Contact

Getting excited? Neem gerust contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Eindhoven

Nederland Hoofdkantoor

Slamstox werkt voor atleten uit verschillende landen, van Nederland tot aan Braziliƫ, van Belgiƫ tot aan Australiƫ. Ons team in Nederland werkt vanuit de regio Eindhoven. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een persoonlijk gesprek plannen met een van onze medewerkers?

E-mailadres:

info@slamstox.com

Telefoon:

+31 6 19 87 32 72

Adres:

SX, Torenallee 3, 5617 BA, Eindhoven, Nederland

Los Angeles

California, USA

Slamstox in Los Angeles, California is ons belangrijkste contactpunt voor alle Slamstox student-athletes die momenteel in Amerika zijn. De meeste West Coast contacten van ons bedrijf worden ook hier gelegd. Heb je een vraag voor ons team in LA?

Adres:

3 Morgan Lane, Rolling Hills, 90273 CA, USA

Raleigh

North Carolina, USA

Slamstox in Raleigh, North Carolina is ons voornaamste contactpunt voor alle Slamstox atleten en coaches aan de Oostkust van Amerika. Vanuit daar bedienen we zowel de grote steden in het Noorden als de zonnige staten in het Zuiden. Heb je een vraag voor ons team in Raleigh?

Adres:

91 Bridgewater, Chapel Hill, NC 27517, USA

Heb jij een vraag aan ons? Wil je graag een afspraak plannen of wil je gewoon eens kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!

Locatie

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?