Wat is een academische (academic) scholarship?

Kosten en scholarships - 22 maart 2020

Een academische scholarship is een financiële beloning die wordt uitgereikt aan studenten met goede academische resultaten, het verlaagt de totale studiekosten. Niet alle studenten komen in aanmerking voor een academische scholarships, de toelatingscommissie van de universiteit bepaalt dit. 

Elke universiteit hanteert andere eisen, vaak wordt gekeken naar het cijfergemiddelde op de middelbare school en de scores op de verschillende toelatingstoetsen. Andere academische activiteiten zoals stages tellen soms ook mee. Slamstox helpt bij het vertalen van je rapporten naar Amerikaanse standaarden, het opsturen van je cijfers naar coaches en universiteiten en bij de voorbereidingen van de toelatingstoetsen zodat je een zo hoog mogelijke academische beurs ontvangt.   

Voor Amerikaanse sportcoaches is het vaak erg interessant als je een goede student bent en een academische scholarship kunt bemachtigen. Dit betekent namelijk voor de sportcoach dat hij/zij een lagere sportbeurs nodig heeft om het financieel aantrekkelijk voor je te maken.

Naast academische scholarships, worden er ook atletische scholarships uitgereikt.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday