Slamstox heeft een nieuwe stap gezet in de golfwereld door de samenwerking met golfprof en ex college golf speler Lars van Meijel.

Slambassador Lars van Meijel is een van de opkomende golfsterren in Nederland. In 2017, zijn eerste jaar als professional, werd hij 4e in de Alps Tour waardoor hij zich verzekerde van een plekje voor het Challenge Tour seizoen in 2018.

Lars speelde 4 jaar college golf (2013-2016) voor de University of Memphis. Hij is de meest succesvolle golfer die ooit gespeeld heeft voor de zogenoemde ‘Tigers’. Naast dat hij veel individuele en team prijzen won werd Lars ook geselecteerd om de Arnold Palmer Cup te spelen! Dit is een toernooi waarbij de beste 10 spelers uit Europa en de beste 10 Amerikaanse college golf spelers tegen elkaar spelen.

Zij ervaring en successen als golfer hebben Lars geholpen om de overstap te zetten naar professioneel golf. Lars begrijpt als geen ander wat de waarde van college golf is en wat voor kennis en netwerk dit met zich meebrengt. Als je het interessant zou vinden om eens met Lars te praten of als je hem een vraag wil stellen: Send us a message!