Hoe ziet het leven van een student-athlete er uit?

Algemeen - 12 oktober 2022

Als student-athlete train je met je team, reis je naar toernooien en speel je wedstrijden. Dit allemaal in een van ‘s werelds meest unieke sportomgevingen, Amerika ademt sport en iedere universiteit wil zowel academisch als atletisch de allerbeste zijn! 

Je bevindt je in deze fanatieke sportomgeving terwijl je ook nog een universitair diploma behaalt. Het lijkt veel, maar er wordt in Amerika goed gezorgd voor de student-athletes. Het is de prioriteit van zowel jezelf als de school om je optimaal te ontwikkelen, als student, sporter en persoon. Zo heeft bijna iedere universiteit kosteloze studiebegeleiders, fysiotherapeuten, (sport)psychologen, diëtisten en meer: puur en alleen voor student-athletes.

De school wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij goede cijfers haalt, daarom zorgt de school ervoor dat jij extra academische begeleiding krijgt zodra dat nodig is.

Ben jij nou benieuwd hoe het leven als student-athlete er ongeveer uit ziet? No worries, we got you covered. Bekijk onze Around & About video om te zien hoe het leven als student-athlete midden in Pittsburgh eruit ziet.

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?