kunnen proeven van het college leven in Amerika en wist bij terugkomst zeker dat hij andere studenten wil helpen tijdens hun avontuur.

Voor zijn scriptie gaat Alec kijken hoe Slamstox haar student-athletes kan gaan begeleiden in Amerika! Een mooie scriptie die voor Slamstox en de student-athletes zeker bij gaat dragen, later meer hierover.

Slamstox team member

Vacature: Intern marketing/communicatie

Wil jij graag stage lopen bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Intern marketing/communicatie

Als stagiaire marketing en communicatie bij Slamstox ben je de hele dag bezig met gevarieerd werk. Dit kan verschillen van social media werkzaamheden tot aan het designen van aantrekkelijke visuals. Werken bij Slamstox betekent elke dag iets anders doen en nooit stilzitten. De dynamiek in het team zorgt ervoor dat jij elke dag met nieuwe taken bezig bent en dat jij jezelf maximaal kunt ontwikkelen. Door de verschillende samenwerkingen binnen het SX-gebouw kun jij heel snel jouw netwerk uitbreiden en kom je in contact met veel sport gerelateerde organisaties.

Wat zijn je taken?

 • Social Media Management
 • Content creatie & design
 • Email- en Instagram marketing
 • Databases bijwerken en opstellen
 • Contact met prospects, huidige klanten en sportbedrijven
 • Video opnames + editing
 • Meewerken aan een marktonderzoek

Wat verwachten we van jou?

Je bent of hebt:

 • Ondernemend
 • Positief
 • Nauwkeurig
 • Sportief
 • Een winnaarsmentaliteit

Je kan:

 • Goed Engels spreken en schrijven
 • Flexibel werken
 • Makkelijk socializen

Je wilt:

 • Veel leren
 • Hard werken
 • Plezier hebben
 • Graag je mening en (innovatieve) ideeën delen

Je hebt een streepje voor als je bekend bent met:

 • Hubspot
 • WordPress
 • Sociale media kanalen zoals Instagram
 • Photoshop
 • College sports

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een 40-urige werkweek
 • Flexibele werktijden
 • Een mega tof kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Unlimited vakantiedagen
 • Een jong en dynamisch team
 • Veel netwerkmogelijkheden

Flexibele werktijden en ruimte voor eigen inbreng en initiatief zijn bij ons standaard. Jouw vaste werkplek wordt ons kantoor in het gebouw dat sport ademt: SX Eindhoven. Daarnaast dagen we je graag uit voor een potje (tafel)tennis, voetbal, hockey, basketbal of iets anders!

Interesse in de openstaande vacature? Vul dan direct dit formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!

Slamstox team member

Vacature: Intern College Sports Recruiter

Wil jij graag stage lopen bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Intern College Sports Recruiter

Als college sports recruiter stagiaire bij Slamstox ben je de hele dag bezig met gevarieerd werk. Dit kan verschillen van sales gesprekken voeren, processen van atleten begeleiden en coaches van Amerikaanse universiteiten spreken. Werken bij Slamstox betekent elke dag iets anders doen en nooit stilzitten. De dynamiek in het team zorgt ervoor dat jij elke dag met nieuwe taken bezig bent en dat jij jezelf maximaal kunt ontwikkelen. Door de verschillende samenwerkingen binnen het SX-gebouw kun jij heel snel jouw netwerk uitbreiden en kom je in contact met veel sport gerelateerde organisaties.

Wat zijn je taken?

 • Potentiële student-athletes benaderen
 • Sales gesprekken voeren
 • Scouten bij sportwedstrijden
 • Organiseren van sport evenementen
 • Databases bijwerken en opstellen
 • Contact met prospects, huidige klanten en sportbedrijven
 • Matching van atleten met Amerikaanse universiteiten
 • Meewerken aan een marktonderzoek

Wat verwachten we van jou?

Je bent of hebt:

 • Ondernemend
 • Positief
 • Nauwkeurig
 • Sportief
 • Een winnaarsmentaliteit

Je kan:

 • Goed Engels spreken en schrijven
 • Flexibel werken
 • Makkelijk socializen

Je wilt:

 • Veel leren
 • Hard werken
 • Plezier hebben
 • Graag je mening en (innovatieve) ideeën delen

Je hebt een streepje voor als je bekend bent met:

 • Hubspot
 • Sales gesprekken
 • Sociale media kanalen zoals Instagram
 • Wedstrijd zwemmen
 • College sports

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een 40-urige werkweek
 • Flexibele werktijden
 • Een mega tof kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Unlimited vakantiedagen
 • Een jong en dynamisch team
 • Veel netwerkmogelijkheden

Flexibele werktijden en ruimte voor eigen inbreng en initiatief zijn bij ons standaard. Jouw vaste werkplek wordt ons kantoor in het gebouw dat sport ademt: SX Eindhoven. Daarnaast dagen we je graag uit voor een potje (tafel)tennis, voetbal, hockey, basketbal of iets anders!

