Vanwege het Corona Virus gaat het toernooi helaas niet door. Houd onze website in de gaten voor nieuwe toernooien en nieuwe kansen. Tot snel!

What is your UTR?!

Slamstox werkt veel samen met Amjoy Tennis om tennissers optimaal voor te bereiden op college tennis en professioneel tennis. Op zaterdag 28 maart vanaf 09.00u organiseren we gezamenlijk een UTR matchplay toernooi voor spelers en speelsters vanaf 14 jaar die interesse hebben in college tennis. Het toernooi zal worden gehouden bij Bastion Baselaar in ‘s-Hertogenbosch. UTR (Universal Tennis Ratings) wedstrijden zijn de optimale manier om aan je “Amerikaanse Tennis CV” te werken en om in de spotlight te komen bij college coaches.

Weet je nog niet zo goed wat UTR betekent of wil je meer leren over hoe het rating systeem werkt? Check dan dit artikel. Tijdens de UTR series van Slamstox & Amjoy zullen we spelen volgens het matchplay format. Dat betekent dat iedereen kan inschrijven en je wordt ingedeeld op basis van je huidige UTR rating. Als je geen huidige UTR rating hebt, wordt je ingedeeld op basis van je resultaten en overige rankings.

Los van de tenniswedstrijden zullen we presentaties, handige tips en tricks, do’s en don’ts, en allerlei andere insights over college tennis met jullie delen. Ook is er een lunch aanwezig voor alle deelnemers!

Voor alle details, het wedstrijdreglement, extra activiteiten en om in te schrijven, klik op onderstaande link:

DETAILS EN INSCHRIJVEN

Om je in te kunnen schrijven moet je een MyUTR account aanmaken. Zoek naar jouw profiel en volg de stappen op de MyUTR website! Voor vragen kun je altijd contact opnemen!