Slamstox eventCollege volleyball trainingsavond VV Volta

College volleyball trainingsavond VV Volta

Op 3 april verzorgt Ron Zwever een clinic, waarbij Slamstox aanwezig is om meer te vertellen over college volleyball

Start 03.04.2023 18:00 Eind 03.04.2023 20:15

Verlopen

VV Volta, Lelystad   -   Bekijk map

Over de volleybal clinic

Nadat hij zelf Olympisch goud won in 1996, is Ron Zwerver jarenlang actief geweest als coach van het Nederlandse volleybalteam. Bovendien is hij vier jaar lang coach geweest bij het Divisie 1 team van Oregon State University. Sinds hij terug is, wilt hij niets liever dan de volgende generatie getalenteerde volleyballers de kans geven om in Amerika volleybal en studie te combineren.

Op maandag 3 april zal hij een anderhalf uur durende volleybal clinic verzorgen voor de jeugd van VV Volta. Om de jeugd nieuwe technieken bij te brengen en te coachen naar een hoger niveau, maar daarnaast zal hij met team volleyball ook aanwezig zijn om nieuw talent te scouten.

Lees meer

Presentatie

Aansluitend aan de clinic zal Ron Zwever alle volleyballers en hun ouders meer vertellen over hoe college volleybal eruit ziet in Amerika en meer vertellen over de eventuele mogelijkheden voor iedereen. Team Slamstox staat hier ook klaar om alle vragen te beantwoorden en kennis te maken.

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?