Interesse in de openstaande vacature? Vul dan direct dit formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!

Slamstox team member

Vacature: Student-Athlete Recruiter

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Student-Athlete Recruiter

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en help je graag mensen? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een ‘Student-Athlete Recruiter’ die toekomstige college sporters benadert, enthousiasmeert en helpt bij het eerste contact. 

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) student-athletes in contact bent over alles wat met sporten en studeren in Amerika te maken heeft. Je legt daarbij ook het eerste contact dat wij met de klant hebben en helpt klanten bij vragen die zij hebben. Jouw doel: ambitieuze student-athletes helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. 

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk. 
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?

Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus. 

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als Student-Athlete Recruiter

Als Student-Athlete Recruiter heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je goed kunt helpen. 

De contacten met student-athletes en ouders verlopen online, telefonisch en bijvoorbeeld tijdens onze sportevenementen. Met jouw enthousiasme en hulp worden de potentiële klanten vervolgens gekoppeld aan een van onze college sport specialisten. Jouw verantwoordelijkheid is dus eigenlijk alles dat hieraan vooraf gaat – te gek toch! 

De functie van Student-Athlete Recruiter in een notendop:

 • in overleg met onze college sport specialisten ga je op zoek naar de juiste doelgroep;
 • je kunt goed inschatten welke sporters potentiële student-athletes zijn;
 • je hebt veel contact met verschillende topsporters en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?

We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • heb je al werkervaring in sales en customer service; 
 • ben je communicatief sterk, telefonisch en online;
 • heb je affiniteit met (top)sport;
 • beheers je de Engelse taal;
 • vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • ervaring met college sports in Amerika is een pré. 

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Open sollicitatie

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Open sollicitatie

Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in de Verenigde Staten. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in verschillende sporten – van voetbal tot tennis tot atletiek. Om de (internationale) groei van Slamstox verder te ontwikkelen zijn we, het hele jaar door, op zoek naar enthousiaste en energieke werknemers vol goede ideeën.

Wat verwachten we van jou?

Je bent of hebt:

 • Ondernemend
 • Positief
 • Nauwkeurig
 • Sportief
 • Een winnaarsmentaliteit

Je kan:

 • Goed Engels spreken en schrijven
 • Flexibel werken
 • Makkelijk socializen

Je wilt:

 • Veel leren
 • Hard werken
 • Plezier hebben
 • Graag je mening en (innovatieve) ideeën delen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een 40-urige werkweek
 • Flexibele werktijden
 • Een mega tof kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Unlimited vakantiedagen
 • Een jong en dynamisch team
 • Veel netwerkmogelijkheden

Heb je zelf een groot netwerk in een bepaalde sport of specifieke Amerika ervaring? Laat dit dan zeker weten!

Flexibele werktijden en ruimte voor eigen inbreng en initiatief zijn bij ons standaard. Jouw vaste werkplek wordt ons kantoor in het gebouw dat sport ademt: SX Eindhoven. Daarnaast dagen we je graag uit voor een potje (tafel)tennis, voetbal, hockey, basketbal of iets anders!

Interesse in de openstaande vacature? Vul dan direct dit formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!

Slamstox team member

Vacature: Voetbalspecialist

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Voetbalspecialist

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en ben je thuis in de voetbalwereld? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe voetbalspecialist die toekomstige college soccer spelers benadert, enthousiasmeert en helpt bij het waarmaken van hun American Dream.

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) soccer student-athletes in contact bent over alles wat met voetballen en studeren in Amerika te maken heeft. Jouw doel: ambitieuze voetballers helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk.
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?
Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus.

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als voetbalspecialist 
Als voetbalspecialist heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je voor voetballers het maximale kunt bereiken.

