Hoe helpt Slamstox mij?

Wat is nu eigenlijk de rol van Slamstox? Wat we precies doen wordt hier beantwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Check dan de zoekfunctie of neem contact met ons op!

Wat is de ervaring van Slamstox?

Slamstox is een van de grootste en meest professionele bedrijven in Europa om student-athletes te begeleiden naar Amerikaanse universiteiten. Ons team bestaat uit ervaren collega’s, waarvan een groot aantal zelf actief is geweest als student-athlete. We werken voor student-athletes in 35 verschillende sporten en werken met meer dan 3,000 universiteiten samen.

We zijn op zeer veel plekken in Amerika geweest en hebben inmiddels al honderden student-athletes geholpen om in Amerika te gaan sporten en studeren. In de afgelopen jaren hebben we al meer dan $30 miljoen aan scholarships opgehaald voor onze student-athletes! Wil je meer weten over onze facts & figures? Lees snel meer over Slamstox, ons team van specialisten, en onze cijfers op de over ons pagina!

Lees meer

Waarvoor is de Slamstox app?

Iedere sporter die via Slamstox naar Amerika gaat krijgt toegang tot de Slamstox App, hierin heeft iedere student-atleet een eigen account. Jouw persoonlijke proces wordt duidelijk en overzichtelijk binnen de app weergegeven. Ook kunnen de ouders van onze student-athletes inloggen om het proces te volgen.

Door dit handige overzicht weten jij, je ouders en wij wat er reeds gebeurd is en wat er nog moet gebeuren. Dit zorgt ervoor dat wij altijd up-to-date zijn en dat het proces vloeiend verloopt. Daarnaast hebben we uiteraard veel persoonlijk contact om het proces zo optimaal mogelijk in te richten.

Lees meer

Waarom Slamstox?

Sporten en studeren in Amerika is geen kleine beslissing. Het gaat je leven helemaal veranderen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je er zeker van bent dat je de juiste universiteit kiest, je kunt immers deze keuze maar één keer maken. Het is belangrijk om je hierin goed en professioneel te laten adviseren.

Slamstox leeft college sports en student-athletes. Omdat we zelf fantastische ervaringen hebben gehad in Amerika, willen we dit graag overbrengen op de jongere generaties.

Onze werknemers weten op basis van eigen ervaringen precies hoe het er in Amerika aan toe gaat en waar op gelet moet worden bij het kiezen van een universiteit. Ook hebben we al heel veel recruiting processen doorlopen en gebruiken we onze kennis en ervaring om student-athletes en hun ouders optimaal te adviseren.

Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Lees meer

Wat doet Slamstox precies?

Slamstox is een student-athlete company. We zijn zelf student-athletes (geweest) en werken voor student-athletes om hun dromen waar te maken. We zijn betrokken bij alles wat te maken heeft met het recruiting proces van student-athletes die in Amerika willen sporten en studeren. Ook helpen we onze student-athletes tijdens hun tijd in Amerika om zich maximaal te ontwikkelen en om een vervolgstap te maken na hun studies in Amerika.

Slamstox beschikt over een groot netwerk aan Amerikaanse Universiteiten en sportcoaches verspreid over alle staten van Amerika. Dankzij dit grote netwerk is Slamstox in staat voor iedere speler de perfecte universiteit te vinden. Slamstox helpt dus bij het verkrijgen van de beste scholarship en het hele proces daaromheen.  

De weg naar een scholarship in Amerika is erg uitgebreid en soms ook complex, gedurende een periode van gemiddeld een jaar zul je intensief contact hebben met Slamstox, eventuele coaches en scholen. 

Wat dit proces precies inhoudt kun je terugvinden op onze website bij het proces.

Lees meer

Nog een vraag?

Geen zorgen, wij geven een antwoord

Stel je vraag

Nog een vraag?

Geen zorgen, wij geven een antwoord

× Hoe kan ik je helpen? Available from 00:00 to 23:59 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday