Living the California dream! Guus Koevermans is gearriveerd voor zijn avontuur in San Diego om te studeren en te tennissen voor University of San Diego.

Guus behoorde altijd tot de best gerankte junioren spelers van Nederland, en na het behalen van zijn HAVO diploma heeft hij een jaar full-time en internationaal getennist. Eerder dit jaar besloot Guus om zijn tenniscarrière te combineren met eenstudie in Amerika en ging hij samen met Peter Lucassen en Pedro Mol van Slamstox op zoek naar het team en de school die het beste bij hem past.

Mede door goede toernooiresultaten was er veel interesse voor Guus en uiteindelijk bleek Coach Ryan Keckley van San Diego met zijn tennisteam de beste match. Na een mooi traject waarin Guus goede academische testresultaten moest halen om toegelaten te worden tot de universiteit, is het nu tijd om samen met zijn nieuwe teamgenoten de “Toreros” verder op de kaart te zetten. Het komende schoolsemester reizen ze samen met het team ook nog naar meerdere future-toernooien om punten te verzamelen voor de ATP ranglijst. Een mooie combo dus van proftennis en college tennis!

San Diego is meerdere malen verkozen tot een van de mooiste en best leefbare steden in Amerika, dus daar zit je niet verkeerd! In San Diego worden trouwens ook de meeste avocado’s van Amerika geproduceerd, dus je zult genoeg guacamole gaan tegenkomen Guus!

Guus, we vonden het gaaf om de afgelopen maanden met jou samen te werken. We wensen je heel veel succes en plezier toe, en zijn ervan overtuigd dat je vier fantastische jaren tegemoet zult gaan die je nooit meer gaat vergeten. Zorg dat je elke dag geniet en er het beste uit haalt! We gaan je zeker blijven volgen! Go Toreros!