Hoe helpt Slamstox mij?

Wat is nu eigenlijk de rol van Slamstox? Wat we precies doen wordt hier beantwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Check dan de zoekfunctie of neem contact met ons op!

Wat doet Slamstox precies?

Slamstox is een student-athlete company. We zijn zelf student-athletes (geweest) en werken voor student-athletes om hun dromen waar te maken. We zijn betrokken bij alles wat te maken heeft met het recruiting proces van student-athletes die in Amerika willen sporten en studeren. Ook helpen we onze student-athletes tijdens hun tijd in Amerika om zich maximaal te ontwikkelen en om een vervolgstap te maken na hun studies in Amerika.

Slamstox beschikt over een groot netwerk van Amerikaanse universiteiten en sportcoaches verspreid over alle staten van Amerika. Dankzij dit grote netwerk is Slamstox in staat voor iedere speler de perfecte universiteit te vinden. Slamstox helpt dus bij het verkrijgen van de beste scholarship en het hele proces daaromheen.  

De weg naar een scholarship in Amerika is erg uitgebreid en soms ook complex, gedurende een periode van gemiddeld 1,5 tot 2 jaar, zul je intensief contact hebben met Slamstox, en uiterraad ook de coaches en scholen. 

Wat dit proces precies inhoudt kun je terugvinden op onze website bij het proces.

Meer weten? Vul vrijblijvend het kennismakingsformulier in op onze website en we helpen je graag verder.

Lees meer

Waarom Slamstox?

De beslissing om te willen sporten en studeren in Amerika is geen kleine beslissing. Het gaat je leven helemaal veranderen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je er zeker van bent dat je de juiste universiteit kiest, en je geen spijt krijgt van een keuze. Het is belangrijk om je hierin goed en professioneel te laten adviseren.

Slamstox leeft voor college sports en student-athletes. Omdat we zelf fantastische ervaringen hebben gehad in Amerika, willen we dit graag overbrengen op de jongere generaties.

Onze werknemers weten vaak op basis van eigen ervaringen precies hoe het er in Amerika aan toe gaat en waar op gelet moet worden bij het kiezen van een universiteit. Ook hebben we al heel veel recruiting processen doorlopen en gebruiken we onze kennis en ervaring om student-athletes en hun ouders optimaal te adviseren.

Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen. Of neem vrijblijvend contact met ons op, om een keertje kennis te maken.

Lees meer

Waarvoor is de Slamstox app?

Iedere sporter die via Slamstox naar Amerika gaat krijgt toegang tot de Slamstox App, hierin heeft iedere student-atleet een eigen account. Jouw persoonlijke proces wordt duidelijk en overzichtelijk binnen de app weergegeven. Ook kunnen de ouders van onze student-athletes inloggen om het proces te volgen.

Door dit handige overzicht weten jij, je ouders en wij wat er reeds gebeurd is en wat er nog moet gebeuren. Dit zorgt ervoor dat wij altijd up-to-date zijn en dat het proces vloeiend verloopt. Daarnaast hebben we uiteraard veel persoonlijk contact om het proces zo optimaal mogelijk in te richten. Via de app kun je bovendien gemakkelijk vragen stellen en kunnen we jou direct helpen.

Lees meer

Wat is de ervaring van Slamstox?

Slamstox is een van de grootste en meest professionele bedrijven in Europa om student-athletes te begeleiden naar Amerikaanse universiteiten. Ons team bestaat uit ervaren collega’s, waarvan een groot deel zelf actief is geweest als student-athlete. Waaronder eigenaar Pedro Mol, die zelf 4 jaar lang college tennis heeft gespeeld voor de University of North Carolina Wilmington.

We werken voor student-athletes in 35 verschillende sporten, uit meerdere landen en werken we samen met ruim 3,000 universiteiten.

We zijn op zeer veel plekken in Amerika geweest en hebben inmiddels al ruim 850 student-athletes geholpen om in Amerika te gaan sporten en studeren. In de afgelopen jaren hebben we al meer dan $50 miljoen aan scholarships opgehaald voor onze student-athletes! Wil je meer weten over onze facts & figures? Lees meer over Slamstox, ons team van specialisten, en onze cijfers op de over ons pagina!

Lees meer

Wat is After College?

Na een studie in Amerika zijn je mogelijkheden als student-athlete oneindig. Je beschikt over veel ervaringen en skills die werkgevers belangrijk vinden. Als student-athlete ontwikkel je een topsport mentaliteit, doorzettingsvermogen, internationaal netwerk en prestatiegerichtheid. Dit zijn kwaliteiten waar bedrijven actief naar opzoek zijn.

After College is een service die Slamstox heeft opgericht voor student-athletes die na hun studie in Amerika een baan willen vinden in Nederland. We werken samen met Nederlandse bedrijven die, net als wij, de waarde van student-athletes begrijpen, zodat jij jouw droombaan kan vinden! Good to know: Slamstox helpt niet alleen Slamstox student-athletes maar ook alle andere student-athletes die terugkomen van hun college sport carrière.

Wij helpen jou bij het inzichtelijk krijgen van jouw skills, perfectioneren van jouw CV en motivatiebrief. En gaan samen met jou kijken wat bij jou past en wat de mogelijkheden zijn na je studie. Op basis hiervan gaan wij opzoek naar de perfecte match voor jou en helpen we je in contact te komen met een bedrijf dat bij jou past!

Een mooi voorbeeld van een succesvol After College verhaal is het verhaal van Annamarie Sovic, oud college tennisster voor Mercer University. Annamarie is niet met de hulp van Slamstox naar Amerika vertrokken, maar Slamstox erkent de waarde van student-athletes en helpt daarom iedere oud student-athlete. Check het verhaal van Annamarie via deze video!

Ben jij een student-athlete en ben je benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Lees meer

Nog een vraag?

Geen zorgen, wij geven een antwoord

Stel je vraag

Nog een vraag?

Geen zorgen, wij geven een antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

× Hoe kan ik je helpen?