Hockeyen en studeren in Amerika? Kim van der Meulen is dé college field hockey specialist van Slamstox.

Kim is als een van de eerste klanten van Slamstox vertrokken naar California om haar droom te volgen. Een geweldige periode met veel hockeyen, studeren en reizen waar ze met heel veel plezier naar terug kijkt. Dat heeft Kim doen besluiten om nieuwe hockeyspeelsters te helpen ook de overstap te maken naar Amerika.

Vanuit haar eigen ervaringen weet ze alles van hockeyen en studeren in Amerika met een hockeybeurs!

Benieuwd naar het verhaal van Kim en of jij ook in aanmerking kan komen voor een hockeybeurs? Check onderstaande video en de achtergrond van Kim:

Het verhaal van Kim

Twee jaar geleden besloot ik het Amerikaanse avontuur aan te gaan. Na in de landelijke competitie te spelen bij Oranje Zwart MA1 (nu Oranje Rood), maakte ik de overstap naar University of California, Davis. Waar ik sport en studie optimaal kon combineren. Dankzij Slamstox bemachtigde ik hier een volledige atletische beurs.

Bij UC Davis heb ik twee jaar de tijd van mijn leven gehad. Met 22 teamgenoten, 3 coaches, een fysio en academische begeleiders vormde we een hechte familie. Buiten 20 uur per week trainen, en studeren aan een universiteit met meer dan 35000 studenten, vlogen we naar verschillende staten om hier wedstrijden te spelen en te overnachten in de mooiste hotels. Dagelijks kijk ik met een glimlach terug op dit geweldige avontuur.

Nu ik weer terug ben in Nederland, wil ik andere hockeysters helpen net zo’n ervaring te beleven. In Amerika heb ik kennis kunnen maken met verschillende scholen, teams en coaches; waardoor ik een groot netwerk heb en goed kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ben jij klaar voor jouw American Dream? Neem dan contact met mij op via kim@slamstox.com.

Voor meer informatie over hockeyen en studeren in Amerika in het algemeen, check onze field hockey pagina.