Afgestudeerd in Amerika, wat nu?

Je bent klaar met je studie in Amerika, en wat nu? Ook daar helpt Slamstox je bij! Vragen rondom dit onderwerp worden hier beantwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Check dan de zoekfunctie of neem contact met ons op!

Wat zijn mijn carrièrekansen na een studie in Amerika?

Nadat je vier jaar als student-athlete hebt afgerond ligt de wereld voor je open! Je kunt de topsport in, een master doen of jezelf richten op het vinden van een baan. 

Over de hele wereld worden student-athletes omschreven en herkend als harde werkers, team players en echte goal-chasers! Ook staan student-athletes bekend om hun time management skills, just-do-it attitude, loyaliteit en hun openheid voor kritiek en feedback. Veel topbedrijven zijn dan ook specifiek op zoek naar jongens en meiden die op een universiteit sport en studie gecombineerd hebben.

Ben jij klaar om te gaan werken? Slamstox helpt jou graag aan een kickstart van jouw carrière. Dit doen we met de Slamstox After College service, toegankelijk voor alle Slamstox student-athletes én niet Slamstox student-athletes. Meer weten over de Slamstox After College service? Check de pagina hier!

Lees meer

Word ik interessanter voor bedrijven als ik in Amerika heb gestudeerd?

Uit onderzoek is gebleken dat studenten die in Amerika hebben gestudeerd een betere ontwikkeling hebben doorgemaakt op het gebied van een aantal skills die werkgevers belangrijk vinden. Daarnaast ontwikkel je als student-athlete een topsport mentaliteit, doorzettingsvermogen, internationaal netwerk en prestatiegerichtheid waar bedrijven actief naar opzoek zijn.

Uiteraard is het belangrijk om bij het kiezen van een universiteit de juiste afwegingen te maken tussen sportniveau, academisch niveau, opleidingsrichtingen, en meer. Slamstox kan je helpen met het maken van de juiste keuze om ook na je studie je kansen op een goede baan te optimaliseren.

Daarom heeft Slamstox de After College service opgezet waarmee Slamstox terugkerende student-athletes helpt bij het vinden van een passende baan! Ben jij geïnteresseerd in deze service? Check dan snel de pagina en bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Lees meer

Hoe kan Slamstox mij helpen aan een baan na mijn studie?

Slamstox heeft een service opgericht voor student-athletes die na hun studie in Amerika een baan willen vinden in Nederland. Samen met gerenommeerde Nederlandse bedrijven brengen we in kaart welke skills en diploma’s een student-athlete bezit, om ze te koppelen aan bedrijven die bij je passen.

Deze service is de Slamstox After College service waarbij Slamstox helpt om terugkerende student-athletes een passende baan te vinden. De service is toegankelijk voor alle Slamstox student-athletes maar ook voor niet Slamstox student-athletes! Kom jij net terug uit Amerika en weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Bekijk de mogelijkheden met onze After College service!

Hiervoor werken we samen met bedrijven in verschillende richtingen. Lijkt het je interessant om jouw kansen op een goede baan na je tijd als student-athlete te onderzoeken? Neem dan zeker contact met ons op!

Lees meer

Bij welke bedrijven zou ik kunnen werken als ik in Amerika heb gestudeerd?

Na een studie in de US zijn je mogelijkheden als student-athlete oneindig! Je rugzak zit vol met kwaliteiten en ervaringen die er voor zorgen dat je bij veel bedrijven binnen kunt komen.

Sommige student-athletes blijven in Amerika om daar stage te lopen of te gaan werken. Ook steeds meer student-athletes komen met top functies binnen in het Nederlandse bedrijfsleven. Slamstox kan je hierbij helpen, doordat we samenwerken met Nederlandse bedrijven die de waarde van student-athletes begrijpen, net als wij.

Dit wordt gedaan met de Slamstox After College service. Een service waarbij Slamstox terugkerende student-athletes helpt bij het vinden van een passende baan. Dit geldt niet alleen voor Slamstox student-athletes, maar ook voor niet Slamstox student-athletes.

In ieder geval vinden wij dat je voor het maximaal haalbare moet gaan in je carrière: “Think Big!”

Wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn na Amerika? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk het artikel over de samenwerking tussen Slamstox en Welten!

Lees meer

Is het mogelijk om na college sports nog topsporter te worden?

Dat is zeker mogelijk en dat komt ook vaak voor – in alle sporten. Voor Amerikanen worden de vier jaren als student-athlete gezien als een opstapje naar de professionele sportwereld. Een mooi voorbeeld hiervan is Arianne Hartono, zij heeft voor haar professionele tenniscarrière college tennis gespeeld en draait nu mee in de top van tenniswereld.

Omdat de wedstrijd- en trainingsschema’s zo intensief zijn, wordt college als onderdeel van het gehele professionele traject gezien. Daarom lopen er bij wedstrijden en toernooien scouts rond van verschillende clubs om zo spelers binnen te slepen voor na hun carrière als student-athlete.

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer

Nog een vraag?

Geen zorgen, wij geven een antwoord

Stel je vraag

Nog een vraag?

Geen zorgen, wij geven een antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?