Tennisster Isolde de Jong neemt je mee naar Ole Miss University en laat je zien hoe haar leven als student-atleet eruit ziet!

Als je de film ‘The Blind Side’ gezien hebt, herinner je je misschien Ole Miss University. Dit is de universiteit waar American football-ster Michael Oher zich ontwikkelde tot een van de beste American football players. Hoewel Isolde (nog) niet zo bekend is als Oher, treedt ze wel in zijn voetsporen!

In 2018 rondde Isolde haar VWO-opleiding in Nederland af en besloot ze naar de Verenigde Staten te gaan. Hier kan ze zich volledig focussen op zowel tennis als studie. In januari is Isolde, de voormalig Nederlands kampioene en de #126 op ITF-ranking, begonnen aan haar tweede semester als ‘Ole Miss Rebel.’ Ze speelt tennis in de hoogste divisie college tennis en neemt het op tegen teams met de beste jeugdspelers. Haar eigen team, inmiddels een hechte groep vriendinnen, bestaat uit meiden van over de hele wereld: Kroatië, Amerika en Tsjechië – Isolde is de enige ‘Dutchie.’

Ben je benieuwd naar Isolde’s leven als student-atleet op Ole Miss University? Bekijk dan deze videotour!

Wil jij, net als Isolde, ook studeren aan Ole Miss University? Neem dan snel contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de Around & About videos van andere atleten? Bekijk ze hier op youtube!