De functie van een voetbalspecialist in een notendop:

 • In overleg met het college soccer team ga je op zoek naar de juiste talenten;
 • Je kunt goed inschatten welke voetballers potentiële student-athletes zijn;
 • Je hebt veel contact met verschillende voetballers, clubs en jeugdopleidingen en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • Je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • Je gaat een groot netwerk opbouwen in de Amerikaanse sportwereld om de best mogelijke plekken voor onze student-athletes te kunnen vinden;
 • Je bent een sterke onderhandelaar en kunt goed omgaan met tijdsdruk en zogenaamde “curveballs”;
 • Je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • Je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?
We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • Ben je communicatief sterk, ook telefonisch en online;
 • Heb je affiniteit met voetbal;
 • Heb je een groot netwerk in de voetbalwereld;
 • Beheers je de Engelse taal;
 • Vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • Ervaring met college sports in Amerika is een pré.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Vacature: Hockeyspecialist

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Hockeyspecialist

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en ben je thuis in de hockeywereld? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe hockeyspecialist die toekomstige college field hockey spelers benadert, enthousiasmeert en helpt bij het waarmaken van hun American Dream.

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) field hockey student-athletes in contact bent over alles wat met hockeyen en studeren in Amerika te maken heeft. Jouw doel: ambitieuze hockeyers helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk.
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?
Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus.

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als hockeyspecialist 
Als hockeyspecialist heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je voor hockeyers het maximale kunt bereiken.

De functie van een hockeyspecialist in een notendop:

 • In overleg met het college field hockey team ga je op zoek naar de juiste talenten;
 • Je kunt goed inschatten welke hockeyers potentiële student-athletes zijn;
 • Je hebt veel contact met verschillende hockeyers, clubs en jeugdopleidingen en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • Je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • Je gaat een groot netwerk opbouwen in de Amerikaanse sportwereld om de best mogelijke plekken voor onze student-athletes te kunnen vinden;
 • Je bent een sterke onderhandelaar en kunt goed omgaan met tijdsdruk en zogenaamde “curveballs”;
 • Je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • Je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?
We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • Ben je communicatief sterk, ook telefonisch en online;
 • Heb je affiniteit met hockey;
 • Heb je een groot netwerk in de hockeywereld;
 • Beheers je de Engelse taal;
 • Vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • Ervaring met college sports in Amerika is een pré.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Vacature: Track & Field Specialist

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Track & Field Specialist

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en ben je thuis in de atletiekwereld? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe track & field specialist die toekomstige college track & field spelers benadert, enthousiasmeert en helpt bij het waarmaken van hun American Dream.

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) track & field student-athletes in contact bent over alles wat met atletiek en studeren in Amerika te maken heeft. Jouw doel: ambitieuze track & field atleten helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk.
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?
Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus.

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als track & field specialist 
Als track & field specialist heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je voor track & field atleten het maximale kunt bereiken.

De functie van een track & field specialist in een notendop:

 • In overleg met het college track & field team ga je op zoek naar de juiste talenten;
 • Je kunt goed inschatten welke voetballers potentiële student-athletes zijn;
 • Je hebt veel contact met verschillende track & field atleten, clubs en jeugdopleidingen en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • Je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • Je gaat een groot netwerk opbouwen in de Amerikaanse sportwereld om de best mogelijke plekken voor onze student-athletes te kunnen vinden;
 • Je bent een sterke onderhandelaar en kunt goed omgaan met tijdsdruk en zogenaamde “curveballs”;
 • Je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • Je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?
We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • Ben je communicatief sterk, ook telefonisch en online;
 • Heb je affiniteit met atletiek;
 • Heb je een groot netwerk in de atletiekwereld;
 • Beheers je de Engelse taal;
 • Vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • Ervaring met college sports in Amerika is een pré.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Vacature: Tennisspecialist

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Tennisspecialist

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en ben je thuis in de tenniswereld? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe tennisspecialist die toekomstige college tennis spelers benadert, enthousiasmeert en helpt bij het waarmaken van hun American Dream.

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) tennis student-athletes in contact bent over alles wat met tennissen en studeren in Amerika te maken heeft. Jouw doel: ambitieuze tennissers helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk.
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?
Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus.

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als tennisspecialist 
Als tennisspecialist heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je voor tennissers het maximale kunt bereiken.

De functie van een tennisspecialist in een notendop:

 • In overleg met het college tennis team ga je op zoek naar de juiste talenten;
 • Je kunt goed inschatten welke tennissers potentiële student-athletes zijn;
 • Je hebt veel contact met verschillende tennissers, clubs en jeugdopleidingen en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • Je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • Je gaat een groot netwerk opbouwen in de Amerikaanse sportwereld om de best mogelijke plekken voor onze student-athletes te kunnen vinden;
 • Je bent een sterke onderhandelaar en kunt goed omgaan met tijdsdruk en zogenaamde “curveballs”;
 • Je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • Je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?
We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • Ben je communicatief sterk, ook telefonisch en online;
 • Heb je affiniteit met tennis;
 • Heb je een groot netwerk in de tenniswereld;
 • Beheers je de Engelse taal;
 • Vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • Ervaring met college sports in Amerika is een pré.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Slamstox team member

Vacature: Sportspecialist

Wil jij graag werken bij het vetste college sports recruiting bedrijf van Nederland? Meld je dan nu aan!

