Wat is After College?

Hoe helpt Slamstox mij? - 21 september 2022

Na een studie in Amerika zijn je mogelijkheden als student-athlete oneindig. Je beschikt over veel ervaringen en skills die werkgevers belangrijk vinden. Als student-athlete ontwikkel je een topsport mentaliteit, doorzettingsvermogen, internationaal netwerk en prestatiegerichtheid. Dit zijn kwaliteiten waar bedrijven actief naar opzoek zijn.

After College is een service die Slamstox heeft opgericht voor student-athletes die na hun studie in Amerika een baan willen vinden in Nederland. We werken samen met Nederlandse bedrijven die, net als wij, de waarde van student-athletes begrijpen, zodat jij jouw droombaan kan vinden! Good to know: Slamstox helpt niet alleen Slamstox student-athletes maar ook alle andere student-athletes die terugkomen van hun college sport carrière.

Wij helpen jou bij het inzichtelijk krijgen van jouw skills, perfectioneren van jouw CV en motivatiebrief. En gaan samen met jou kijken wat bij jou past en wat de mogelijkheden zijn na je studie. Op basis hiervan gaan wij opzoek naar de perfecte match voor jou en helpen we je in contact te komen met een bedrijf dat bij jou past!

Een mooi voorbeeld van een succesvol After College verhaal is het verhaal van Annamarie Sovic, oud college tennisster voor Mercer University. Annamarie is niet met de hulp van Slamstox naar Amerika vertrokken, maar Slamstox erkent de waarde van student-athletes en helpt daarom iedere oud student-athlete. Check het verhaal van Annamarie via deze video!

Ben jij een student-athlete en ben je benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt? Neem dan een kijkje op deze pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?