Slamstox eventSlamstox aanwezig bij NK Atletiek U18/U20 Outdoor 2023

Slamstox aanwezig bij NK Atletiek U18/U20 Outdoor 2023

Team Slamstox is samen met enkele Amerikaanse coaches aanwezig tijdens het NK atletiek om nieuw talent te scouten!

Start 23.06.2023 08:00 Eind 25.06.2023 18:00

Verlopen

Atletiekvereniging Spado, Beukenlaan 16, 4624 AE, Bergen op Zoom   -   Bekijk map

NK Atletiek U18/U20 Outdoor

Op 23-25 juni vindt het jaarlijkse NK Atletiek plaats in de leeftijdscategorie√ęn onder 20 en onder 18 jaar. Het nationale kampioenschap is een topsportevenement met bijna 1000 atleten, 1800 bezoekers en meer dan 200 vrijwilligers. Ook dit jaar doen er weer diverse Slamstox student-athletes mee en is Slamstox aanwezig als sponsor van dit toffe event. Slamstox zal alle drie de dagen aanwezig zijn met diverse track and field begeleiders om alle Slamstox toppers aan te moedigen en nieuw talent te scouten. Maar dat is niet alles, dit jaar zullen er ook weer diverse coaches van Amerikaanse universiteiten aanwezig zijn, om te kunnen scouten en nieuw talent van dichtbij in actie te zien.

Lees meer

Slamstox area

Net als tijdens eerdere edities, zal Slamstox ook dit jaar duidelijk zichtbaar zijn middels een eigen tent op het terrein. Spreek ons gerust aan als je iemand in een Slamstox shirt spot, wij staan je graag te woord voor meer informatie of een gezellig praatje. Houd daarnaast ook je ogen open voor ons Slamstox reclamebord langs de baan en moedig de atleten aan vanaf de Slamstox tribune!


Bij onze Slamstox tent heb jij als atleet ook de mogelijkheid om ons beter te leren kennen, Amerikaanse coaches te spreken en andere leuke side events om meer te weten te komen over Amerika. Interesse? Vul snel dit korte formulier in en dan nemen wij contact op om een afspraak te plannen op een van de dagen.

Lees meer

Aanmelden voor kennismaking: atleet

Wil jij graag even (kort) kennismaken met Slamstox en atletiek in Amerika? Kom gerust langs tijdens het NK om kennis te maken en meer te weten te komen over Amerika. Laat hier snel je gegevens achter om een afspraak in te plannen!

Lees meer

Aanmelding coach

Er zijn nog een paar plekken vrij om als coach van een Amerikaanse University bij het NK U18/U20 te zijn om atleten te scouten. Laat hier snel je gegevens achter!

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?