Slamstox team member

Vacature: Sportspecialist

Ben jij klantgericht, nauwkeurig en ben je thuis in de sportwereld? Dan is deze functie iets voor jou!

Slamstox, een student-athlete company. Voor student-athletes, door student-athletes. Wij helpen studerende sporters om scholarships te vinden bij Amerikaanse universiteiten. Om (internationaal) te blijven groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe sportspecialist die toekomstige college sporters benadert, enthousiasmeert en helpt bij het waarmaken van hun American Dream.

Een belangrijke functie waarbij je met (potentiële) student-athletes in contact bent over alles wat met sporten en studeren in Amerika te maken heeft. Jouw doel: ambitieuze sporters helpen om het maximale uit hun carrière te halen!

Wat krijg je van ons?
Het Slamstox team presteert goed omdat iedereen zich gewaardeerd voelt. Omdat de werksfeer prettig en informeel is en omdat collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Een fulltime uitdagende baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je eigen agenda in te delen, waardoor je de beste resultaten haalt.
 • De vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en creatief te zijn in je werk.
 • Een werkplek binnen het mooiste en meest inspirerende sportmarketing gebouw van Nederland: SX Eindhoven!

Wie zijn wij?
Slamstox is een jong, dynamisch bedrijf dat ambitieuze student-atleten helpt om sport- en studiebeurzen te vinden aan universiteiten in Amerika. Wij worden enthousiast van alles wat te maken heeft met college sports en zijn actief in veel verschillende sporten.

Ons team is werkzaam op het kantoor in Eindhoven. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we werken ook veel samen. Zo is er voor iedere sport een specialist die alle ins en outs kent van zijn/haar sport, maar wordt er ook samengewerkt met de afdeling marketing en social media. Een groep aan teamplayers dus.

Waar wij in geloven? Werkplezier, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, groei en betrokkenheid. Dat is dan ook wat je van ons mag verwachten. We werken hard, maar maken in de pauze ook tijd vrij voor een potje basketbal of tafeltennis. Work hard, play hard!

Kom hier meer te weten over ons.

Jouw baan als sportspecialist 
Als sportspecialist heb je contact met veel verschillende mensen op een dag, daarom is het belangrijk dat je structureel en nauwkeurig te werk gaat. Iedere student-athlete is anders, daarom is het ook belangrijk dat je mensenkennis hebt en weet hoe je voor sporters het maximale kunt bereiken.

De functie van een sportspecialist in een notendop:

 • In overleg met de college sportspecialisten ga je op zoek naar de juiste talenten;
 • Je kunt goed inschatten welke sporters potentiële student-athletes zijn;
 • Je hebt veel contact met verschillende sporters, clubs en jeugdopleidingen en vindt het tof om andere mensen te helpen het maximale uit hun carrière te halen;
 • Je lost verschillende klantvragen op en helpt student-athletes op weg om hun dromen waar te maken;
 • Je gaat een groot netwerk opbouwen in de Amerikaanse sportwereld om de best mogelijke plekken voor onze student-athletes te kunnen vinden;
 • Je bent een sterke onderhandelaar en kunt goed omgaan met tijdsdruk en zogenaamde “curveballs”;
 • Je gaat je creativiteit gebruiken om tot de beste oplossingen te komen;
 • Je stelt flinke doelstellingen voor jezelf en gaat maximaal de strijd aan om deze doelstellingen te behalen!

Wanneer je bij ons past?
We vinden het belangrijk dat je gezond nieuwsgierig bent, de juiste vragen durft te stellen maar ook goed kunt luisteren. Verder ben je een sales gedreven collega, je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Iedere dag ga jij met veel energie en positiviteit aan de slag. Daarnaast:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar op kantoor;
 • Ben je communicatief sterk, ook telefonisch en online;
 • Heb je affiniteit met sport;
 • Heb je een groot netwerk in de sportwereld;
 • Beheers je de Engelse taal;
 • Vind je het leuk om doelen te halen en werk je resultaatgericht;
 • Ervaring met college sports in Amerika is een pré.

FUTURE CHAMPIONS START HERE!

Dus, klaar om een champ op de werkvloer te worden?

Solliciteer dan nu door dit formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@slamstox.com.

Wil je ook bij Slamstox werken? Stuur ons je CV

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday