Slamstox eventSlamstox x United World Games Klagenfurt

Slamstox x United World Games Klagenfurt

Van donderdag 22 tot zondag 25 juni is Slamstox aanwezig bij de United World Games in Klagenfurt.

Start 22.06.2023 00:00 Eind 25.06.2023 00:00

Verlopen

Siebenhügelstraße 107a/Stiege 2, 9020 Klagenfurt am Wörthersee, Austria   -   Bekijk map

Wat zijn de United World Games?

De United World Games is een enorm groot toernooi dat jaarlijks plaatsvind in en rondom Klagenfurt, Oostenrijk. Het toernooi wordt in feite gezien als een soort olympische spelen voor jeugd amateursporters. Tijdens het evenement wordt er niet alleen in de verschillende sport disciplines op hoog niveau gesport, maar zijn er ook allerlei andere activiteiten wat de UWG duidelijk onderscheid van andere toernooien. Zo is er een heuse openingsceremonie, een spelers dorp en nog veel meer.

In totaal zijn er twaalf verschillende sporten waarin gestreden wordt voor de medailles en zullen er zo’n acht duizend atleten deelnemen uit dertig landen.

Meer weten over het evenement, check deze link voor meer informatie over de verschillende sporten, het programma en meer.

Lees meer

Editie 2022

Om een beter beeld te krijgen van dit geweldige toernooi, check onderstaande after movie van 2022 en krijg op deze manier een beter beeld en een sfeerimpressie van dit bijzondere toernooi.

Lees meer

Slamstox x United World Games

Slamstox zal dit jaar voor het eerst aanwezig zijn tijdens dit evenement. We zullen aanwezig zijn om meer jonge, ambitieuze talenten te vertellen over college sport, Amerika en de mogelijkheden voor alle atleten. Maar daarnaast zijn we ook aanwezig om nieuw talent te spotten.

Het team van Slamstox zal aanwezig zijn bij de verschillende sporten, maar heeft daarnaast ook een locatie in het spelers dorp hebben. Uiteraard is iedereen hier welkom om kennis te maken en alle vragen te stellen.

Meer informatie hierover volgt! Maar ben jij aanwezig tijdens de UWG, stuur team Slamstox dan gerust vast een berichtje en wie weet zien en spreken we je daar.

Lees meer

Evenement locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?