“Het weer is écht super hier, het regent bijna nooit.” Een zin die je een Nederlander niet snel zal horen zeggen. Maar wel als je in New Mexico woont! Rebecca Keijzerswaard, Quinty Janssen en Stijn de Haan wonen in New Mexico State, maar dat is niet alleen voor het lekkere weer..

Alle drie hebben Nederland verlaten om college tennis in Amerika te gaan spelen en om een mooi diploma binnen te halen. Dit alles gebeurt op New Mexico State University (NMSU). In deze video neemt het tennis-trio ons mee op de campus: een van de grootste campussen in Amerika! Ze vertellen ons over de mooie faciliteiten, de studentenwoningen, de schoolgebouwen en ze laten de mooie bergen zien die als uitzicht dienen vanaf de school. Ze zullen je misschien bekend voorkomen van de bekende serie Breaking Bad! 🙂

Voor nu is Stijn de enige Nederlander in zijn tennisteam, maar dit is niet meer voor lang.. Slamstox tennisser Jordy Visser komt het team versterken!

Wil jij, net als Stijn, Rebecca, Quinty en Jordy, sporten en studeren op New Mexico State? Of wil je meer informatie over sporten en studeren met een scholarship in Amerika? Neem dan snel contact met ons op!