Double Trouble op de University of the Pacific… Waarom? Omdat er niet één, maar twee Nederlandse voetballers onderdeel zijn van de Pacific Tiers! Wouter Verstraaten en Bob Groenendijk, twee Slamstox student-atleten, steken samen de Atlantische Oceaan over om studie en Division 1 Soccer te combineren in California.

Wouter en Bob zijn al heel erg lang vrienden, ze begonnen samen in de jeugd bij PSV. Nadat ze allebei een jaar op de Universiteit in Nederland gestudeerd hadden, vonden ze de combinatie van voetbal en studie in Nederland niet ideaal. Graag wilden ze het beste uit beide halen, en vertrokken daarom naar Amerika. Van Eindhoven, naar roommates in het zonnige Californië!

Maar ze waren meer dan alleen roommates. Ze trainde, reisde, studeerde, aten en speelde samen wedstrijden. Niet met z’n 2en, maar met het hele voetbalteam! Ze werden snel beter, kregen vrienden van over de hele wereld en behaalde een mooi Universitair diploma. Een ervaring die ze nooit hadden willen missen. Wil je weten waarom? Bekijk dan bovenstaand filmpje!

Wil jij nu, net als Bob en Wouter, sport en studie in Amerika combineren? Of wil je graag wat extra informatie? Neem dan contact met ons op!