Wil je graag meer van Point Park University zien? Dankzij Slamstox student-athlete Mats Douma is dit mogelijk via de nieuwste around & about video!

Mats is nu een eerstejaars student-athlete maar zit al in het tweede jaar van zijn opleiding. Nadat hij zijn VWO-diploma in ontvangst nam is hij eerst een jaar in Nederland gaan studeren. Die studiepunten heeft hij mee kunnen nemen naar Amerika. Mats heeft eerder in Duitsland gewoond en is daar begonnen met voetballen. In Nederland voetbalde hij als centraal middenvelder bij de Jodan Boys. Daarna transformeerde hij tot student-athlete in de USA!

Point Park University ligt in downtown Pittsburgh, Pennsylvania. Midden in het centrum, dat is best bijzonder voo een Amerikaanse universiteit! Mats neemt ons mee tijdens zijn dagelijkse fietstocht, naar de ins & outs van zijn universiteit en laat ons een aantal hotspots van Pitssburgh zien! Bekijk de video hieronder.

Wil je, net als Mats, student-athlete worden in Amerika? Reach out dan helpen we je!

Wil je graag nog meer around & about video’s bekijken? Hier vind je  Around & About video’s die gemaakt zijn door andere slamstox student-athletes.