Slamstox eventStudent-Athlete FSTVL 2023

Student-Athlete FSTVL 2023

Connecten met andere champions, geïnspireerd raken én plezier maken met elkaar: the student-athlete FSTVL is here!

Start 02.06.2023 12:00 Eind 02.06.2023 18:00

Verlopen

Omnisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7321 MA

The Student-Athlete FSTVL

De vorige editie van het student-athlete FSTVL was een groot succes! Intussen zijn we een jaar verder, is onze community alleen maar groter geworden, dus… groeit ons evenement net zo hard mee. Student- Athlete FSTVL 2023 belooft groter, beter en leuker te worden dan ooit! Bigger. Better. Stronger. – dat geldt voor onze atleten maar ook voor het FSTVL.  Inspirerende sprekers, waardevolle informatie, leuke activiteiten en bovenal héél véél (future) champions bij elkaar. Toegang exclusief voor onze Slamstox student-athletes (en hun familie).

Update: wegens omstandigheden hebben wij ervoor gekozen om het Student-Athlete FSTVL 2023 te verplaatsen naar een datum later dit jaar. We zullen iedereen up-to-date houden over de ontwikkelingen en we hopen dat iedereen die zich heeft aangemeld ook aanwezig kan zijn op de nieuwe datum! Tot snel!

Lees meer

Locatie

Waar het FSTVL vorig jaar nog in ons eigen SX-gebouw plaatsvond, pakken we dit jaar nog grootser uit. Een plek waar in het verleden door meerdere atleten sportgeschiedenis werd geschreven, maar bovenal de plek waar we ongekend veel talenten samen laten komen. In Omnisport Apeldoorn komen we op zondag 2 juli samen met onze community.

Lees meer

Programma

12:00 – 12:30 Inloop
12:30 – 13.00 Start evenement
13:00 – 14:00 Award ceremonie
14:00 – 15:00 Breakout sessie 1 + speeddates
15:00 – 15.30 Pauze
15:30 – 16:30 Breakout sessie 2 + speeddates
16:30 – 17:00 Afsluiting
17:00 – 17:30 Uitloop

Tijdens de breakout sessies zal onder andere Ron Zwerver een presentatie geven over zijn ervaringen in Amerika, de verschillen met Nederland in bijvoorbeeld de prestatiecultuur. Maar daarnaast is er ook een speciaal programma ingericht voor ouders tijdens deze sessies. Meer informatie over de verschillende presentaties tijdens de breakout sessies volgt binnenkort! Houd onze socials in de gaten voor de nieuwste updates.

Lees meer

Waarom aanmelden?

Voor al onze (oud) student-athletes is dit een mooi evenement om bij te wonen. Het maakt niet uit of je nu al lang klaar bent in de USA, of pas net begonnen bent met het proces, of je nu freshman of senior bent: het wordt voor iedereen te gek! Jullie hebben namelijk één belangrijk ding gemeen. Jullie zijn de Slamstox community en dat moet gevierd worden.

Toekomstige student-athletes

Voor de nieuwe generatie student-athletes een mooie gelegenheid om de ervaren experts te spreken. Misschien vertrek je na de zomer voor het eerst naar de USA en wil je graag inside info en tips voor je eerste weken. Of misschien weet je nog niet naar welke universiteit je gaat en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze. Het student-athlete FSTVL is daarvoor dé plek.

Huidige student-athletes 

Als je inmiddels actief bent in de USA ga je gegarandeerd student-athletes ontmoeten die dezelfde sport als jij doen of actief zijn in dezelfde competitie – misschien zelfs student-athletes die op dezelfde universiteit (gaan) studeren of dat gedaan hebben. Niets is leuker dan ervaringen delen, connecties op doen, anderen inspireren en geïnspireerd raken. Misschien ben je bijna klaar met jouw opleiding in Amerika? Dan is het een goed moment om na te gaan denken over jouw vervolgstappen. Maak kennis met de Slamstox After College service waarin wij jou begeleiden naar een succesvolle werkcarrière!

Senior & Graduated Student-athletes 

Als senior of afgestudeerde student-athlete biedt het FSTVL een mooi moment om te beginnen na te denken over de volgende stap in jouw student-athlete journey – After College! Een gratis service vanuit Slamstox die afgestudeerde student-athletes helpt bij het vinden van een baan in Nederland. Tijdens het FSTVL wordt hier ook veel aandacht aan besteed, zo kun je connecten met bedrijven in de buurt waarmee we samenwerken en krijg je uitleg hoe we jou begeleiden in de volgende stap van jouw champions werkcarrière!

Lees meer

Slamstox student-athlete of the year

Net als vorig jaar, zijn er dit jaar ook weer de nodige awards te verdienen. In welke categorieën je allemaal in de prijzen kunt vallen, houden we nog even geheim. Maar natuurlijk is onze Slamstox student-athlete of the year verkiezing weer terug! Vorig jaar ging volleybalster Puk Stubbe er vandoor met de titel, maar het is tijd om te zoeken naar een opvolger. Met haar winst verdiende ze een jaar lang een plekje op onze muur, check het hier.

Net als het hele evenement, is ook deze verkiezing groter dan ooit. We hebben namelijk jullie hulp nodig. De specialisten van Slamstox hebben namelijk een shortlist gemaakt van kanshebbers van de verschillende sporten, maar nu zijn jullie aan zet. Een overzicht van alle genomineerde kun je vinden in via deze link, waarna je ook meteen je stem uit kunt brengen op jouw favoriet.  Wie vind jij dat het verdient om dit jaar op de Slamstox Wall te komen en zich Slamstox student-athlete van 2023 te mogen noemen?

Meteen stemmen? Breng hier je stem uit en bepaal mee wie er met de titel Slamstox student-athlete of the year 2023 vandoor gaat.

Lees meer

More to come...

Een heleboel informatie, waardoor jullie hopelijk al enthousiast zijn geworden. Maar er is meer…  Waar, wanneer en hoe de exacte invulling van de dag er bijvoorbeeld uitgaat zien, welke bedrijven en inspirerende sprekers langskomen. Houd onze socials goed in gaten de komende tijd, want daar zullen we alle nieuwe updates als eerste met jullie delen.

Lees meer

"*" geeft vereiste velden aan

Slamstox App

Met onze unieke en innovatieve app stel jij je eigen profiel samen, werk je alle taken af en heb je inzicht in de to do lists. Met 24/7 live toegang en een chatfunctie zorgt onze app voor een helder proces. Digitaal met een persoonlijke touch.

Available on App Store Get it on Play Store

Lees meer over de Slamstox-app

× Hoe kan ik je helpen?