Slamstox eventFinale NK hockey O16 & O18

Finale NK hockey O16 & O18

Slamstox is aanwezig tijdens het NK hockey voor de leeftijden onder 16 en onder 18 in Rotterdam.

Start 22.06.2024 00:00 Eind 22.06.2024 00:00

Verlopen

HC ROTTERDAM   -   Bekijk map

NK Hockey O16 & O18

Op zaterdag 22 juni vinden de jaarlijkse Nederlandse kampioenschappen weer plaats voor de onder 16 en onder 18 leeftijdscategorie├źn bij de jongens en meiden. De beste teams van Nederland nemen het hier tegen elkaar op voor de nationale titel. De wedstrijden zullen plaatsvinden op het sportpark van HC Rotterdam.

Tijdens deze topwedstrijden zal de spanning om te snijden zijn, wie gaat er straks van door met de titel en de grote eer?

Lees meer

Slamstox bij het NK Hockey

Tijdens het toernooi zal team Slamstox Field Hockey ook aanwezig zijn. We zijn hier om onze Slamstox atleten in actie te zien en natuurlijk flink aan te moedigen. Ook zullen wij natuurlijk een oogje in het zeil houden voor nieuwe hockeytalenten die geïnteresseerd zijn in een field hockey avontuur in Amerika of Europa. Ook zijn we uiteraard altijd in voor een gezellig praatje, dus twijfel niet en kom gerust even hallo zeggen. Tot dan!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?